- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
egeninannesi canımmmm
çok heycanlıyım çok gerginim neyseki sabah erken çağırdı en azından yatcam kalkcam dr dayım
sen evdesin tatil keyfini çıkar
kıyamam ben sana üşüttünmüDoktordan çıkar cikmaz yaz hemennnn
Dua edelim birbirimize bugun.
biraz oksuruk var bende dun bogaz agrisi vardi. Halsixim istahsizim. Elim kolum kalmiyo yatip kalkiyorum iste.
Kızlar bende buralardayım ama söyleyecek çok bir sözüm yok...
Ocak sonunu bekliyorum endişe dolu
aynı bende sen gibiyim hafif bulantı baş dönmesi baya ilk defa canım çiğköfte çekti ama bir yedim ki normalde hiç ama hiç sevmem haylada aklımadan çıkmıyor tadı :)savha sagol kuzum. Yapıcam söylediklerini
Bulantı oluyo arada kusma yok. Baş donmesi cok oluyo. Hiçbişey cnm çekmiyo. Zorla yiyorum iste
sende durumlar nasil?
aynı bende sen gibiyim hafif bulantı baş dönmesi baya ilk defa canım çiğköfte çekti ama bir yedim ki normalde hiç ama hiç sevmem haylada aklımadan çıkmıyor tadı :)
arkadaşım yaptı bu arada etsiz...
ben oğlumda 21 kg aldımOhhh yarasınnn...
bakalım kac kilo alicazz
isimle dua etmek daha iyi derler ismini özelden yaz bana yada burdan nasıl istersen belki benim duam kabul olur kimin duası kabul olunur bilinmezki....Bu kadar hamiş arkadaşı olan birinin sırtı yere gelir mi hiç :)
Benim endişem bilinmezlikten dolayı... Bu ay mı denesem? Dondurulmuş transfer nasıl ve ne kadar başarılı? Birkez daha negatif görmeye hazır mıyım? falan filan...
Yoksa umudum hep var çok şükür... Sizler de dualarınızı esirgemeyin benden... Sizi seviyorum annişler ve ikinci kez anne olmak için çırpınan anniş adayları...
ben oğlumda 21 kg aldımama çok zayıftım normale döndüm yani ama sonrasında eski halime geri döndüm şimdi 50 kg hamile kaldım hedef 70 gibi bakalım :)
seni kaç kg hamile kaldın ilkinde ve şimdi...
hahaaa çok hoşuma gitti espirinBende yeşim hehee
savha senin ismin ne kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?