2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Tesekkurler cevab için umudum var evet

Merhaba:))bende yeni uyeyim ikinciyi istiyorum hatta hamilelik suphem var ama bekliyorum hayirlisi. inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim

Merhaba:))bende yeni uyeyim ikinciyi istiyorum hatta hamilelik suphem var ama bekliyorum hayirlisi. inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim

Aaa ne güzel kac gun gecti adetin. Test yaptın mii.. anlatsanaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evt ama olmuyor oğlum var 16 yaşında bende 33 yaşındayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah bagislasin oglunu. nekadar erken evlenmussin :)
Neden olmuyo cnm sorun neymiş?

Sorunda yok gittim doktora klomen verdi bu ay kullandım sonra kontrole gittim normal dedi doktor yumurtalıkların guzel buyumus dedı

Sorunda yok gittim doktora klomen verdi bu ay kullandım sonra kontrole gittim normal dedi doktor yumurtalıkların guzel buyumus dedı

Ee olur ozaman cnm. Niye ümitsiz oluyorsun ki. Stres en buyuk düşman. Allahim hayirlisiyla kavustursun insallah

Aslında adetime daha 2 gün var ama belirtilerini yasiyorum çok kaptırmamaya calisoyprum kendimi simdilik hüsrana uğramak istemiyorum

inşallah bende bir gün çalışmalara başladım, hamilelik şüphem var yazabilirim. Hamile arkadaşlar rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…