İyi akşamlar cnm hayırlısı inş. Dr tam bir tetkik yapıldıkı sana ve eşineİyi akşamlar kızlar pazar günü adet oldum durum böyle oğluşun doğum günü iyi geçti çok şkt
Cnm spermografi mi ne yapıldı eşime dr bi üroloğa gözükse iyi olr hareketsizlik var dedi de 10 günlük perhizdrn sonraydı ben de pko var zqtenİyi akşamlar cnm hayırlısı inş. Dr tam bir tetkik yapıldıkı sana ve eşine
ne bilim arkadaşım kürler vesile oldu bizede acaba denesenmi sende ?Cnm spermografi mi ne yapıldı eşime dr bi üroloğa gözükse iyi olr hareketsizlik var dedi de 10 günlük perhizdrn sonraydı ben de pko var zqten
anladım cnm ne diyim ozman hakkında hayırlısı inş.Soğan suyunu denedim şimdi tekrar klomen başlayacak dr eşim de şu an çok fazla istemiyor 2. Çocuğu ne yapacam ben de bilmiyorum nasip bakalım
Merhaba Yeşimcim nasılsın 9. haftaya gelmişsin yaa maşallahMerhaba kizlar..
Hacer gittin mi doktora? Merak ettim
simdi çok halsiz olursun bebek çekiyor senden her şeyi. İnşaallah göreceksin 40 haftaları .ben de iyiyim çok şükür ikinci trimester rahatmis :) 800 gr aldım tam bir kilo değil:))bundan sonra alirim herhalde daha çokSagol tugbişim servisteyim eve bi girsem diye yolun bitmesini bekliyorum. Yorgunum yaa. Halsizlik cok oluyo. Sagol cnm insallah 19 lari 29 lari da görürüm.
sen nasilsin. Kilo aldin mi
simdi çok halsiz olursun bebek çekiyor senden her şeyi. İnşaallah göreceksin 40 haftaları .ben de iyiyim çok şükür ikinci trimester rahatmis :) 800 gr aldım tam bir kilo değil:))bundan sonra alirim herhalde daha çokkarnın belirginleşti iyice
Bitsin ne kadar rahatlayacan ben bir ohh dedim.evde yatmak iyi de canim calismak daha iyi bu donemde kendini dinlemiuorsun.ben kizimda universite 4 teydim cok sikintikiydi hamileligim ama daha dinctim.sen bence cok kilo almazsin zayifsin.kusma berbat bisey bende hala ara ara oluyor.inan istahli yemek gibisi yok yemeklerin yeni yeni tadina vardim.ye balim bebisine yarasin :))Masallah cnm.
walla şu ilk trimester ın bitmesini dort gozle bekliyorum. Ayaklarim geri geri gidiyor inan okula giderken. Evde olsam bi sekilde daha rahat gecerdi yatardim hep :)
Saglikli olsun bebegimde katlanirim herseye.
Walla ben cok kilo alicam tugba bi haftadir tutuyorum biraz kendimi yememek icinbulanti yok kusma yok gelsin kilolar. Ama dikkat etcem artik ekmekten kesicem biraz.
Bitsin ne kadar rahatlayacan ben bir ohh dedim.evde yatmak iyi de canim calismak daha iyi bu donemde kendini dinlemiuorsun.ben kizimda universite 4 teydim cok sikintikiydi hamileligim ama daha dinctim.sen bence cok kilo almazsin zayifsin.kusma berbat bisey bende hala ara ara oluyor.inan istahli yemek gibisi yok yemeklerin yeni yeni tadina vardim.ye balim bebisine yarasin :))
Zayıf olduğundan çok kilo alıyorsundur canım.Evet sağlık olsun kilo verme sorunun yok zaten.Evet canım akıntı oluyor bende de çok.Normal canım kanama olmadıktan sonra sorun olmaz.Ben bazen kanamam oldu zannediyorum bakıyorum yokçDogru aslinda okulda unutuyorum bazen hamileligi
Egede 19 kilo almistim bunda da 19-20 Allah ne verdiyse
saglik olsunda alayim kilo. Hemen veriyorum gerci.
tugbis akıntı oluyor mu sende?
bende cok oluyo ya normal miki
ama jel kullanıyorsun sen akıntı olması normal progestan bile deli akıntı yapıyor aynen bende günlük pedle dolanıyorum mantar olmazsak iyiDogru aslinda okulda unutuyorum bazen hamileligi
Egede 19 kilo almistim bunda da 19-20 Allah ne verdiyse
saglik olsunda alayim kilo. Hemen veriyorum gerci.
tugbis akıntı oluyor mu sende?
bende cok oluyo ya normal miki
ama jel kullanıyorsun sen akıntı olması normal progestan bile deli akıntı yapıyor aynen bende günlük pedle dolanıyorum mantar olmazsak iyi
hı hı baktı ilk kesede ama ben oğlanda 21 kg aldımsavha masallaahhhh miniginee yaaa...güzel haberlerle gelmissin şükür cnm
benim boy 1.70 kilomda hamilelikten once 56-57 di. Doktorum hic bakmadi benim kiloma ya. Senin dokyor bakiyor mu.
ama rahat 2 kilo aldim ben. Pantolonlarin cogu olmuyo
ilişki yasağı kalktı bizimde ama aklım çıkıyor mantardan yeni kurtuldum zaten ama günlük pedler iyi değil ya bide kaşıntı yapar dedi dr progestan sonuçta o jelde aynı...Jel yapıyo bencede bukadar akıntıyı. an Allah korusun bide mantarla fln ugraşamam.İgnedende delik desik oldum ya oturamiyorum acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?