2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

egeninannesi canımmmm
çok heycanlıyım çok gerginim neyseki sabah erken çağırdı en azından yatcam kalkcam dr dayım
sen evdesin tatil keyfini çıkar

egeninannesi canımmmm
çok heycanlıyım çok gerginim neyseki sabah erken çağırdı en azından yatcam kalkcam dr dayım
sen evdesin tatil keyfini çıkar

Doktordan çıkar cikmaz yaz hemennnn
Dua edelim birbirimize bugun.
biraz oksuruk var bende dun bogaz agrisi vardi. Halsixim istahsizim. Elim kolum kalmiyo yatip kalkiyorum iste.

Doktordan çıkar cikmaz yaz hemennnn
Dua edelim birbirimize bugun.
biraz oksuruk var bende dun bogaz agrisi vardi. Halsixim istahsizim. Elim kolum kalmiyo yatip kalkiyorum iste.
kıyamam ben sana üşüttünmü
ılhamur içiyorsun bol bol portakal ve mandalina yiyorsun tmmı hafif atlat bari ve pazartesi gününe kadar dinleniyorsun ilaçta alamazsın aman kuzum ha...
hemen yazamam internetim yok telefonda eve gelince artık pintilikten almıyorum nedim bütün gün evde olunca

yeşim mide bulantıların başlamadı mı daha senin ?

Kızlar bende buralardayım ama söyleyecek çok bir sözüm yok...
Ocak sonunu bekliyorum endişe dolu

savha sagol kuzum. Yapıcam söylediklerini
Bulantı oluyo arada kusma yok. Baş donmesi cok oluyo. Hiçbişey cnm çekmiyo. Zorla yiyorum iste
sende durumlar nasil?

niye öyle diyon her zaman yazıcaksın slm naber yaz deme böle biz seni şen şakrak tanıdık...
endişe edicek bir şey yok bugün efendimizin dünyaya geldiği gün bol bol dua ediceksin onun yüzü suyu hürmetine dik durucaksın veee endişe duymucaksın pozitif olucaksın biliyorum tatlım çok bunları yazarken diyorum sen yapabildinmi kendime ama biz kadınlar çok güçlüyüz bin şükür rabbime...

savha sagol kuzum. Yapıcam söylediklerini
Bulantı oluyo arada kusma yok. Baş donmesi cok oluyo. Hiçbişey cnm çekmiyo. Zorla yiyorum iste
sende durumlar nasil?
aynı bende sen gibiyim hafif bulantı baş dönmesi baya ilk defa canım çiğköfte çekti ama bir yedim ki normalde hiç ama hiç sevmem haylada aklımadan çıkmıyor tadı :)
arkadaşım yaptı bu arada etsiz...

Ohhh yarasınnn...
bakalım kac kilo alicazz

Bu kadar hamiş arkadaşı olan birinin sırtı yere gelir mi hiç :)
Benim endişem bilinmezlikten dolayı... Bu ay mı denesem? Dondurulmuş transfer nasıl ve ne kadar başarılı? Birkez daha negatif görmeye hazır mıyım? falan filan...
Yoksa umudum hep var çok şükür... Sizler de dualarınızı esirgemeyin benden... Sizi seviyorum annişler ve ikinci kez anne olmak için çırpınan anniş adayları...

Ohhh yarasınnn...
bakalım kac kilo alicazz
ben oğlumda 21 kg aldım ama çok zayıftım normale döndüm yani ama sonrasında eski halime geri döndüm şimdi 50 kg hamile kaldım hedef 70 gibi bakalım :)
seni kaç kg hamile kaldın ilkinde ve şimdi...

isimle dua etmek daha iyi derler ismini özelden yaz bana yada burdan nasıl istersen belki benim duam kabul olur kimin duası kabul olunur bilinmezki....

ben oğlumda 21 kg aldım ama çok zayıftım normale döndüm yani ama sonrasında eski halime geri döndüm şimdi 50 kg hamile kaldım hedef 70 gibi bakalım :)
seni kaç kg hamile kaldın ilkinde ve şimdi...

Bende Egede 19 kilo aldim. 55 tim 74 le doguma girmiştim.şimdi 56 yim boyum 1.70 kilom ayni sabah göbüs dümdüz, aksam masallah 4-5 aylik oluyo bunda da alirim heralde 20 ye yakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…