- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
egeninannesi yesimcim cok geçmiş olsun. Kanama insanı çok korkutuyor .jeli ve iğneyi kullanınca geçer inşaallah .ayni şeyi yakin arkadaşım yaşadı. 5. Aya kadar sürdü kanama aynen dediğin gibi keseye yakın yerde .Bebekte hicbir sikinti olmadi Simdi doğuma gün sayıyor 20 gün kaldı.Korkma tatlım Allahın izniyle hicbir şey olmayacak
Geçmiş olsun canım aman ilaçları ihmal etme bebişin sıkı sıkı tutunsun annişineSagol cnm. Iyiki varsin. Moral dolu sozlerin icin tesekkur ederim. Elimde olmuyo kötü dusunmemek. Kotu dusunce gelunce hemen dua ediyorum rahatlamak icin. Rabbim neylerse guzel eyler ve bu bebegi ne cok istedigimide yuce Allah biliyor insallah gonlume gore verecek.
geçmiş olsun canım dinlen bence biraz en iyisi dinlenmek istirahat izin imkanın varsa al birazSagol şekerim. Insallahhh bebeklerimiz hep bizimle kalır. Bide doktora cok hastayim kafami kaldiramiyorum dedim. Bebege bisey olmaz, sende biraz sürünücen dedi :) raziyim ona bisey olmasında dedim ♡
Sagol şekerim. Insallahhh bebeklerimiz hep bizimle kalır. Bide doktora cok hastayim kafami kaldiramiyorum dedim. Bebege bisey olmaz, sende biraz sürünücen dedi :) raziyim ona bisey olmasında dedim ♡
Adet oldun mu şirine olmadıysan bekle bakalım daha erken sayılır ümitsizliğe kapılmakızlar aşılamanın 10. günündeyim test yaptım malesef negatif
yok daha olmadım tatlım ama yakındır.hayırlısı artıkAdet oldun mu şirine olmadıysan bekle bakalım daha erken sayılır ümitsizliğe kapılma
Ay doktorun dediğine çok güldüm ya
HAKLI tabi bebişin rahatı yerinde olan herzaman annelere olur zaten
Sagol cnm. Doktor gerek duysa rapor verirdi heralde.geçmiş olsun canım dinlen bence biraz en iyisi dinlenmek istirahat izin imkanın varsa al biraz
sen de iyiki varsın tatlım. Haklisin bende de var o düşünceler ama yüz vermiyorumSagol cnm. Iyiki varsin. Moral dolu sozlerin icin tesekkur ederim. Elimde olmuyo kötü dusunmemek. Kotu dusunce gelunce hemen dua ediyorum rahatlamak icin. Rabbim neylerse guzel eyler ve bu bebegi ne cok istedigimide yuce Allah biliyor insallah gonlume gore verecek.
Canim hemen uzulme adet henuz olmadin hakkinda hayirlisi .Yasarken zor anliyorum seni insaallah tutumustur bosa uzulursun.[/QUOTE]sen de iyiki varsın tatlım. Haklisin bende de var o düşünceler ama yüz vermiyorum
En iyisi dua etmek Allahtan hhayırlı sini dilemek.Bir de kendini hasta hissetmen bebek büyüyor seni kemiriyor ondan.Sağlıkla doğacak inşaallah kuzucugun.[OUOTE="sirine82, post: 38695532, member: 267701"]kızlar aşılamanın 10. günündeyim test yaptım malesef negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?