2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

savha hatun nirelerdesinnn
Burdayım yeşim sağol düşündüğün için...
Neler yapıyorsunuz baya sessiz kalmış topiğimiz tubişlerrrrr ne güzel az kaldı sizin cinsiyetler eee içinize birşey doğuyormu...
Yeşim bulantıların nasıl benim başladı 3 4 gündür çok fenayım çıkarmıyorum şükür ama baya sıkı bulanıyor hele gaz perşembe ölücektim ya maf oldum sabaha kadar geçmedi...
Şükür şikayet etmiyorum miniğim iyi olsunda...
Kızlar özledim vallah sizin yeriniz ayrı bende hiç olmazsa günde bir ses verin...

savha Hacercim demek bulantıları başladı inşaallah çok olmaz çıkarmak çok fena.evet canim cinsiyeti öğrenmeye az.kaldı ilk basta erkek gibi geliyordu simdi kız gibi hissediyorum bakalım cuma belli olacak bebeğim iyi olsun yeter ki onun sağlıklı olduğunu ogreneyim içim rahat etsin

Günaydın kizlar.iyi haftalar. Servisteyim suan. Su iki hafta gecsede tatil baslasa :)
Hacer sagol cnm iyiyim şükür cumartesi tahlillerimi yaptirdim. Sonuclar iyi bi sorun yok. Persembede 2 damla kadar kahverengi lekelenme oldu. Doktorum kese cevresinde kanama alani görmedi. Muhtemelen gecen aydan kalma kirli kandir dedi. Insallah olmaz bidaha. Ayin 20 sinde gel dedi. Bulanti benim bi hafta kadar oldu. Öyle çikaracak gibi degildim.kokulardan tiksinme hala oluyo ama yiyorumda. Kilo bile aldim gibi göbek cikti.
Umarım bulantilarin bian once gecer cnm.

Hayırlı olsun tatlım sağlıkla kucağında görsün ablan kuzusunu

hayırlısı cnm ya 2 kızın olur sana yoldaş rabbim sağlıklı hayırlı versinde ben de sen gibi düşünüyorum cinsiyet konusunda...
maş. o göbüşe :)
hmm eski kanlar öyle gelebiliyormuş demek öğrendiğimiz iyi oldu aslında çünkü bakıyorum da 10 gebeden 7 8 zinde lekelenme var Allah muhafaza...
ozman pek bulantın olmadı senin...Kokularda nasıl keskin geliyor bana direk içime içime işliyor sanki...

Hayırlı olsun canım inşallah tez vakitte sende alırsın o güzel haberi de ablan ve sen birlikte büyütürsünüz mercimeklerinizi...

İyi geceler kızlar yarın oğlumun doğum gününü yapcam Allah nasip ederse. Aslında 7 siydi ama ancak oldu.

Hayırlı, sağlıklı, mutlu, başarılı ömürler diliyorum hem oğluna hemde tüm aile bireylerine

Günaydın millet 8 inde kullandığım ilaç bitti dr bu ilaç bittikten sonra 3 gün içinde adet olursun dedi ya daha gelen giden yok. Gerçi bu aydan umudum yok 1-2 sefer ancak oldu ilişki ama işte

Kızımmmm bir olsun iki olsun ama hedef tam oniki olsun

Ben şimdi test yaptim ikinci cizgi silik cikti.

Ohhhh ne güzel bir hamiş daha... Tebrik ederim canım... Kan testi yaptıramıyormuşsun, inşallah idrar testin daha da koyulaşır...

Yaaa ben sizin cinsiyeti belli olacak bebişlerinizi koklarım yaaaaa...
Zaman ne kadar tuhaf bir kavram kimine geçmek bilmez kimine su gibi akıp geçer...
Bundan sonra ki en büyük sorununuz ayyyy isimlerini ne koysakkkk olsun :))))))))))

Bende durumlar aynı adet olmayı bekliyorum... Şafak 28 Ocak :)))
Benim bu askerlik bitmeyecek sanırım habire şafak sayıyorum

Canım Allah kolaylık versin. Bulantı zor valla. Bi de iş yapmak zorunda olunca. İnşallah çabuk geçer. Gerçi dediğin gibi miniklerimiz iyi olsun yeter ki her şeye katlanırız.
Benim cinsiyet konusunda pek fikrim yok canım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepimize

Sayılı gün çabuk geçermiş derler ama bana da hiç geçmiyor. Senin az kalmış sayılır hadi hayırlısı :)

biticek kuzum sayılı gün dediğin nedir ki...
amin cnm amin

QUOTE="amanda29, post: 38816496, member: 148166"]Yaaa ben sizin cinsiyeti belli olacak bebişlerinizi koklarım yaaaaa...
Zaman ne kadar tuhaf bir kavram kimine geçmek bilmez kimine su gibi akıp geçer...
Bundan sonra ki en büyük sorununuz ayyyy isimlerini ne koysakkkk olsun :))))))))))[/QUOTE]canım benim hepimizin payına düşen kader farklı zaman ilk başta geçmedi hic bana.evet sirada ki sorun isim :))senin de o günlerin yakın Allahın izniyle.Sonra yazarsin kızlar midem çok kotu halsizim

Bende durumlar aynı adet olmayı bekliyorum... Şafak 28 Ocak :)))benimm bu askerlik bitmeyecek sanırım habire şafak sayıyorum
insaallah olmazsin adet bi surpriz yapsa nazli bebis

Herkese tekrar merhaba.. Bizde kardeş istiyoruz. 4 yaşında bir oğlum var. Bakalım hayırlısı inş.=)

Günaydın
Antalya uçuyor resmen geceden beri yagmur firtina..
Okullar tatil elektrikte yok.
GGünaydın canım Allah afetlerden korusun.Samsun da oyleydi ruzgar uguuu diye ottu surekli arabamizi yenileyeli bir hafta oldu dun gece bir yereen kopan sac arabanin ustune dustu baya bir cizildi.Allah korusun esim o anda orda olsaydi napardik.
Bugünkü ve pazar günü yaptigim testler.
Tebrikler hamilesin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Tuğbiş kuzum Allah korumuş esini. Verilmis sadakaniz varmis. Gecmis olsun. Burasida ayni korku filmi gibi sesler geliyo agaclar cop varilleri fln devrilmis. Elektrik geldi şükür. Oğlusla guzel bi kahvalti yaptik

Gurbet_gelini tebriklerrr Allah saglikla kavusmayi nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…