2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

evet yakışıklı herif Allah sahibine bağışlasın:))90 lar güzeldi yaa çocukluğumuzun yılları.OO senin hayalin de güzelmiş kimbilir ne eğlenirdim babannenin balkonunda.Ben de doktor olmak isterdim hee bir de nasıl gelin olacam diye merak ederdim:))

Canım tesadüfen, geZiniyotdum, sen Temmuz annelerindesin:) uzun zamandır yazmıyorsun gibi geldi Iyimisin))

Sana yazdık canım, elim kaydı, sen Temmuz annelerindeysin diye:)

Canım tesadüfen, geZiniyotdum, sen Temmuz annelerindesin:) uzun zamandır yazmıyorsun gibi geldi Iyimisin))

Sana yazdık canım, elim kaydı, sen Temmuz annelerindeysin diye:)
canım sağol merak etmene sevindim:) iyiyim canım çok gireemedim bu ara.yarin kontrolüm var çıkınca yazarım cinsiyeti de ogrenirim inşaallah. Sen nasılsın her şey yolunda mi

Gelinde olduk annede..
E peki hayalin gibi oldumu herşey

Günaydın sabahın köründen :)
9 da uyuyunca 5 bucukta kalktim.
Hayirli cumalar herkese. Rabbim dualarimizi kabul etsin.
Tuğbişim saglikli haberlerle yazmani bekliyorum cnm. Benim kuzumla randevum da salı günü
90 lara gitmissijiz kizlar. Benim favorimde burak kut ve bendeniz di. Hatta ortaokul yıllarında onun sac modelinden kestirmistim küt saç :) hey gidi günler. ..

Canlarım benim geldimmm.Oğluşum oluyor her şey yolunda doktor çok tatlı bir oğlun var dedi seve seve bir hal oldu:))Herşey yolunda çok şükür ilk başta ayaklarını kapattı dr tepiştirdi ve pipişi gördüm:))

Gelinde olduk annede..
E peki hayalin gibi oldumu herşey
Evet canım.Hayalimden daha güzel oldu her şey desem bu kadarını hayal edemezdim çok şükür.Peki senin hayalindeki gibi oldu mu

Sana da hayırlı cumalar Yeşimcim.Güzel haberlerle döndüm canım oğlum oluyor çok şükür sağlıklı sorun yok.
Bendeniz ben de çok severdim saçlarımı öyle kestirmek isterdim ama kıvırcıktı öyle kestirseydim bonus kafa olurdum
Abdominal gelmedinmi daha pazara çıkıcam meraktan çatlıyorum
Canım benim yaa geldimm oğlum oluyor Allahın izniyle

Canım yaa çok sevindim. Senin oğlan bizimki gibi gibi utangaç çıkmadı allahtan :) hep böyle güzel haberler verirsin inşallah canım. Darısı da benim ve diğer arkadaşların başına

Canım yaa çok sevindim. Senin oğlan bizimki gibi gibi utangaç çıkmadı allahtan :) hep böyle güzel haberler verirsin inşallah canım. Darısı da benim ve diğer arkadaşların başına
Evet oğlum başta utangaçtı ama dr tepince gösterdi her şey:))Hep güzel haberler verelim inşaallah.Darısı başına inşaallah senin de kızın olur.Rabbim topikte bekleyen diğer arkadaşlarıma da nasip etsin cuma günü hürmetine

Hayırlı cumalar Yeşimcim. Hadi bakalım güzel haberler verme sırası sende inşallah. Canım bişey sorcam. Benim üç ay dolunca dr coraspini bıraktırdı. Sana ne kadar kullanacağını söyledi mi dr un?

Aminnnnn inşallahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…