Herkese tekrar merhaba.. Bizde kardeş istiyoruz. 4 yaşında bir oğlum var. Bakalım hayırlısı inş.=)
Bugünkü ve pazar günü yaptigim testler.
slm hatunlar
ben çok heycanlıyım ya 10 gün geçti şu 1 gün nasıl geçicek bilmiyorum çok korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor hakkım da hayırlısı iyi haberler alırım inş. yarın...
Abdominal canım Allah korumuş çok geçmiş olsun...
izmirde öyle vallah 3 gündür fırtına çocumu nasıl okula götürdüm dün Allah ben biliyorum yağmur da vardı neyse az kaldı 3 ay sonra bahar....
egeninannesi ohhh iyi keyifler oğluşla
amanda29 sanılsın kuzum ?
Abdominal çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın
Gurbet_gelini tebrik ederim hamilesin Allah sağlıklı sıhhatli hamilelik ve evlat verir iinşallah
savha dr kontrolun var hanırım hayırlı haberler bekliyoruz
amanda29 canım yeni ay yeni umutlar demektir her zaman hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
bugün dr kontrolüm vardı ikili test için kan alındı sonuöç 2 gün sonra çıkacak bebişim de sağlığı yerinde imiş çok şükür baya büyümüş minik kuş bakın teyzeleri
hamilelerin duası kabul olurmuş canım senin içinde dua ediyorum inşallah en kısa zamanda kavuşursun sende minik kelebeğineAllahım yarabbim sen ne büyüksün, ben onun o minnak elini ayağını öperim yaaaa... Sağlıkla büyüsün hayırlarla doğsun inşallah...
hamilelerin duası kabul olurmuş canım senin içinde dua ediyorum inşallah en kısa zamanda kavuşursun sende minik kelebeğine
C ChoqSeqeR kız bu çok tatlı yerim ben onun her yerini maş. maş. maş. kocaman olmuş bile ya...
amanda29 Aydacım canım hiç belli olmaz 0 ay bekledim bak bende okadar ümitsiz çaresiz olduğum ay sürpriz yaptı kajum oğlum öyle diyor da :)
yalnız sen şu kocişine bi keçiboynuzu desteklesene bitanem bekim şifa olur hı ne dersin ?
ayy ay ayCanım benim, benim eş Aralık daki tedaviden beri yiyor keçiboynuzu pekmezi... Hatta bu kadar pekmezden sonra toprağa atsam çiçek çıkar ama sende iş yok diyip dalga geçiyor
ayy ay ayyok yok anca etki ediyor bak benimki 3 ay yedi ondan sonra geldi minik yalnız son ay bal tarçın yedim mutlaka faydası olmuştur kaliteli yumurta olmuştur sanırım....
şimdi 2 ci denemenizde yine aynı ücretmi ödüceksiniz tüp bebeğe ?
BENCE BAL TARÇIN ÇÖREKOTUNUN FAYDASI VAR
BENDE ONDAN YEMİŞTİM BİDE ADETTEN SONRAKİ ONBEŞ GÜN KURU İNCİR YEMİŞTİM
öyle yada böyle 2 aya inş. gebiş olursun inş. dualarım hep seninle....Doğru söylüyorsun canım, embriyolog bize bilgi verirken bugün ki spermlerin 3 ay öncesinden geldiğini söylemişti... Yani hergün sperm değerinin değişmenin mümkün olduğunu söyledi.
Ücret konusunda kesin birşey görüşmedim henüz birara gitmek lazım... 3.deneme ve dondurulmuşla olacak... Aslında bir fiyat çizelgesi vermişlerdi tedaviye başlarken ama bulamıyorum
Kuru incir bende yedim... Ve bence faydası oldu... Kızımda 13 yumurtanın 7'si olgun çıkmıştı... Bu tedavimde 16 yumurtanın 14'ü olgun çıktı...
teşekkürler canım. Ben senin minigini yerim kocaman olmuş masallah sağlıkla büyüsünAbdominal çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın
Gurbet_gelini tebrik ederim hamilesin Allah sağlıklı sıhhatli hamilelik ve evlat verir iinşallah
savha dr kontrolun var hanırım hayırlı haberler bekliyoruz
amanda29 canım yeni ay yeni umutlar demektir her zaman hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
bugün dr kontrolüm vardı ikili test için kan alındı sonuöç 2 gün sonra çıkacak bebişim de sağlığı yerinde imiş çok şükür baya büyümüş minik kuş bakın teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?