- 2 Ağustos 2010
- 477
- 18
- 318
Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize.Erkek bebek çıkıntı olduğu için erken zamanda öğrenilir cinsiyeti diye biliyorum.Değişmez herhalde dr a ne zaman gideceksin?Merhaba kızlar hayırlı olsun bebişleriniz sağlıkla gelsinler inşallah.Bir kızım var benimde ikinci gebeliğim. 12+3 te erkek dedi doktor ama hala şüpeliyim bu kadar erken söyledi diye eminmisiniz dedim bak bacak arası buda çıkıntısı dedi gösterdi banada.Ama hala kimseye söyleyemedim annem ve eşim dışında Sizce değişirmi meraktan ölüyorum
sanırım seninle aynı sat larımız aynı zamanda alıcaz kucağımıza inşallahHepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize.Erkek bebek çıkıntı olduğu için erken zamanda öğrenilir cinsiyeti diye biliyorum.Değişmez herhalde dr a ne zaman gideceksin?
2 gün var aramızda bakalım önce kim doğum yapacak belli olmuyor zamanı:))sanırım seninle aynı sat larımız aynı zamanda alıcaz kucağımıza inşallah
Benim mecburi sezaryen oldu normal istedim ama olmadı bakalım zaman ne gösterirse2 gün var aramızda bakalım önce kim doğum yapacak belli olmuyor zamanı:))
AllahhhhhhhhhhhhhhhhhhCanlarım benim geldimmm.Oğluşum oluyor her şey yolunda doktor çok tatlı bir oğlun var dedi seve seve bir hal oldu:))Herşey yolunda çok şükür ilk başta ayaklarını kapattı dr tepiştirdi ve pipişi gördüm:))
_myth_ cnm coraspini nezamana kadar kullanacagimi doktor soylemedi cnm. Sali gunu unutmazsam sorarim
Senin profilde yakıyoo masallahhh
Canım benim için heyecanlandın sağol ya burdaki arkadaşlık dostuk başka..Evet erkek annesi olacam pipi baya baya göründü :))Aminn canım sağlıkla doğsun oğluşum inşaallah.Şimdi oğlan çeyizi düzmem lazım odasını bile düşündüm turkuaz kanatları olan perde.beyaz mobilya aksesuarları turkuaz bir de sarı nasıl:))Rabbim sana da güzel bir kız nasip etsin kızı büyütmek çok zevkliAllahhhhhhhhhhhhhhhhhh
pazardan geldim gibi hemen açtım ve ne görim Allahımmmmmmmm erkek anası varmış burda pipilerde görünmüş maş. sub. rabbim sağlıcaklada kucağına almayı nasip etsin çok sevind,m canım arkadaşım ya ne güzel bir kız bir oğlan maş. ya
Evet tatlım oğluşum geliyor.Eşim sevindi kız bekliyordu aslında .Berrakta benimle gelecekti dr a sonra anne okul daha önemli dedi vazgeçti:)Okuldan aldım şimdi.Yeni söyledim ilk başta hııı erkek mi dedi sonra resmini gösterdim yaşasın yaşasın çok tatlı çok sevinçliyim zıplayarak geldik yolda:)Tuğbişimmm ogluş geliyormusss süper yaaa cok cok sevindimm. Maşallah oglusuna cnm. Gozun aydin. Eşin sevinmistir berrak ne tepki verdi merak ettim :)
Yaa bize de bi kız gelsin.saglikla insallahhh
Öff aynen canım ya ben de bıktım bazen güzel ayarlıyorum haftalık bazen de bulamıyorum ne yapsam diyeHergun ne yemek yapıcam diye dusunmeye sinir oluyorumm. Biri yapsa da ben yesem yaaa
En geç ben öğrendim sanırım ya çok sevindim hem kız hem de erkek annesi olacaksın tebrik ederim Canım hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah sizlereEvet oğlum başta utangaçtı ama dr tepince gösterdi her şey:))Hep güzel haberler verelim inşaallah.Darısı başına inşaallah senin de kızın olur.Rabbim topikte bekleyen diğer arkadaşlarıma da nasip etsin cuma günü hürmetine
çok tatlısınız ya sende kızında annesine çekmiş belliCanım benim için heyecanlandın sağol ya burdaki arkadaşlık dostuk başka..Evet erkek annesi olacam pipi baya baya göründü :))Aminn canım sağlıkla doğsun oğluşum inşaallah.Şimdi oğlan çeyizi düzmem lazım odasını bile düşündüm turkuaz kanatları olan perde.beyaz mobilya aksesuarları turkuaz bir de sarı nasıl:))Rabbim sana da güzel bir kız nasip etsin kızı büyütmek çok zevkli
Evet tatlım oğluşum geliyor.Eşim sevindi kız bekliyordu aslında .Berrakta benimle gelecekti dr a sonra anne okul daha önemli dedi vazgeçti:)Okuldan aldım şimdi.Yeni söyledim ilk başta hııı erkek mi dedi sonra resmini gösterdim yaşasın yaşasın çok tatlı çok sevinçliyim zıplayarak geldik yolda:)
Öff aynen canım ya ben de bıktım bazen güzel ayarlıyorum haftalık bazen de bulamıyorum ne yapsam diye
Evet canım ikiisini tatmış olacağım Allahın izniyle.Aminn canım inşaallah sağlıklı hayırlı evlat olur.Darısı başına senin de inşaallah kızın olur..En geç ben öğrendim sanırım ya çok sevindim hem kız hem de erkek annesi olacaksın tebrik ederim Canım hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah sizlere
Canım benim sağol o senin güzel görüşün.Şöyle söyleyeyim neşeli bir insanım evimde bile böyle renkli renkli eşyalarım.Kızımla eğlenmeyi çok seviyorum beraber pasta yaparız, evi toplarız,süsleniriz her şeyi konuşurum kızımla büyük gibi arkadaş gibiyiz yani.Oğlumla nasıl oluruz acaba.çok tatlısınız ya sende kızında annesine çekmiş belli
ohh gelsin oğlan cicişleri tamda yaz bebişi çok rahat etcen bilesin benim oğlanda haziran doğumlu ya sere serpe ohh misler gibi gez toz...
_myth_ neyi fark ettim biliyonmu aynı gün üye olmuşuz sen neden üye oldun hatırlyormusun ben çatlatma yapmıştık o ay ondan olmuştum dün gibi hatırımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?