- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Bebişlerimizin olduğu günleri de yazacağız hatta yakınacağız:))Ben de aynen dediğin gibi özledim yumuk eller,tombik ayakları öpmeyi.Aminn topikteki arkadaşlarımız ve bebek hasretiyle yanan herkese en kısa zamanda Rabbim nasip etsin.Aynen tugbacim. Günlük ped kullanıyorum o derece oluyo.
Ayyy bebeklerimizin oldugu gunleride yazıssak burdan, olan kardes kıskanclıklarini, gaz sancılarını uykusuz geceleriii
cok ozledim ben o yumuk yumuk elleri opmeyi, bebek kokusunu içimecekmeyi... cok heycanli ya.
Rabbim büyük sağlıkla gelecek ins. O Günlerimiz de.
Allah bebek ozlemi ceken arkadaslarimida en kisa zamanda bu müthiş duyguya kavustursun ins.
Dün akşamdan beri cevap yazmaya çalışıyorumben geldimmmm
miniğimi küçüğümü leblebimi gördüm de geldim
çok şükür hatunlar duyduk kalp atışlarını ult 7+1 normalde 6+4 bi yaramazlık yok gibi çok rahatladım ya dahada inandım gebiş olduma :) çook güzel bir duygu ya rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş.
kan tahlilleri istedi devlet karşılıyor dedi çok tuttu çünkü yarın onları yaptırıcam...
tubiş 800 gr mı aldın maş. yavrum ne az öyle ben 20 günde rahat 2 kg almışımdırherşey bana yemek herkez ana yemek ölücem yemek yemek için napıcm böle bilmem :)
aman Yeşim iceldiğin yerden kopsun boşver bi dahamı hamiş olcaz yiyelim gitsin :) sen kaç kg kaldın ? ben 52 ile boyda 1.65
Maşallah herkesin iştahı yerinde.Yememek öyle kötü ki iştahsızlık fena hayat zor geliyor.O yüzden ye canım yarasın bebişine sen de zayıftın hatırladığım kadarıyla.savha canım gözün aydın kalp atışlarını duymuşsun. Çok sevindim Bundan sonra tek sorunun kilo olsun inşallah :) bu arada ben de üç ayda üç kilo almışım. Her yeri yemek görüyorum ama Allahtan yapmaya üşeniyorum
Bebişlerimizin olduğu günleri de yazacağız hatta yakınacağız:))Ben de aynen dediğin gibi özledim yumuk eller,tombik ayakları öpmeyi.Aminn topikteki arkadaşlarımız ve bebek hasretiyle yanan herkese en kısa zamanda Rabbim nasip etsin.
Dün akşamdan beri cevap yazmaya çalışıyorumÇok sevindim canım pıt pıtları duymuşsun maşallah.
Hacercim evet az kilo aldım bakalım bundan sonra birden patlama yaşar mıyım acaba.Ondan korkuyorum.Kızımda 12 kilo almıştım doğum yapınca hemen 8 kilosu gitmişti.4 kilo da bir ayda gitti.52 ye kadar indim.Şimdi daha toplu hamile kaldım 61 ile 3 kilo gitti ilk başta.bir kiloyu geri aldım sayılır.70 olmadan tamamlasam hamileliği:))Sen de baya zayıfsın o yüzden fazla kilo alıyorsundur.Doğumdan sonra verirsin hemen bence.
Maşallah herkesin iştahı yerinde.Yememek öyle kötü ki iştahsızlık fena hayat zor geliyor.O yüzden ye canım yarasın bebişine sen de zayıftın hatırladığım kadarıyla.
Ben de 4. aya girince yemek doğru dürüst yapmaya başladım.Senin de yakında gelir enerjin.Yarın randevum 10.30 da renkli ultrason 10.45 de de doktoruma randevum var heyecanlı ve gerginim.İnşaallah her şey yolundadır.Sorma canım ya iştah yerinde de canım hiç yemek yapmak istemiyor. Üç ay bitti aslında ama benim enerjim hala yerine gelmedi. Hala bi halsizlik bi uyku hali var. Ben de 54 le hamile kaldım. Her ay bir kilo alıyorum. İnşallah böyle devam eder. Ayy sen yarın dr a gideceksin di mi. Çok heyecanlı. Kaçta gideceksin canım?
Heyecan tm da gerginlik niye olmasın kocaman oldu bebişin ayy ben uyandığım da sen öğrenmiş olacaksın çok heycanlandımmmm.Ben de 4. aya girince yemek doğru dürüst yapmaya başladım.Senin de yakında gelir enerjin.Yarın randevum 10.30 da renkli ultrason 10.45 de de doktoruma randevum var heyecanlı ve gerginim.İnşaallah her şey yolundadır.
Haklisin her kontrol öncesi geriliyorum nedense.heyecan dorukta cinsiyet öğrenince alışverişe veririm herhalde kendimi:)Ben güzel yemek yaparım yani herkes beğenir gelin istediginizden yapayım yiyelim beraberHeyecan tm da gerginlik niye olmasın kocaman oldu bebişin ayy ben uyandığım da sen öğrenmiş olacaksın çok heycanlandımmmm.
Miracle tubiş iyi az az alıyorsun sende kiloyu ama şöyle güzel yemek yapanlar olsada yesek dimi
Demek yorgunluk hala geçmedi bende çok bitkinim ya...
