2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

[QUOTE"egeninannesi, post: 38837933, member: 27113"]Tuğbiş kuzum Allah korumuş esini. Verilmis sadakaniz varmis. Gecmis olsun. Burasida ayni korku filmi gibi sesler geliyo agaclar cop varilleri fln devrilmis. Elektrik geldi şükür. Oğlusla guzel bi kahvalti yaptik

Gurbet_gelini tebriklerrr Allah saglikla kavusmayi nasip etsin :)[/QUOTE]Evet tatlim Allah korudu.Bizim burda da ayni cop varilleri alip basini gidiyordu trafige girdi .Elektikler gitmesin cok sikiliyor insan.ohh afiyet olsun sana bebisine ve oglusuna.

slm hatunlar
ben çok heycanlıyım ya 10 gün geçti şu 1 gün nasıl geçicek bilmiyorum çok korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor hakkım da hayırlısı iyi haberler alırım inş. yarın...
Abdominal canım Allah korumuş çok geçmiş olsun...
izmirde öyle vallah 3 gündür fırtına çocumu nasıl okula götürdüm dün Allah ben biliyorum yağmur da vardı neyse az kaldı 3 ay sonra bahar....
egeninannesi ohhh iyi keyifler oğluşla
amanda29 sanılsın kuzum ?

Nasıl olayım canım iyi gibiyim... Tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum (28 Ocak)
İşyerimiz tadilatta onun telaşesi, kızın okulu, ev işleri derken günler geçiyor işte...
Bende hayatımda yeni bir heyecan arıyorum, acaba bu ay gelir mi ki :))))

Abdominal çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın
Gurbet_gelini tebrik ederim hamilesin Allah sağlıklı sıhhatli hamilelik ve evlat verir iinşallah
savha dr kontrolun var hanırım hayırlı haberler bekliyoruz
amanda29 canım yeni ay yeni umutlar demektir her zaman hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
bugün dr kontrolüm vardı ikili test için kan alındı sonuöç 2 gün sonra çıkacak bebişim de sağlığı yerinde imiş çok şükür baya büyümüş minik kuş bakın teyzeleri

Eklentiler

• IMG_4796.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 61

Allahım yarabbim sen ne büyüksün, ben onun o minnak elini ayağını öperim yaaaa... Sağlıkla büyüsün hayırlarla doğsun inşallah...

Allahım yarabbim sen ne büyüksün, ben onun o minnak elini ayağını öperim yaaaa... Sağlıkla büyüsün hayırlarla doğsun inşallah...
hamilelerin duası kabul olurmuş canım senin içinde dua ediyorum inşallah en kısa zamanda kavuşursun sende minik kelebeğine

hamilelerin duası kabul olurmuş canım senin içinde dua ediyorum inşallah en kısa zamanda kavuşursun sende minik kelebeğine

Canım Allah razı olsun... Benden beklenti yüksek... Ablamın oğlu var tedavi gördüğümden habersiz her akşam bize gelip teyze lütfen artık ikiz erkek doğur diyor... Saymadım ama 41 kere söylerse belki olur

Kızım kardeş mardeş istemiyorum diyor sonrada anne iki tane bebek doğur diyor...
Eşim bir kızımız var Allaha şükür acaba iki tane kızımız daha mı olsa diyor..
Abimin kızı geçen gün aramış rüyam doğum yapmıştın çok sevindim önce ama kız olduğunu öğrenince hiçte sevinmedim dedi...
Doktor son görüşmemizde embriyoları 2+2+2 olarak dondurduk eğer çözülürken bir sorun çıkmazsa ikisini de transfer edeceğim dedi...
Bakalım artık hayırlısı ne ise öyle olsun...

C ChoqSeqeR kız bu çok tatlı yerim ben onun her yerini maş. maş. maş. kocaman olmuş bile ya...
amanda29 Aydacım canım hiç belli olmaz 0 ay bekledim bak bende okadar ümitsiz çaresiz olduğum ay sürpriz yaptı kajum oğlum öyle diyor da :)
yalnız sen şu kocişine bi keçiboynuzu desteklesene bitanem bekim şifa olur hı ne dersin ?

Canım benim, benim eş Aralık daki tedaviden beri yiyor keçiboynuzu pekmezi... Hatta bu kadar pekmezden sonra toprağa atsam çiçek çıkar ama sende iş yok diyip dalga geçiyor

Canım benim, benim eş Aralık daki tedaviden beri yiyor keçiboynuzu pekmezi... Hatta bu kadar pekmezden sonra toprağa atsam çiçek çıkar ama sende iş yok diyip dalga geçiyor
ayy ay ay yok yok anca etki ediyor bak benimki 3 ay yedi ondan sonra geldi minik yalnız son ay bal tarçın yedim mutlaka faydası olmuştur kaliteli yumurta olmuştur sanırım....
şimdi 2 ci denemenizde yine aynı ücretmi ödüceksiniz tüp bebeğe ?

BENCE BAL TARÇIN ÇÖREKOTUNUN FAYDASI VAR
BENDE ONDAN YEMİŞTİM
BİDE ADETTEN SONRAKİ ONBEŞ GÜN KURU İNCİR YEMİŞTİM

Doğru söylüyorsun canım, embriyolog bize bilgi verirken bugün ki spermlerin 3 ay öncesinden geldiğini söylemişti... Yani hergün sperm değerinin değişmenin mümkün olduğunu söyledi.
Ücret konusunda kesin birşey görüşmedim henüz birara gitmek lazım... 3.deneme ve dondurulmuşla olacak... Aslında bir fiyat çizelgesi vermişlerdi tedaviye başlarken ama bulamıyorum

BENCE BAL TARÇIN ÇÖREKOTUNUN FAYDASI VAR
BENDE ONDAN YEMİŞTİM BİDE ADETTEN SONRAKİ ONBEŞ GÜN KURU İNCİR YEMİŞTİM

Kuru incir bende yedim... Ve bence faydası oldu... Kızımda 13 yumurtanın 7'si olgun çıkmıştı... Bu tedavimde 16 yumurtanın 14'ü olgun çıktı...

öyle yada böyle 2 aya inş. gebiş olursun inş. dualarım hep seninle....

teşekkürler canım. Ben senin minigini yerim kocaman olmuş masallah sağlıkla büyüsün

İyi akşamlar kızlar pazar günü adet oldum durum böyle oğluşun doğum günü iyi geçti çok şkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…