2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Kizlar saat on gibi 2-3 damla lekelenme oldu. Doktorumu aradim gel bakalim dedi.simdi okuldayim servis bekliyorum. Umarim kotu bisey yoktur. Cok kotuyum bugun hastalik biyandan bide lekelenme moralim sifir.

Dea_Tacita15 sagol cnm.
şükür kalp atisini duydum yine.hafif kanama alani var keseden uzaktada olsa Doktorla aramizda bi iletisimsizlik olmus igneyi ve jeli kullanmaya 12.haftaya kadar devam edecekmisim.çarsamba gunu bitmisti ilaclarim. Ondan dolayi olmus lekelenme. Sonucta düşük tehlikem var malesef. Rabbim yavrumu bana bagislasin tek dilegim bu.

egeninannesi geçmiş olsun keşke sorsaydın ne zamana kadar kullanıcam diye uzakta olmasına sevindim kanamanın çok yorma kendini bol bol dinlen...

egeninannesi yesimcim cok geçmiş olsun. Kanama insanı çok korkutuyor .jeli ve iğneyi kullanınca geçer inşaallah .ayni şeyi yakin arkadaşım yaşadı. 5. Aya kadar sürdü kanama aynen dediğin gibi keseye yakın yerde .Bebekte hicbir sikinti olmadi Simdi doğuma gün sayıyor 20 gün kaldı.Korkma tatlım Allahın izniyle hicbir şey olmayacak

Sagol cnm. Iyiki varsin. Moral dolu sozlerin icin tesekkur ederim. Elimde olmuyo kötü dusunmemek. Kotu dusunce gelunce hemen dua ediyorum rahatlamak icin. Rabbim neylerse guzel eyler ve bu bebegi ne cok istedigimide yuce Allah biliyor insallah gonlume gore verecek.

Geçmiş olsun canım aman ilaçları ihmal etme bebişin sıkı sıkı tutunsun annişine

Sagol şekerim. Insallahhh bebeklerimiz hep bizimle kalır. Bide doktora cok hastayim kafami kaldiramiyorum dedim. Bebege bisey olmaz, sende biraz sürünücen dedi :) raziyim ona bisey olmasında dedim ♡

Sagol şekerim. Insallahhh bebeklerimiz hep bizimle kalır. Bide doktora cok hastayim kafami kaldiramiyorum dedim. Bebege bisey olmaz, sende biraz sürünücen dedi :) raziyim ona bisey olmasında dedim ♡
geçmiş olsun canım dinlen bence biraz en iyisi dinlenmek istirahat izin imkanın varsa al biraz

kızlar aşılamanın 10. günündeyim test yaptım malesef negatif

Ay doktorun dediğine çok güldüm ya
HAKLI tabi bebişin rahatı yerinde olan herzaman annelere olur zaten

sen de iyiki varsın tatlım. Haklisin bende de var o düşünceler ama yüz vermiyorum
En iyisi dua etmek Allahtan hhayırlı sini dilemek.Bir de kendini hasta hissetmen bebek büyüyor seni kemiriyor ondan.Sağlıkla doğacak inşaallah kuzucugun.[OUOTE="sirine82, post: 38695532, member: 267701"]kızlar aşılamanın 10. günündeyim test yaptım malesef negatif [/QUOTE]Canim hemen uzulme adet henuz olmadin hakkinda hayirlisi .Yasarken zor anliyorum seni insaallah tutumustur bosa uzulursun.

Mobilden yazmak ne gıcık ya alıntılar değişiyor imleç basa geliyor siliyor her şeyi

Canim hemen uzulme adet henuz olmadin hakkinda hayirlisi .Yasarken zor anliyorum seni insaallah tutumustur bosa uzulursun.[/QUOTE]
inşallah canım inşallah . Rabbimden gelen herşeye razıyım artık yapacak bişeyim yok. Siizlerinde kucagınıza almayı nasip etsin Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…