evet yakışıklı herif Allah sahibine bağışlasın:))90 lar güzeldi yaa çocukluğumuzun yılları.OO senin hayalin de güzelmiş kimbilir ne eğlenirdim babannenin balkonunda.Ben de doktor olmak isterdim hee bir de nasıl gelin olacam diye merak ederdim:))araç var eşimde de sürekli izin alıyor bu sıra atölye şefi zaten olmayınca işler sıkıntı oluyor kendim halledicem mecbur bi şekilde
oyyy cnm ya demek burak kut he haylada yakışıklı herif ama :) 90 lar çok güzelde be tam bizim çocukluğumuz gençliğimiz bende tiyatrcu olmak isterdim hep kanto yapardım babaannemin balkonunda :)
Sana yazdık canım, elim kaydı, sen Temmuz annelerindeysin diye:)evet yakışıklı herif Allah sahibine bağışlasın:))90 lar güzeldi yaa çocukluğumuzun yılları.OO senin hayalin de güzelmiş kimbilir ne eğlenirdim babannenin balkonunda.Ben de doktor olmak isterdim hee bir de nasıl gelin olacam diye merak ederdim:))
Canım tesadüfen, geZiniyotdum, sen Temmuz annelerindesin:) uzun zamandır yazmıyorsun gibi geldi Iyimisin))
canım sağol merak etmene sevindim:) iyiyim canım çok gireemedim bu ara.yarin kontrolüm var çıkınca yazarım cinsiyeti de ogrenirim inşaallah. Sen nasılsın her şey yolunda miSana yazdık canım, elim kaydı, sen Temmuz annelerindeysin diye:)
Gelinde olduk annede..evet yakışıklı herif Allah sahibine bağışlasın:))90 lar güzeldi yaa çocukluğumuzun yılları.OO senin hayalin de güzelmiş kimbilir ne eğlenirdim babannenin balkonunda.Ben de doktor olmak isterdim hee bir de nasıl gelin olacam diye merak ederdim:))
Evet canım.Hayalimden daha güzel oldu her şey desem bu kadarını hayal edemezdim çok şükür.Peki senin hayalindeki gibi oldu muGelinde olduk annede..
E peki hayalin gibi oldumu herşey
Sana da hayırlı cumalar Yeşimcim.Güzel haberlerle döndüm canım oğlum oluyor çok şükür sağlıklı sorun yok.Günaydın sabahın köründen :)
9 da uyuyunca 5 bucukta kalktim.
Hayirli cumalar herkese. Rabbim dualarimizi kabul etsin.
Tuğbişim saglikli haberlerle yazmani bekliyorum cnm. Benim kuzumla randevum da salı günü
90 lara gitmissijiz kizlar. Benim favorimde burak kut ve bendeniz di. Hatta ortaokul yıllarında onun sac modelinden kestirmistim küt saç :) hey gidi günler. ..
Canım benim yaa geldimm oğlum oluyor Allahın izniyle
Canlarım benim geldimmm.Oğluşum oluyor her şey yolunda doktor çok tatlı bir oğlun var dedi seve seve bir hal oldu:))Herşey yolunda çok şükür ilk başta ayaklarını kapattı dr tepiştirdi ve pipişi gördüm:))
Evet oğlum başta utangaçtı ama dr tepince gösterdi her şey:))Hep güzel haberler verelim inşaallah.Darısı başına inşaallah senin de kızın olur.Rabbim topikte bekleyen diğer arkadaşlarıma da nasip etsin cuma günü hürmetineCanım yaa çok sevindim. Senin oğlan bizimki gibi gibi utangaç çıkmadı allahtan :) hep böyle güzel haberler verirsin inşallah canım. Darısı da benim ve diğer arkadaşların başına
Günaydın sabahın köründen :)
9 da uyuyunca 5 bucukta kalktim.
Hayirli cumalar herkese. Rabbim dualarimizi kabul etsin.
Tuğbişim saglikli haberlerle yazmani bekliyorum cnm. Benim kuzumla randevum da salı günü
90 lara gitmissijiz kizlar. Benim favorimde burak kut ve bendeniz di. Hatta ortaokul yıllarında onun sac modelinden kestirmistim küt saç :) hey gidi günler. ..
Evet oğlum başta utangaçtı ama dr tepince gösterdi her şey:))Hep güzel haberler verelim inşaallah.Darısı başına inşaallah senin de kızın olur.Rabbim topikte bekleyen diğer arkadaşlarıma da nasip etsin cuma günü hürmetine
Profil resmindeki yakışıklı oğluşun dimi.Maşallah çok tatlı bir de fanatik Trabzonsporlu:))Aminnnnn inşallahhh :)
Profil resmindeki yakışıklı oğluşun dimi.Maşallah çok tatlı bir de fanatik Trabzonsporlu:))
Benim kızım da öyle oğlum da fanatik olur :))Teşekkür ederiz teyzesi. Evet canım sorma doğuştan fanatik :)
sağol canım darısı başına inşaallah.Evet bu sene hep erkek bebek var kız pek yok.Kızıma hamileyken de hep kız vardı:))Abdominal cnm hayırlı olsun sağ salim al kucağına inş. Bu sene oğlan senesi herhalde duyduğum hep oğlan
sağol canım darısı başına inşaallah.Evet bu sene hep erkek bebek var kız pek yok.Kızıma hamileyken de hep kız vardı:))
:)) inşaallah senin kızın olur canım kızı olan da var sonuçta sen de onlardan biri olabilirsinYaaa öyle deme. Belki benim kızım olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?