- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
günaydın canım oğlunun doğum gününü kutlarım nice yıllara inşallahGünaydın millet 8 inde kullandığım ilaç bitti dr bu ilaç bittikten sonra 3 gün içinde adet olursun dedi ya daha gelen giden yok. Gerçi bu aydan umudum yok 1-2 sefer ancak oldu ilişki ama işte
Hoşgeldin Tubis evet kimse gelmemiş nasılsın hamile lık nasıl gidiyor.
slm canım ikili test yaptırdınız mı ?Hoşbuldum canım. Çok şükür iyiyim. Hamilelik idare ediyor. Arada hala bulantılarım oluyor ama genel olarak iyiyim. Sen nasılsın senin nasıl gidiyor. Haftaya kontrolün vardı herhalde yanlış hatırlamıyorsam di mi?
slm canım ikili test yaptırdınız mı ?
HIMM BENİMKİ HAFTAYA YAPILACAK ASLINDA GEREK YOK AMA DR SORMADI HİÇ YAPTIRMAK İSTEYİP İSTEMEDİĞİMİ
iyi olmana sevindim canım.Bulantilar geçer az kaldı benim de geçti arada oluyor o da rahatsız etmiyor. Evet 16 ocakta kontolum var heyecanlı yım cinsiyeti öğreneceğiz hayirlisiyla.Hoşbuldum canım. Çok şükür iyiyim. Hamilelik idare ediyor. Arada hala bulantılarım oluyor ama genel olarak iyiyim. Sen nasılsın senin nasıl gidiyor. Haftaya kontrolün vardı herhalde yanlış hatırlamıyorsam di mi?
slm canım ben yaptırdım aslında istemiyordum nasıl oldu anlamadım kan verdim sonuç iyi çok şükür. Sen de mi yapturacaksinslm canım ikili test yaptırdınız mı ?
Ben şimdi test yaptim ikinci cizgi silik cikti.
İyi geceler kızlar yarın oğlumun doğum gününü yapcam Allah nasip ederse. Aslında 7 siydi ama ancak oldu.
Ben şimdi test yaptim ikinci cizgi silik cikti.
EvetAbdominal ayy cok heyecanlıı, cinsiyet ögreneceksin demekkk
Rabbim bizede o gunleri gostersin insallahhhhh
amin canim sen de yakinsin o gune hayirliyla insaallah.Abdominal hadi hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin inşallah. Benim kontrolüme daha üç hafta var. Ben de o zaman öğrenicem inşallah
Sağol canim yok geçmedi bugun tam 4 hafta oldu.Gözün aydın canım. Adetin geçmiş miydi?
Sağolasin canım malesef burda hamilelik için kana bakmiyolar ebeden randevu alacaz bakalim sali günü bidaha test yapiyim emin oluyumda.Gozun aydinnn. Kan testi yaptirirsin yarin
Hayırlı olsun
evet ben de bu haftaya içinde yaptıracağım hayırlısı inşallahiyi olmana sevindim canım.Bulantilar geçer az kaldı benim de geçti arada oluyor o da rahatsız etmiyor. Evet 16 ocakta kontolum var heyecanlı yım cinsiyeti öğreneceğiz hayirlisiyla.
slm canım ben yaptırdım aslında istemiyordum nasıl oldu anlamadım kan verdim sonuç iyi çok şükür. Sen de mi yapturacaksin
tebrik ederim yarın sabah tekrarlarsınız testi sonra doğru doktoraSağolasin canım malesef burda hamilelik için kana bakmiyolar ebeden randevu alacaz bakalim sali günü bidaha test yapiyim emin oluyumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?