2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

hahahaaaaaa Allah iylini vermesin emi
düşük riski var diye galiba ya demedi bişey ama ısrarla progestanı sakın bırakmıyorsun kaç tane alıyordun aynen devam falan dedi...

Kız ne bilimm tüp bebek merkezine gittim dedin ya bide tup bebekte veriliyo yazmissin coraspini. Ne bilim.
Allah iyiligini vermesin yazmissin. Küstüm sana hıhh

Kız ne bilimm tüp bebek merkezine gittim dedin ya bide tup bebekte veriliyo yazmissin coraspini. Ne bilim.
Allah iyiligini vermesin yazmissin. Küstüm sana hıhh
krize girdim resmen pc başında ya
uzun uzun yazmak istemiyorum da burası hem sigorta ile anlaşmalı hemde ücreti çok makul hemide doç vee tahlillerde ek ücret almıyor oğlanda özele gittim 9 ay prof du drum ama çok pahalı e malüm ev aldık vs ama memnunum işte :)

tüp bebek kısmını ecz çalıştığım için biliyorum yoksa nerden bilim :)

ben oğlumda 21 kg aldım ama çok zayıftım normale döndüm yani ama sonrasında eski halime geri döndüm şimdi 50 kg hamile kaldım hedef 70 gibi bakalım :)
seni kaç kg hamile kaldın ilkinde ve şimdi...
maşallah ne kilo almışsın çok zayıf olduğundan o kadardır.Şimdi de çok zayıfsın maşallah profil resmin de harika yani

Yazarım canım "Ayda" ismim
İsmin çok güzelmiş canım.Ben de profil adımda olduğu gibi Tuğbayım :)

Nerede bu tuğbalarrr...
Hacer senin bulantin kusman olmusmuydu oglunda?
Geldim canımmmmmmm Bu hafta bolca misafirim vardı dün akşam ablam bendeydi epey kalabalıktık güzel geçti iyiki ablacığım var
Geldim Hacercim adını da öğrenmiş oldum ben de Tuğba adım üstünde

Oyy maşallah sonunda minişini gördün.Sağlıkla gelsin, güzel güzel büyüsün,yatsın yuvarlansın annesinin göbüşünde

Sagol tuğbişim
Yogun ama güzel gecmis gunlerin.
kız benim simdiden cikiyo göbüşüm. Seninkide büyusun yanii
senin şimdi şişkinlik olur gazdan canım benim de ilk zamanlar öyle oldu.Sonra gitti göbüş şimdi biraz çıktı kimse anlamıyor hala hamile olduğumu

senin şimdi şişkinlik olur gazdan canım benim de ilk zamanlar öyle oldu.Sonra gitti göbüş şimdi biraz çıktı kimse anlamıyor hala hamile olduğumu
Dogru siskinlik oluyo. Sabah düz
sen zayifsin cnm. Bide bulantilarin oldu senin bundan sonra cikar göbüsss

Dogru siskinlik oluyo. Sabah düz
sen zayifsin cnm. Bide bulantilarin oldu senin bundan sonra cikar göbüsss
Evet canım şişkinlik oluyor baya hatta pantolonlarım sıkıyordu ilk zamanlar sonra gitti .Ben de hamile pantolunu aldım 38 beden aldım anca olur diye valla totişim tutmuyor düşüyor aşağıya:)) ahh bulantılar beni perişan etti ama çok şükür epey epey gitti.Artık yiyebiliyorum.Sen de var mı bulantı tiksinme falan

Abdominal merak ettim cnm seni. Umarim hersey yolundadir.
@miracle61 tlfnunu esine vermistin. Ondan dolayi yazamiyorsundur.
duaamm sen nerelerdesin?
Coksekerde gorunmuyo.
yoklama aliyom ses verin hadii
Slm canım Sağol merak edilmek de güzel
Bu haftam iş Yüzünden yoğun geçti hiç giremedim sayılır kk ya
Kızlar benim Göbek baya bi çıktı 1-2 kilo aldım bile hamile pantolonum var o bol geliyor normal pantolonlar dar geliyor hergün ne giyeceğimi şaşırıyorum işe giderken bulantı filan kalmadı artık ne var ne yok götürüyorum

Masallahhh şekerim. Bulantinda gecmis.sevindim.

Cok hastayim ben yaa iki gündür basimi kaldiramiyorum yastiktan. Burnum yara oldu silmekten hamileligi unuttum valla
Zorla yiyordum bide hastalik cikti.
Tugbis kusma yok bende ama kokulara acayip duyarliyim. Tiksinme oluyo ozellikle esimin parfum sikmasi ıyyy. Adamdan uzaklastim resmen :)
Aşerme yok yemek yemeliyim diye yiyorum iste biseyler.

C ChoqSeqeR iyi olmama sevindim maşallah kilo bile almissin rrahat yemek yemek gibisi var mi.Tat alarak yemek ne büyük zenginlik mis. egeninannesi canım ya geçmiş olsun hem hamilelik hem de nezle çekiliyor.sen de benim gibi mi oldun parfüm kokusu beni de rahatsız ediyor.Ben yeni yeni yemek yemeye başladım az yiyebiliyorum eskisi gibi tabakları dolduramiyorum

GÇMİŞ OLSUN CANIM
İLAÇ DA ALAMIYORUZ GRPİLİK ÇOK ZOR OLUYOR
SEN YİNED E ZORLA FİLAN YE CANIM VİTAMİNSİZ KALMA

selam arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız :)
kızım 38 aylık yazdan beri ikinci çocuk için uğraşıyoruz ama henüz olmulu sonuç alamadık
kızıma da tüp bebek yöntemiyle kavuşmuştum.bu ay klomen ve matofin kullandım yaşım 33 olunca dr çok beklemek istemedi..dualarınızı bekliyorum

Aramıza hoşgeldin.İnşaallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun.

Merhaba arkadaşlar nerdesiniz??Tatil bitti artık gelin artık topik boş kalmasın.Güzel taptaze bir hafta hepimize güzellikler getirsinBen 15. haftaya girmişim inanamıyorumZaman hızlı akıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…