Hahahah icir adamaa ne yaptiigimi bilmezzzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hu huu nerelerdesinizz ?
Kızlar folic asit kullanıyorsunuz dimi??
benim kızımı soruyorsan teyzesi iyi kızım gösterisi vardı bugün çok güzel yaptı gösterisini duygulandımFıstık kızın napıyoooo :)
Kızlar benim adetim bugün bitti ama ben annemlerdeyim eşim kendi evimizde üç gündür. Şimdilik bir çalışma yok maalesef :) korunmayı bırakacak mıyız onu da bilmiyorum. Eşimin ruh durumuna bağlı. Gelişmelerden haberdar ederim :)
benim kızımı soruyorsan teyzesi iyi kızım gösterisi vardı bugün çok güzel yaptı gösterisini duygulandım
hadi hayırlısı canım eşi de ikna etmek zor ben baya uğraştım ikna etmek için kızımı araya koydum baba kardeş istiyorum diye öyle böyle 4 ay önce ikna oldu inşaallah bu ay olur hepimizin
ben başlamadım folik asite en yakın zamanda başlamam lazım
Benimde baslamam lazim folikasite ve glukofen ilacina basladim
bende 33 yasındayım 5 yasında bir oğlum var.bu zamana kadar 2. yi düşünmemiştim ama oğlum kardeş istemeye başlayınca 2. ye karar verdik.inşallah bu ay başlıcaz aslınca ben ekim gibi başlamak istiyordum ama geç olacak gibi düşündük hayırlı bakalım inşallah hepimiz güzel haberler veririz
benim kızımı soruyorsan teyzesi iyi kızım gösterisi vardı bugün çok güzel yaptı gösterisini duygulandım
hadi hayırlısı canım eşi de ikna etmek zor ben baya uğraştım ikna etmek için kızımı araya koydum baba kardeş istiyorum diye öyle böyle 4 ay önce ikna oldu inşaallah bu ay olur hepimizin
bende 33 yasındayım 5 yasında bir oğlum var.bu zamana kadar 2. yi düşünmemiştim ama oğlum kardeş istemeye başlayınca 2. ye karar verdik.inşallah bu ay başlıcaz aslınca ben ekim gibi başlamak istiyordum ama geç olacak gibi düşündük hayırlı bakalım inşallah hepimiz güzel haberler veririz
Bende bugün gittim sonunda. Keseyi gördük. 10 gün sonra tekrar gel bebeğe bakıcaz dedi doktor.beslenme listesi, vitamin verdi.bi sorun yok şuan çok şükür.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bugün gittim sonunda. Keseyi gördük. 10 gün sonra tekrar gel bebeğe bakıcaz dedi doktor.beslenme listesi, vitamin verdi.bi sorun yok şuan çok şükür.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım eşimle konuştuk çalışmalara başlıycaz da ama şu nişan işlerinden görüşemiyoruz ki :) gerçi adetim daha yeni bitti yumurtlamaya kadar herhalde nişanı hallederiz ondan sonra da tam gaz çalışmalara devam :) inşallah sırayla güzel haberlerimizi veririz
selam kizlar benide alin araniza:)
Ayy hadi bakalım temmuzda hamis olsun herkesss....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?