Burdayım yeşim sağol düşündüğün için...savha hatun nirelerdesinnn
Selam kızlar benim adet e 9 gün var gene lekelenmeler başladı ama size mujdem var ikici kez teyze oluyorum ablam hamile çok çok sevincliyim hayırlısı ile mercimeği görürüz Rabbim ki kardeşim e de nasip etsin tüm isteyenlere ablam 4 yildir istiyordu kendiliğinden oldu nasip herşey
hayırlısı cnm ya 2 kızın olur sana yoldaş rabbim sağlıklı hayırlı versinde ben de sen gibi düşünüyorum cinsiyet konusunda...savha Hacercim demek bulantıları başladı inşaallah çok olmaz çıkarmak çok fena.evet canim cinsiyeti öğrenmeye az.kaldı ilk basta erkek gibi geliyordu simdi kız gibi hissediyorum bakalım cuma belli olacak bebeğim iyi olsun yeter ki onun sağlıklı olduğunu ogreneyim içim rahat etsin
maş. o göbüşe :)Günaydın kizlar.iyi haftalar. Servisteyim suan. Su iki hafta gecsede tatil baslasa :)
Hacer sagol cnm iyiyim şükür cumartesi tahlillerimi yaptirdim. Sonuclar iyi bi sorun yok. Persembede 2 damla kadar kahverengi lekelenme oldu. Doktorum kese cevresinde kanama alani görmedi. Muhtemelen gecen aydan kalma kirli kandir dedi. Insallah olmaz bidaha. Ayin 20 sinde gel dedi. Bulanti benim bi hafta kadar oldu. Öyle çikaracak gibi degildim.kokulardan tiksinme hala oluyo ama yiyorumda. Kilo bile aldim gibi göbek cikti.
Umarım bulantilarin bian once gecer cnm.
Selam kızlar benim adet e 9 gün var gene lekelenmeler başladı ama size mujdem var ikici kez teyze oluyorum ablam hamile çok çok sevincliyim hayırlısı ile mercimeği görürüz Rabbim ki kardeşim e de nasip etsin tüm isteyenlere ablam 4 yildir istiyordu kendiliğinden oldu nasip herşey
İyi geceler kızlar yarın oğlumun doğum gününü yapcam Allah nasip ederse. Aslında 7 siydi ama ancak oldu.
Günaydın millet 8 inde kullandığım ilaç bitti dr bu ilaç bittikten sonra 3 gün içinde adet olursun dedi ya daha gelen giden yok. Gerçi bu aydan umudum yok 1-2 sefer ancak oldu ilişki ama işte
Ben şimdi test yaptim ikinci cizgi silik cikti.
Burdayım yeşim sağol düşündüğün için...
Neler yapıyorsunuz baya sessiz kalmış topiğimiz tubişlerrrrr ne güzel az kaldı sizin cinsiyetler eee içinize birşey doğuyormu...
Yeşim bulantıların nasıl benim başladı 3 4 gündür çok fenayım çıkarmıyorum şükür ama baya sıkı bulanıyor hele gaz perşembe ölücektim ya maf oldum sabaha kadar geçmedi...
Şükür şikayet etmiyorum miniğim iyi olsunda...
Kızlar özledim vallah sizin yeriniz ayrı bende hiç olmazsa günde bir ses verin...
Bende durumlar aynı adet olmayı bekliyorum... Şafak 28 Ocak :)))
Benim bu askerlik bitmeyecek sanırım habire şafak sayıyorum
biticek kuzum sayılı gün dediğin nedir ki...Bende durumlar aynı adet olmayı bekliyorum... Şafak 28 Ocak :)))
Benim bu askerlik bitmeyecek sanırım habire şafak sayıyorum
amin cnm aminCanım Allah kolaylık versin. Bulantı zor valla. Bi de iş yapmak zorunda olunca. İnşallah çabuk geçer. Gerçi dediğin gibi miniklerimiz iyi olsun yeter ki her şeye katlanırız.
Benim cinsiyet konusunda pek fikrim yok canım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepimize
insaallah olmazsin adet bi surpriz yapsa nazli bebisBende durumlar aynı adet olmayı bekliyorum... Şafak 28 Ocak :)))benimm bu askerlik bitmeyecek sanırım habire şafak sayıyorum
Merhaba benimde bi oglum var 4 yasinda.Herkese tekrar merhaba.. Bizde kardeş istiyoruz. 4 yaşında bir oğlum var. Bakalım hayırlısı inş.=)
GGünaydın canım Allah afetlerden korusun.Samsun da oyleydi ruzgar uguuu diye ottu surekli arabamizi yenileyeli bir hafta oldu dun gece bir yereen kopan sac arabanin ustune dustu baya bir cizildi.Allah korusun esim o anda orda olsaydi napardik.Günaydın
Antalya uçuyor resmen geceden beri yagmur firtina..
Okullar tatil elektrikte yok.
Tebrikler hamilesin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Bugünkü ve pazar günü yaptigim testler.
Hosgeldin. Allah hayirlisiyla oglusunuza bi kardes nasip etsin ins.Herkese tekrar merhaba.. Bizde kardeş istiyoruz. 4 yaşında bir oğlum var. Bakalım hayırlısı inş.=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?