2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Merhaba kızlar hayırlı olsun bebişleriniz sağlıkla gelsinler inşallah.Bir kızım var benimde ikinci gebeliğim. 12+3 te erkek dedi doktor ama hala şüpeliyim bu kadar erken söyledi diye eminmisiniz dedim bak bacak arası buda çıkıntısı dedi gösterdi banada.Ama hala kimseye söyleyemedim annem ve eşim dışında Sizce değişirmi meraktan ölüyorum

Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize.Erkek bebek çıkıntı olduğu için erken zamanda öğrenilir cinsiyeti diye biliyorum.Değişmez herhalde dr a ne zaman gideceksin?

Teşekkür ederim çarşamba günü gidicem canım 21 inde 3 lü testim de var gönül işte olmayanı istiyor Rabbim hayırlı evlat versin

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhh
pazardan geldim gibi hemen açtım ve ne görim Allahımmmmmmmm erkek anası varmış burda pipilerde görünmüş maş. sub. rabbim sağlıcaklada kucağına almayı nasip etsin çok sevind,m canım arkadaşım ya ne güzel bir kız bir oğlan maş. ya

Tuğbişimmm ogluş geliyormusss süper yaaa cok cok sevindimm. Maşallah oglusuna cnm. Gozun aydin. Eşin sevinmistir berrak ne tepki verdi merak ettim :)
Yaa bize de bi kız gelsin.saglikla insallahhh

_myth_ cnm coraspini nezamana kadar kullanacagimi doktor soylemedi cnm. Sali gunu unutmazsam sorarim
Senin profilde yakıyoo masallahhh

_myth_ cnm coraspini nezamana kadar kullanacagimi doktor soylemedi cnm. Sali gunu unutmazsam sorarim
Senin profilde yakıyoo masallahhh

Tamam canım. Çok pipirikliyim. Dr um da çok iyi bir dr aslında ama yine de içim rahat etmiyor. Oğluşumla birlikte teşekkür ediyoruz bu arada

Canım benim için heyecanlandın sağol ya burdaki arkadaşlık dostuk başka..Evet erkek annesi olacam pipi baya baya göründü :))Aminn canım sağlıkla doğsun oğluşum inşaallah.Şimdi oğlan çeyizi düzmem lazım odasını bile düşündüm turkuaz kanatları olan perde.beyaz mobilya aksesuarları turkuaz bir de sarı nasıl:))Rabbim sana da güzel bir kız nasip etsin kızı büyütmek çok zevkli

Tuğbişimmm ogluş geliyormusss süper yaaa cok cok sevindimm. Maşallah oglusuna cnm. Gozun aydin. Eşin sevinmistir berrak ne tepki verdi merak ettim :)
Yaa bize de bi kız gelsin.saglikla insallahhh
Evet tatlım oğluşum geliyor.Eşim sevindi kız bekliyordu aslında .Berrakta benimle gelecekti dr a sonra anne okul daha önemli dedi vazgeçti:)Okuldan aldım şimdi.Yeni söyledim ilk başta hııı erkek mi dedi sonra resmini gösterdim yaşasın yaşasın çok tatlı çok sevinçliyim zıplayarak geldik yolda:)

Hergun ne yemek yapıcam diye dusunmeye sinir oluyorumm. Biri yapsa da ben yesem yaaa
Öff aynen canım ya ben de bıktım bazen güzel ayarlıyorum haftalık bazen de bulamıyorum ne yapsam diye

En geç ben öğrendim sanırım ya çok sevindim hem kız hem de erkek annesi olacaksın tebrik ederim Canım hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah sizlere

çok tatlısınız ya sende kızında annesine çekmiş belli
ohh gelsin oğlan cicişleri tamda yaz bebişi çok rahat etcen bilesin benim oğlanda haziran doğumlu ya sere serpe ohh misler gibi gez toz...

_myth_ neyi fark ettim biliyonmu aynı gün üye olmuşuz sen neden üye oldun hatırlyormusun ben çatlatma yapmıştık o ay ondan olmuştum dün gibi hatırımda...

En geç ben öğrendim sanırım ya çok sevindim hem kız hem de erkek annesi olacaksın tebrik ederim Canım hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah sizlere
Evet canım ikiisini tatmış olacağım Allahın izniyle.Aminn canım inşaallah sağlıklı hayırlı evlat olur.Darısı başına senin de inşaallah kızın olur..

çok tatlısınız ya sende kızında annesine çekmiş belli
ohh gelsin oğlan cicişleri tamda yaz bebişi çok rahat etcen bilesin benim oğlanda haziran doğumlu ya sere serpe ohh misler gibi gez toz...
Canım benim sağol o senin güzel görüşün.Şöyle söyleyeyim neşeli bir insanım evimde bile böyle renkli renkli eşyalarım.Kızımla eğlenmeyi çok seviyorum beraber pasta yaparız, evi toplarız,süsleniriz her şeyi konuşurum kızımla büyük gibi arkadaş gibiyiz yani.Oğlumla nasıl oluruz acaba.
Yaz bebişi iyi oluyor canım.Kıızımda aynı temmuzda doğmuştu hiç yatmadım zaten kızımla gezdik tozduk:))
Hacercim inşaallah senin de kızın olur.Tabi öncelikle sağlıklıı olsun.

_myth_ neyi fark ettim biliyonmu aynı gün üye olmuşuz sen neden üye oldun hatırlyormusun ben çatlatma yapmıştık o ay ondan olmuştum dün gibi hatırımda...

Evet canım ben de farketmiştim :) Ben özellikle bir şey için üye olmamıştım. Çok pipirikli olduğum için sürekli internetten bişeyler araştırırken kk ya rastladım. Burası tam bana göre dedim. Üye oldum :)

Ya Tuğba biliyor musun kimseye itiraf edemediğim hatta kendime bile ama çok isterim kızım olsun oğlumdan çok memnunum çok rahat büyüttüm erkek olması bana düşkün olması çok hoşuma gidiyor ama insanın kendi cinsi başkadır herhâlde

Abdominal cnm ya çin takvimine baktınmı sen orda ne diyor cinsiyet inanmıyorumda sadece merak erkek şuan benim öyle gösteriyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…