Birde dr ulaşamadım kan sonuçlarını aldım da toxoplazma pozitif diyor anlamadım iyimi kötümü diğer sonuçları anladım bir bunu çözemedim
Tugbisss bende heyecanlandim yaaa cinsiyet ögrenirsin. Saglikli uzel haberlerle gel cnm
Allah hayırlısı versin hepsi bir ya ne fark eder aslında...Haklisin her kontrol öncesi geriliyorum nedense.heyecan dorukta cinsiyet öğrenince alışverişe veririm herhalde kendimi:)Ben güzel yemek yaparım yani herkes beğenir gelin istediginizden yapayım yiyelim berabertokzoplazma poztif demek dr una sor canim ben de bilmiyorum
keşke olsaydık ayni şehirdene güzel olurdu.Yani simdi sen hastalığı geçirdin o zaman bağışıklık kazanan gerekiyor. Git canım inşaallah önemli bisey değildir.Allah hayırlısı versin hepsi bir ya ne fark eder aslında...
ay evet ya keşke aynı şehirde olsak hele senin balkon çok güzel ne yenirdi orda be :)
cnm baktım ben ona netten ıgg pozitif olması hastalığı geçirdiğimi gösterirmiş yani bağışıklık sistemim bunu tanıyormuş ama önemli olan ıgm onun negatif çıkması lazımmış bende o sonuç çıkmamış hastaneye gidicem yarın gene...
genelde geçirimiş oluyormuş yani ama gebe iken geçirilmesi tehlikeli olan yarın ola hayola bi iş yapıcak bu devlet hastanesi ben görücem ya berbat bi hastane ama yürüme gidiyorum yapcak bir şey yok...keşke olsaydık ayni şehirdene güzel olurdu.Yani simdi sen hastalığı geçirdin o zaman bağışıklık kazanan gerekiyor. Git canım inşaallah önemli bisey değildir.
anladım canım.devlet hastanelerinde sistem çok yavaş ilerliyor.başka bir hastaneye gitme ihtimalin yok mu canım memnun değilsin ya.genelde geçirimiş oluyormuş yani ama gebe iken geçirilmesi tehlikeli olan yarın ola hayola bi iş yapıcak bu devlet hastanesi ben görücem ya berbat bi hastane ama yürüme gidiyorum yapcak bir şey yok...
var tabi de ben biraz şehir dışında oturuyorum 2 saat yollarda olmazsa öle yapıcam artık başka çarem yok...anladım canım.devlet hastanelerinde sistem çok yavaş ilerliyor.başka bir hastaneye gitme ihtimalin yok mu canım memnun değilsin ya.
Ben de 4. aya girince yemek doğru dürüst yapmaya başladım.Senin de yakında gelir enerjin.Yarın randevum 10.30 da renkli ultrason 10.45 de de doktoruma randevum var heyecanlı ve gerginim.İnşaallah her şey yolundadır.
Heyecan tm da gerginlik niye olmasın kocaman oldu bebişin ayy ben uyandığım da sen öğrenmiş olacaksın çok heycanlandımmmm.
Miracle tubiş iyi az az alıyorsun sende kiloyu ama şöyle güzel yemek yapanlar olsada yesek dimi
Demek yorgunluk hala geçmedi bende çok bitkinim ya...
Birde dr ulaşamadım kan sonuçlarını aldım da toxoplazma pozitif diyor anlamadım iyimi kötümü diğer sonuçları anladım bir bunu çözemedim
İnşaallah önemli değildir canım.2 saat yolda çok zor olur senin için.Aracınız var mı eşin bıraksa. Allah kolaylığını verir canım sıkma canını.var tabi de ben biraz şehir dışında oturuyorum 2 saat yollarda olmazsa öle yapıcam artık başka çarem yok...
inşaallah canım bakalım gösterecek mi minişim:)Senin oğluşun utanmış göstermeye utanmış edepli çocuk:))İnşallah canım güzel haberlerle gelirsin. Cinsiyeti de öğrenirsin inşallah. Biz oğlumda 20.haftada öğrenmiştik göstermemişti kerata :)
içime su serptin vallah ya netten tahlil sonuçları yazıp giriyorum bi o sonuç beklemede diyor yarın olsun bakıcam artık inş. temizdir nelere sebep oluyor okudum yaYemek yapmaya üşenmesem daha çok alırım. Annemlere gidince kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum millet de şaşırıyor :)
Toksoplazmaya karşı bağışıklık kazanmış olman iyi. Bi daha bu hastalığı geçirme ihtimalin yok oluyor anladığım kadarıyla. İnşallah öyledir. Çünkü ben baya tedirginim bu toksoplazma konusunda.
araç var eşimde de sürekli izin alıyor bu sıra atölye şefi zaten olmayınca işler sıkıntı oluyor kendim halledicem mecbur bi şekildeİnşaallah önemli değildir canım.2 saat yolda çok zor olur senin için.Aracınız var mı eşin bıraksa. Allah kolaylığını verir canım sıkma canını.
inşaallah canım bakalım gösterecek mi minişim:)Senin oğluşun utanmış göstermeye utanmış edepli çocuk:))
oyyy cnm ya demek burak kut he haylada yakışıklı herif ama :) 90 lar çok güzelde be tam bizim çocukluğumuz gençliğimiz bende tiyatrcu olmak isterdim hep kanto yapardım babaannemin balkonunda :)You tube den müzik dinliyorum:))90lara gittim Burak Kut dinliyorum şu an ben ilkolul 3 e gidiyordum o zaman hayranıydım dolabıma posterini asmıştım:))Büyüyünce Burak Kutla evlenecem diyordum ne alemmişim ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?