2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

göreceksin minişini değerin çok güzel yükselmiş maşallah artık ultrasonda görürsün minik noktacığını:))Benim dr um da 3 sefer gittim hep alttan muayne etti.Bundan sonra karından bakacakmış.

Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin oğluna

2015 senesinin oncelikle saglik,mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.
Benim gibi bebeğini bekleyen arkadaslarim saglikla yavrularina kavussun,
2. Kez anne olmayı isteyen arkadaslariminda rabbim gonullerine gore versin, en kisa zamanda hamile kalsinlarr insallah

Merhaba.
Bugun minigimi gördüm kalp atisinida duydum. Şükürler olsun Allaha.çok mutlu oldum. Bidahaki kontrol on gun sonra.
Doktordan cikistada kiyafet aldim. Simdiden pantolonlarin beli sıkıyooo

Merhaba.
Bugun minigimi gördüm kalp atisinida duydum. Şükürler olsun Allaha.çok mutlu oldum. Bidahaki kontrol on gun sonra.
Doktordan cikistada kiyafet aldim. Simdiden pantolonlarin beli sıkıyooo
çok güzel ya çok şükür inş. sonuna kadar sağlıkla götürürüz (amin)
a güzelim benim bile sıkıyor normal artık büyüyor yaramazlarımız
neler aldın güzel şeyler varmı gebişler için ben 10 haftayı doldurmadan bişey almıcam dedim ama evdeyim ya nasılsa....

Sağol cnm Aminnn
Ya evde olsam almazdim belki.
kot pantolon aldim, tayt aldim iki tanede kazak. Simdilik idare etsinde :)
Balik olayimi anlattim. Yeme balik dedi. Burnum kanamisti dun onu sordum vazelin sür dedi.

iyiyim canım heyecan dorukta pek belirtim yok ama 7 gün falan var haftaya test yaparım . Rabbim nasip etsin inş.sen nasılsın bebiş nasıl
Şimdilik bi sıkıntı yok cnm çok şükür cumartesi keseyi görmeye gidicez kısmetse...
Bir haftan var daha gerçi hafta sonu çabuk geçiyor

Hayırlı kandiller kızlar
Bugün bol bol salat getirelim ve tabiki dua rabbim dualarınızı kabul etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…