- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Memnun oldum şekerimhahaaa çok hoşuma gitti espirin
hacer benim ismim canicom
bendeeeeeeeeeeMemnun oldum şekerim
hakket az evvel benimde aklıma geldi nerde bu hatunlar resmen kayıptalar he...Nerede bu tuğbalarrr...
Hacer senin bulantin kusman olmusmuydu oglunda?
hayırlı olsun öncelikle benimde daha bulantım yok önümüzdeki hafta başlar tahminimce bulantılarkızlar benımde ıkıncı bebegım olacak ınsallah ılkındw bulantım vardı sımdı eeken mı acaba henuz baslamadı kendımı hanıle gıbı hısetmıyorum
geldimmmmm
miniğimi gördüm minicik küçücük ama çok tatlıııı maş. maş. maş.
9mm kesemiz corasprin verdi 14 ocak yine gidicem kalp atışları için tam anlamı ile daha inandım gebiş olduma hani 7 gün leke gelince bilemedim işte ya rabbim hepimizin meleklerini korusun inş. isteyen herkeze versin AMİN...
içelim güzelleşelim :) yaştanmı verdi acaba ya ilk gebelikte kullanmadım da sormadım da bebişi görünce sorucaklarım vardı hepiciğini unuttum yaAmin cnm.
cok sevindim. Allahim saglikla hepimizi tamamina erdirsin insallahhhh
Masallah
Bende iciyorum coraspin
içelim güzelleşelim :) yaştanmı verdi acaba ya ilk gebelikte kullanmadım da sormadım da bebişi görünce sorucaklarım vardı hepiciğini unuttum ya
ay neden sormadım ki gerçi gittiğim hastane tüp bebek merkezi doç dr vardır bi bildikleri artık 30 geçtik 30 yaştan sonra aspirin kullanmamız şart aslında...Bana bi kaybım oldugu icin verdi.kan pıhtılaşmasi olabilir diye.onlem amacli.
ayda genelde tüp bebeklerde aspirin veriyorlar kullandınmı sen de ?Bende memnun oldum güzellerrr....
.geldimmmmm
miniğimi gördüm minicik küçücük ama çok tatlıııı maş. maş. maş.
9mm kesemiz corasprin verdi 14 ocak yine gidicem kalp atışları için tam anlamı ile daha inandım gebiş olduma hani 7 gün leke gelince bilemedim işte ya rabbim hepimizin meleklerini korusun inş. isteyen herkeze versin AMİN...
Evet cnm sabah gittim daha erken kalp atışlarına oğlumdada 7.5 haftada duymuşum şimdi ultrason ları karşılaştırdım en iyisi cnm ya 2 sini bir görmek dr ne derse artık ona göre. Hareket ediyorum oğluma gittiğim dr gitmiyorum bu sefer..ki o çok iyidi...b
.
bugunmu keseyı gordun kalp atıslarını duyamadınmı bende haftaya gıdecem klısı bır arada ıcın ınsallah ne guzel duygular ya masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?