cnm sen hamılemısın[QUOTE="nurduaa, post: 38603788, member: 460781"nur daa yaz ekliyim seni canim
cnm hakkında hayırlısı ınsallah pıt pıtları duyarsıniyi geceler cnm nasılsın ?
göreceksin minişini değerin çok güzel yükselmiş maşallah artık ultrasonda görürsün minik noktacığını:))Benim dr um da 3 sefer gittim hep alttan muayne etti.Bundan sonra karından bakacakmış.bende görmek istiyom bebeğimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dr gittim bugün yine son tahlilimizi ettik veeeeeeeee bini geçmiş okadar mutlu oldum ki rabim isteyen herkeze ama herkeze versin cumartesi çağırdı gene ultrasonla bakalım dedi yeşim senin üstenmi göründü kesen sıkışık gel dedi eğer göremezsek altam bakıcam dedi benim oğlandada ilk 3 kontrol hep altan bakmıştı daha rahat görünüyor ya
ama çok içim rahatladı ya bütün gece elim karnımda uyuyorum
Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin oğlunaBugünümüze şükür ilaca başladım tekrar her adetin 15. Günü başlıyorum. İlacı değiştirdi önceki ilaç çok dokunmuştu çünkü bir de 2 haftadır mantarla uğraşıyorum. Bir de oğlan hasta oldu öyle işte
O nerde n çıktı kız më hamilesi iki gün gcikmeyle yedimya kırmızı kartı yzdimya hatirlamiyonmu yeni bitti hafta yumurtlama donemimcnm sen hamılemısın
ikinci melegımı yazmısıın yaNurdaaa
O nerde n çıktı kız më hamilesi iki gün gcikmeyle yedimya kırmızı kartı yzdimya hatirlamiyonmu yeni bitti hafta yumurtlama donemim
özel bak derken cnmmmO çoktan beri var bekliyorum yani hani gelsin ondan ole yazdim özel baksana cnm
nasılsın cnm ?Kızlar nerdesinz
çok güzel ya çok şükür inş. sonuna kadar sağlıkla götürürüz (amin)Merhaba.
Bugun minigimi gördüm kalp atisinida duydum. Şükürler olsun Allaha.çok mutlu oldum. Bidahaki kontrol on gun sonra.
Doktordan cikistada kiyafet aldim. Simdiden pantolonlarin beli sıkıyooo
iyiyim canım heyecan dorukta pek belirtim yok ama 7 gün falan var haftaya test yaparım .nasılsın cnm ?
kaç gün var şimdi adet te heycanlımısın bi belirtin varmı anma çok soru sordum demi
Şimdilik bi sıkıntı yok cnm çok şükür cumartesi keseyi görmeye gidicez kısmetse...iyiyim canım heyecan dorukta pek belirtim yok ama 7 gün falan var haftaya test yaparım .Rabbim nasip etsin inş.sen nasılsın bebiş nasıl
Hayırlı kandiller kızlar
Bugün bol bol salat getirelim ve tabiki dua rabbim dualarınızı kabul etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?