2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Buradayım kızlar bende durumlar ayni çok PC yi acmiyorum kızımın dersleri oluyor hafta sonu misafir vardı adet e 14 gün var ama hic çalışma yok nasip yani önemde miyorum hayırlısı diyorum egenin annesi geçmiş olsun cnm buketim buradayım face mi donduruyorum canım benden böyle kızlar he bu arada benim kız gene hasta amaan aman

inşallah canım inşallah . Rabbimden gelen herşeye razıyım artık yapacak bişeyim yok. Siizlerinde kucagınıza almayı nasip etsin Allahım
Evet canım Rabbimin bir bildiği vardır elbet.Bak savha 2 sene bekledi sonunda Rabbim nasip etti ona.Aminn canım Rabbim sana da yakın zamanda nasip eder inşaallah bu süreç zor ve yıpratıcı en iyisi çok düşünmemek elde olsa keşke.

Hakkında hayırlısı canım.Kızına geçmiş olsun Allah şifa versin havalar soğuk bir de okulda çok hasta oluyorlar

Nurdaaa cnm ya bukette hasta bnm kix bende hastalandm öyle surunuyoz hamisler yazıyo bende okuyom öyle uzaktan yazcak biseyim yok çünkü:)

geçmiş olsun canim .Benm oglumda hasta oldu sabaha karşı hastanye gotrduk.tonsilit olmus bebegm

geçmiş olsun canim .Benm oglumda hasta oldu sabaha karşı hastanye gotrduk.tonsilit olmus bebegm
geçmiş olsun canım ya hava çok soğuk ya nnormal çocukların bu kadar hasta olması benimkide öksürüyor gene bu sene hiç bırakmadı öksürük desem yeridir yani....
test yapmışsın daha erkendi aslında ya neyse şimdi kaç gün var gününe ?
12 14 cü günlerde çıkıyor genelde aklında olsun canı benim....

ayda genelde tüp bebeklerde aspirin veriyorlar kullandınmı sen de ?

Canım evet ben coraspin kullandım hem kızımda hem de bu tedaviye başladığımda...

Kizlar saat on gibi 2-3 damla lekelenme oldu. Doktorumu aradim gel bakalim dedi.simdi okuldayim servis bekliyorum. Umarim kotu bisey yoktur. Cok kotuyum bugun hastalik biyandan bide lekelenme moralim sifir.

Canım geçmiş olsun mümkün olduğunca dinlenmeye ve ayakta kalmamaya çalış... Bacaklarını uzatarak otur ve 12 haftaya kadar ilaçlarını çok ama çok düzenli kullan... Allahın izni ile birşey olmaz sen olumsuz düşünme...

kızlar aşılamanın 10. günündeyim test yaptım malesef negatif

Hayatım 10 gün erken kaldı ki idrar testleri sağlıklı olmuyor maalesef... 3-4 gün daha sabredim kan testi yaptır canım, erkenden moralini bozma... Unutma adet olmadığın sürece hamilesin :)

Bugün 11. Gün canım..ben artık ümidimi yitiriyorum . Sizede çok gecmis olsun.çocuklar hasta olmasın ya çok kötü oluyo sessiz olması bile üzüyor.
Ewet öyleydi düne kadar şimdi bütün belirtiler yok oldu .psikolojik olarak.çok yıprandım.geçen gün Baya ağladim esimwde olmuyacak boşuna ugrasiyorz diye.yani hiç olmasaydı nasıl olurdum .Rabbim olmayanlara versn.çok zor .ignelerde allak bullak etdi bütün hormonlarimi. Ayda cim sen ne yapmaya karar verdin. Tekrar şubatda devammi .Bu arada benim adımda betül

Hayatım bende çok gel-git yaşıyorum hatta bu nedenle ay önce bir topic açtım Ocak-Şubat aylarında Dondurulmuş embriyo transferi yaptıracak arkadaşlarla bir arada olup motive olayım diye...
Nasip canım Ocak sonu adet olunca mecbur bir karar vermek durumunda kalacağım... Şimdilik sanki devam gibi...

Tahmin edebiliyorum ama artık şartlar el verdiğince dikkat et daha özen göster kendine demek istedim...
Birde doktorunla sürekli irtibatta ol canım... Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin...

Elimden geldigince oturuyorum cnm. Zaten halim yok cabuk yoruluyorum. Doktorum sagolsun her telefonumda rahatlatici konusuyo. Cumartesi yine gidicem tahlillerim yapilacak.
Darisi en kisa zamanda size cnm.

tabiki devam canım inşallah olucak bu sefer . bende tüpe dönücem galiba.hakkımıza hayırlısı bahara dogru belki inşallh

bugun de gıdıp bebegımın kesesını gordum kalp atısları ıcın haftaya ınsallah

bugun de gıdıp bebegımın kesesını gordum kalp atısları ıcın haftaya ınsallah

Dünyadaki en güzel ses benim için ilk duyduğumda farklı bir boyuta geçmiş ve birkaç saat kendime gelememiştim...
Mevlam sen ne büyük ne yücesin...
İnşallah isteyen herkes bu sesi duyma şerefine erişir...

tabiki devam canım inşallah olucak bu sefer . bende tüpe dönücem galiba.hakkımıza hayırlısı bahara dogru belki inşallh

Aklım gelip gidiyor... Evde durumlar pek iyi değil bu aralar... Ne bileyim... Kızım için çok istiyorum kardeşi olsun... Kendim için artık istiyor muyum emin değilim

İnşallah tüpe gerek kalmadan Rabbim gönderir meleğini... Hayırlısı canım...

Kızlar ben geldim sonunda. Herkes nereye kaybolmuş

Selam kızlar benim adet e 9 gün var gene lekelenmeler başladı ama size mujdem var ikici kez teyze oluyorum ablam hamile çok çok sevincliyim hayırlısı ile mercimeği görürüz Rabbim ki kardeşim e de nasip etsin tüm isteyenlere ablam 4 yildir istiyordu kendiliğinden oldu nasip herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…