2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Yok hic stres yapmafim cok rahattim.her ikisini de bekleiyordum yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hu huu nerelerdesinizz ?

Kızlar folic asit kullanıyorsunuz dimi??

Fıstık kızın napıyoooo :)

benim kızımı soruyorsan teyzesi iyi kızım gösterisi vardı bugün çok güzel yaptı gösterisini duygulandım

hadi hayırlısı canım eşi de ikna etmek zor ben baya uğraştım ikna etmek için kızımı araya koydum baba kardeş istiyorum diye öyle böyle 4 ay önce ikna oldu inşaallah bu ay olur hepimizin

Benimde baslamam lazim folikasite ve glukofen ilacina basladim

Oyy masallah prensese :)

Son düzenleme:
ben başlamadım folik asite en yakın zamanda başlamam lazım

Benimde baslamam lazim folikasite ve glukofen ilacina basladim

Bence biran evvel başlayın kızlar. Hamilelikten 2-3 ay önce başlanması gerekiyor. Folbiol yada folidoce alın eczaneden hemen. Bebegin gelisimi icin önemli.

bende 33 yasındayım 5 yasında bir oğlum var.bu zamana kadar 2. yi düşünmemiştim ama oğlum kardeş istemeye başlayınca 2. ye karar verdik.inşallah bu ay başlıcaz aslınca ben ekim gibi başlamak istiyordum ama geç olacak gibi düşündük hayırlı bakalım inşallah hepimiz güzel haberler veririz

Hosgeldiniz aramiza
Öyle zaman belirlemekle olmuyo bence bu işler bencede baslayin denemeye hayirlisiyla gelsin ikinci kuzuda. Kardes sart kim ne derse desin ben çok gec kalmisim zaman su gibi gecince anliyo insan. :)

Canım eşimle konuştuk çalışmalara başlıycaz da ama şu nişan işlerinden görüşemiyoruz ki :) gerçi adetim daha yeni bitti yumurtlamaya kadar herhalde nişanı hallederiz ondan sonra da tam gaz çalışmalara devam :) inşallah sırayla güzel haberlerimizi veririz

Hoş geldin canım. İkinci bebekler biraz daha nazlı olduğu için biz de başlamaya karar verdik. Yoksa biz de eylül gibi düşünüyorduk. Hayırlısı bakalım ne zaman tutturucaz

Bende bugün gittim sonunda. Keseyi gördük. 10 gün sonra tekrar gel bebeğe bakıcaz dedi doktor.beslenme listesi, vitamin verdi.bi sorun yok şuan çok şükür.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyyy canım ne güzel. Hadi hayırlısı inşallah

Ohh ne güzel; hep mutlu haberlerver inşallah.

Ayy hadi bakalım temmuzda hamis olsun herkesss....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…