2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

İyi akşamlar cnm hayırlısı inş. Dr tam bir tetkik yapıldıkı sana ve eşine
Cnm spermografi mi ne yapıldı eşime dr bi üroloğa gözükse iyi olr hareketsizlik var dedi de 10 günlük perhizdrn sonraydı ben de pko var zqten

Soğan suyunu denedim şimdi tekrar klomen başlayacak dr eşim de şu an çok fazla istemiyor 2. Çocuğu ne yapacam ben de bilmiyorum nasip bakalım

Sagol tugbişim servisteyim eve bi girsem diye yolun bitmesini bekliyorum. Yorgunum yaa. Halsizlik cok oluyo. Sagol cnm insallah 19 lari 29 lari da görürüm.
sen nasilsin. Kilo aldin mi

Sagol tugbişim servisteyim eve bi girsem diye yolun bitmesini bekliyorum. Yorgunum yaa. Halsizlik cok oluyo. Sagol cnm insallah 19 lari 29 lari da görürüm.
sen nasilsin. Kilo aldin mi
simdi çok halsiz olursun bebek çekiyor senden her şeyi. İnşaallah göreceksin 40 haftaları .ben de iyiyim çok şükür ikinci trimester rahatmis :) 800 gr aldım tam bir kilo değil:))bundan sonra alirim herhalde daha çok karnın belirginleşti iyice

Masallah cnm.
walla şu ilk trimester ın bitmesini dort gozle bekliyorum. Ayaklarim geri geri gidiyor inan okula giderken. Evde olsam bi sekilde daha rahat gecerdi yatardim hep :)
Saglikli olsun bebegimde katlanirim herseye.
Walla ben cok kilo alicam tugba bi haftadir tutuyorum biraz kendimi yememek icin bulanti yok kusma yok gelsin kilolar. Ama dikkat etcem artik ekmekten kesicem biraz.

Bitsin ne kadar rahatlayacan ben bir ohh dedim.evde yatmak iyi de canim calismak daha iyi bu donemde kendini dinlemiuorsun.ben kizimda universite 4 teydim cok sikintikiydi hamileligim ama daha dinctim.sen bence cok kilo almazsin zayifsin.kusma berbat bisey bende hala ara ara oluyor.inan istahli yemek gibisi yok yemeklerin yeni yeni tadina vardim.ye balim bebisine yarasin :))

Dogru aslinda okulda unutuyorum bazen hamileligi
Egede 19 kilo almistim bunda da 19-20 Allah ne verdiyse
saglik olsunda alayim kilo. Hemen veriyorum gerci.
tugbis akıntı oluyor mu sende?
bende cok oluyo ya normal miki

Zayıf olduğundan çok kilo alıyorsundur canım.Evet sağlık olsun kilo verme sorunun yok zaten.Evet canım akıntı oluyor bende de çok.Normal canım kanama olmadıktan sonra sorun olmaz.Ben bazen kanamam oldu zannediyorum bakıyorum yokç

Aynen tugbacim. Günlük ped kullanıyorum o derece oluyo.
Ayyy bebeklerimizin oldugu gunleride yazıssak burdan, olan kardes kıskanclıklarini, gaz sancılarını uykusuz geceleriii

cok ozledim ben o yumuk yumuk elleri opmeyi, bebek kokusunu içimecekmeyi... cok heycanli ya.
Rabbim büyük sağlıkla gelecek ins. O Günlerimiz de.
Allah bebek ozlemi ceken arkadaslarimida en kisa zamanda bu müthiş duyguya kavustursun ins.

ben geldimmmm
miniğimi küçüğümü leblebimi gördüm de geldim
çok şükür hatunlar duyduk kalp atışlarını ult 7+1 normalde 6+4 bi yaramazlık yok gibi çok rahatladım ya dahada inandım gebiş olduma :) çook güzel bir duygu ya rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş.
kan tahlilleri istedi devlet karşılıyor dedi çok tuttu çünkü yarın onları yaptırıcam...
tubiş 800 gr mı aldın maş. yavrum ne az öyle ben 20 günde rahat 2 kg almışımdır herşey bana yemek herkez ana yemek ölücem yemek yemek için napıcm böle bilmem :)
aman Yeşim iceldiğin yerden kopsun boşver bi dahamı hamiş olcaz yiyelim gitsin :) sen kaç kg kaldın ? ben 52 ile boyda 1.65

ama jel kullanıyorsun sen akıntı olması normal progestan bile deli akıntı yapıyor aynen bende günlük pedle dolanıyorum mantar olmazsak iyi

savha masallaahhhh miniginee yaaa...güzel haberlerle gelmissin şükür cnm

benim boy 1.70 kilomda hamilelikten once 56-57 di. Doktorum hic bakmadi benim kiloma ya. Senin dokyor bakiyor mu.
ama rahat 2 kilo aldim ben. Pantolonlarin cogu olmuyo

ama jel kullanıyorsun sen akıntı olması normal progestan bile deli akıntı yapıyor aynen bende günlük pedle dolanıyorum mantar olmazsak iyi

Jel yapıyo bencede bukadar akıntıyı. an Allah korusun bide mantarla fln ugraşamam.İgnedende delik desik oldum ya oturamiyorum acıyo

hı hı baktı ilk kesede ama ben oğlanda 21 kg aldım hazırım yani maratona yalnız ozaman 46 ile gebe kalmıştım :) şimdi 52 aman 70 73 kadar yolu var...
senin boy iyimiş ya kaldırır ye vallah ekmeğ e dikkat etsen yeter zaten 20 kg bile alsan gene iyi 77 olursun boyda iyi...
bende 2 tane tayt aldım onları giyiyorum sıkıyor kotlar ama evdeyim önemli değilde senin sıkıntı çalışıyorsun çok cici elbiler var baksana onlardan...

Jel yapıyo bencede bukadar akıntıyı. an Allah korusun bide mantarla fln ugraşamam.İgnedende delik desik oldum ya oturamiyorum acıyo
ilişki yasağı kalktı bizimde ama aklım çıkıyor mantardan yeni kurtuldum zaten ama günlük pedler iyi değil ya bide kaşıntı yapar dedi dr progestan sonuçta o jelde aynı...
kazasız belasız atlatalımda ilk 3 ayı Allah kerim artık sonrasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…