2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Nerede bu tuğbalarrr...
Hacer senin bulantin kusman olmusmuydu oglunda?
hakket az evvel benimde aklıma geldi nerde bu hatunlar resmen kayıptalar he...
7 ci yada 8 ci haftadamı ne başladı canım ama öyle çok şiddetli bulantım olmadı hiç sabah bir tek su içiyordum ardından direk safra çıkarıyordum 4 ay sürdü bu durum ama genel manada çoook rahattım süper geçti diyebilirim 7 ay çalıştım rahat rahat hiç birşeyden tiksinmedim mesela...
ee senin başlamadımı daha ya insanda bulantı olmayınca hamileliğininde farkına varamıyor demi :)

kızlar benımde ıkıncı bebegım olacak ınsallah ılkındw bulantım vardı sımdı eeken mı acaba henuz baslamadı kendımı hanıle gıbı hısetmıyorum

kızlar benımde ıkıncı bebegım olacak ınsallah ılkındw bulantım vardı sımdı eeken mı acaba henuz baslamadı kendımı hanıle gıbı hısetmıyorum
hayırlı olsun öncelikle benimde daha bulantım yok önümüzdeki hafta başlar tahminimce bulantılar

♡ Günaydın♡
Hacer degismis profil... yakıyosunuz şekerim
tavuk gibi oldum ben ya aksam 9 olmadan gozler kapaniyo. Gece ara ara uyaniyorum dun gecede öksurunce su ictim midemi bulandirdi o da. Kaktim bi saat oturdum
salsa84 hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
herkeste bulanti kysma olaxak diye bi sart yokki. Hatta her hamilelik birbirinden farkli olabiliyo. Oglumda ne bi bulanti be bi kusma hicbisey yoktu. Cabuk kilo almistim. Istahliydimda ne bulursam yiyordu. Bunda cnm hicbisey istemiyo midem bi tuhaf resmen beynimin yerini o aldi, o yönetiyo. Bulansam mi bulanmasam mi derdinde

geldimmmmm
miniğimi gördüm minicik küçücük ama çok tatlıııı maş. maş. maş.
9mm kesemiz corasprin verdi 14 ocak yine gidicem kalp atışları için tam anlamı ile daha inandım gebiş olduma hani 7 gün leke gelince bilemedim işte ya rabbim hepimizin meleklerini korusun inş. isteyen herkeze versin AMİN...

Amin cnm.
cok sevindim. Allahim saglikla hepimizi tamamina erdirsin insallahhhh
Masallah
Bende iciyorum coraspin

Amin cnm.
cok sevindim. Allahim saglikla hepimizi tamamina erdirsin insallahhhh
Masallah
Bende iciyorum coraspin
içelim güzelleşelim :) yaştanmı verdi acaba ya ilk gebelikte kullanmadım da sormadım da bebişi görünce sorucaklarım vardı hepiciğini unuttum ya

b
.

bugunmu keseyı gordun kalp atıslarını duyamadınmı bende haftaya gıdecem klısı bır arada ıcın ınsallah ne guzel duygular ya masallah

b
.

bugunmu keseyı gordun kalp atıslarını duyamadınmı bende haftaya gıdecem klısı bır arada ıcın ınsallah ne guzel duygular ya masallah
Evet cnm sabah gittim daha erken kalp atışlarına oğlumdada 7.5 haftada duymuşum şimdi ultrason ları karşılaştırdım en iyisi cnm ya 2 sini bir görmek dr ne derse artık ona göre. Hareket ediyorum oğluma gittiğim dr gitmiyorum bu sefer..ki o çok iyidi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…