hahahaaaaaa Allah iylini vermesin emi
hahahaaaaaa Allah iylini vermesin emi
düşük riski var diye galiba ya demedi bişey ama ısrarla progestanı sakın bırakmıyorsun kaç tane alıyordun aynen devam falan dedi...
krize girdim resmen pc başında yaKız ne bilimm tüp bebek merkezine gittim dedin ya bide tup bebekte veriliyo yazmissin coraspini. Ne bilim.
Allah iyiligini vermesin yazmissin. Küstüm sana hıhh
maşallah ne kilo almışsın çok zayıf olduğundan o kadardır.Şimdi de çok zayıfsın maşallah profil resmin de harika yaniben oğlumda 21 kg aldımama çok zayıftım normale döndüm yani ama sonrasında eski halime geri döndüm şimdi 50 kg hamile kaldım hedef 70 gibi bakalım :)
seni kaç kg hamile kaldın ilkinde ve şimdi...
İsmin çok güzelmiş canım.Ben de profil adımda olduğu gibi Tuğbayım :)Yazarım canım "Ayda" ismim
Geldim canımmmmmmmNerede bu tuğbalarrr...
Hacer senin bulantin kusman olmusmuydu oglunda?
Geldim Hacercim adını da öğrenmiş oldum ben de Tuğba adım üstündehakket az evvel benimde aklıma geldi nerde bu hatunlar resmen kayıptalar he...
7 ci yada 8 ci haftadamı ne başladı canım ama öyle çok şiddetli bulantım olmadı hiç sabah bir tek su içiyordum ardından direk safra çıkarıyordum 4 ay sürdü bu durum ama genel manada çoook rahattım süper geçti diyebilirim 7 ay çalıştım rahat rahat hiç birşeyden tiksinmedim mesela...
ee senin başlamadımı daha ya insanda bulantı olmayınca hamileliğininde farkına varamıyor demi :)
Oyy maşallah sonunda minişini gördün.Sağlıkla gelsin, güzel güzel büyüsün,yatsın yuvarlansın annesinin göbüşündegeldimmmmm
miniğimi gördüm minicik küçücük ama çok tatlıııı maş. maş. maş.
9mm kesemiz corasprin verdi 14 ocak yine gidicem kalp atışları için tam anlamı ile daha inandım gebiş olduma hani 7 gün leke gelince bilemedim işte ya rabbim hepimizin meleklerini korusun inş. isteyen herkeze versin AMİN...
Abdominal merak ettim cnm seni. Umarim hersey yolundadir. Yeşimcim canım arkadaşım merak etmişsin iyiyim tatlım çok şükür.Her şey yolunda göbüşüm büyümeye başladı:)Bu arada sen de gitmişsin dr a minik kuzunu görmüşsün.Sağlıkla gelsin inşaallah.Güzel güzel büyüsün annesinin güvenli göbüşünde
senin şimdi şişkinlik olur gazdan canım benim de ilk zamanlar öyle oldu.Sonra gitti göbüş şimdi biraz çıktı kimse anlamıyor hala hamile olduğumuSagol tuğbişim
Yogun ama güzel gecmis gunlerin.
kız benim simdiden cikiyo göbüşüm. Seninkide büyusun yanii
Dogru siskinlik oluyo. Sabah düzsenin şimdi şişkinlik olur gazdan canım benim de ilk zamanlar öyle oldu.Sonra gitti göbüş şimdi biraz çıktı kimse anlamıyor hala hamile olduğumu
Evet canım şişkinlik oluyor baya hatta pantolonlarım sıkıyordu ilk zamanlar sonra gitti .Ben de hamile pantolunu aldım 38 beden aldım anca olur diye valla totişim tutmuyor düşüyor aşağıya:)) ahh bulantılar beni perişan etti ama çok şükür epey epey gitti.Artık yiyebiliyorum.Sen de var mı bulantı tiksinme falanDogru siskinlik oluyo. Sabah düz
sen zayifsin cnm. Bide bulantilarin oldu senin bundan sonra cikar göbüsss
Slm canım Sağol merak edilmek de güzelAbdominal merak ettim cnm seni. Umarim hersey yolundadir.
@miracle61 tlfnunu esine vermistin. Ondan dolayi yazamiyorsundur.
duaamm sen nerelerdesin?
Coksekerde gorunmuyo.
yoklama aliyom ses verin hadii
Slm canım Sağol merak edilmek de güzel
Bu haftam iş Yüzünden yoğun geçti hiç giremedim sayılır kk ya
Kızlar benim Göbek baya bi çıktı 1-2 kilo aldım bile hamile pantolonum var o bol geliyor normal pantolonlar dar geliyor hergün ne giyeceğimi şaşırıyorum işe giderken bulantı filan kalmadı artık ne var ne yok götürüyorum
GÇMİŞ OLSUN CANIMCok hastayim ben yaa iki gündür basimi kaldiramiyorum yastiktan. Burnum yara oldu silmektenhamileligi unuttum valla
Zorla yiyordum bide hastalik cikti.
Tugbis kusma yok bende ama kokulara acayip duyarliyim. Tiksinme oluyo ozellikle esimin parfum sikmasi ıyyy. Adamdan uzaklastim resmen :)
Aşerme yok yemek yemeliyim diye yiyorum iste biseyler.
Aramıza hoşgeldin.İnşaallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun.selam arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız :)
kızım 38 aylık yazdan beri ikinci çocuk için uğraşıyoruz ama henüz olmulu sonuç alamadık
kızıma da tüp bebek yöntemiyle kavuşmuştum.bu ay klomen ve matofin kullandım yaşım 33 olunca dr çok beklemek istemedi..dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?