Baktım canım erkek gösteriyordu doğru çıktı.Kızımda yanlış çıktı erkek diyordu ama kız oldu:) seninki ne çıkıyorAbdominal cnm ya çin takvimine baktınmı sen orda ne diyor cinsiyet inanmıyorumda sadece merak erkek şuan benim öyle gösteriyor....
Hacercim evlat her türlü sevilir cinsiyeti fark etmez.Kızı da büyütmek bir başka her anı çok zevkli.Saçlarını taramak ,şekil vermek,mini mini elbiseler,etekler giydirmek ayrı bir güzel.Rabbim sana da nasip etsin inşaallah.
Doğru tabi hiç ayrım yapmıyorum rabbim ne verirse sadece hayırlı ve sağlıklı versin en çok istediğim bu...Baktım canım erkek gösteriyordu doğru çıktı.Kızımda yanlış çıktı erkek diyordu ama kız oldu:) seninki ne çıkıyor
Ya Tuğba biliyor musun kimseye itiraf edemediğim hatta kendime bile ama çok isterim kızım olsun oğlumdan çok memnunum çok rahat büyüttüm erkek olması bana düşkün olması çok hoşuma gidiyor ama insanın kendi cinsi başkadır herhâlde
Canım hayirli uğurlu olsun oğlusun olucakmis .sağlıkli sıhhatli dogsun ınş .Hacercim evlat her türlü sevilir cinsiyeti fark etmez.Kızı da büyütmek bir başka her anı çok zevkli.Saçlarını taramak ,şekil vermek,mini mini elbiseler,etekler giydirmek ayrı bir güzel.Rabbim sana da nasip etsin inşaallah.
sorma bacı sorma erkek kardeşimde 2 oğlan kız kardeşimde 1 oğlan bende 1 oğlan halamda 3 oğlan zaten bu kadarız hiç kız yok bizde ondan birde çok hasretiz :):) Nasıl da aynı düsuncedeyiz be hatun.. aynı itiraf bende de var. Bazen göbüşümü kızım diye seviyorum Allahın g7cüne gitmesin de. Tabiki saglik en basta ama ilki erkek olunca kıza özenmekte normal bence. Kokoş kokoş giyinen kızlara hastayim ya
Allahim buyuk cnm belli mi olur belkide icimizde ki melek bir kız
canım nasılsın görünmüyorsun ?Canım hayirli uğurlu olsun oğlusun olucakmis .sağlıkli sıhhatli dogsun ınş .
Iyiyim canım sen nasılsin bebis nasıl.canım bakiyorum forumada yazıcak biseyim yok.sizin hryecanlariniza sevinyorum.çok guzel duygular.canım nasılsın görünmüyorsun ?
şükür cnm iyiyiz bizde devam gazman şekilde dolanmaya bulantılar başladı şükür ama :)Iyiyim canım sen nasılsin bebis nasıl.canım bakiyorum forumada yazıcak biseyim yok.sizin hryecanlariniza sevinyorum.çok guzel duygular.
sağol canım amin inşaallah. Sen nasılsın bayadir yazmadım.Aşılama yaptırmıştın en son dimi.Rabbim sana da en yakın zamanda sağlıklı bir evlat versin.Canım hayirli uğurlu olsun oğlusun olucakmis .sağlıkli sıhhatli dogsun ınş .
canım inşallah değişmez sanmıyorum ama bol bol dua et ....bişey soracam erkek olması için yumurta günü çin takvimi vb şeyleri denedinmi ...bende buay deneyecem kızım var tabi bende olmayanı yani erkek istiyorum sen bişey yaptınmıHepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize.Erkek bebek çıkıntı olduğu için erken zamanda öğrenilir cinsiyeti diye biliyorum.Değişmez herhalde dr a ne zaman gideceksin?
Bence değişmez cinsiyeti valla ayan beyan ortada pipi:)) 2 doktor da erkek olduğunu söyledi.Canım hiçbir şey denemedim Allaha bıraktım hatta o ay kendime dinlenme ayı ilan etmiştim Rabbim nasip etti hamile kaldım.Allah sana da nasip etsin inşaallah tabi en önce sağlıklı ve hayırlı olması.Ben illa oğlum olsun hiç demedim keza eşim de öyle yine kız olsaydı yine sevinirdik.canım inşallah değişmez sanmıyorum ama bol bol dua et ....bişey soracam erkek olması için yumurta günü çin takvimi vb şeyleri denedinmi ...bende buay deneyecem kızım var tabi bende olmayanı yani erkek istiyorum sen bişey yaptınmı
gerçekten tevekkül çok önemli...işte bende buyüzden kendime kızıyorum ben kız-erkek hiç önemli değil ama eşim hatta eşimdende önece ailesi erkek çocuk delisi...üzerimde baskı hissediyorum ama kendime kızıyorum onlar cahil diyorum sen niye o ruh haline büründün....valla onlardan duya duya onlar gibi oldum....karar veremedi acaba yumurta takibi yaptırsammı diye yoksa olurunamı bıraksam diyeBence değişmez cinsiyeti valla ayan beyan ortada pipi:)) 2 doktor da erkek olduğunu söyledi.Canım hiçbir şey denemedim Allaha bıraktım hatta o ay kendime dinlenme ayı ilan etmiştim Rabbim nasip etti hamile kaldım.Allah sana da nasip etsin inşaallah tabi en önce sağlıklı ve hayırlı olması.Ben illa oğlum olsun hiç demedim keza eşim de öyle yine kız olsaydı yine sevinirdik.
Benim en sevmediğim insan tipi erkek çocuğu yüceltenler .Güzel Allahım kuranı kerim de buyurmuş dilediğime erkek evlat dilediğime kız evlat veririm ya da her ikisinden.Bizim için hayırlı olanı en güzel o biliyor.O yüzden tevekkül etmek lazım en önce sağlıklısı ve hayırlısı.Seni çevren etkilemesin takılıp kendini strese sokma derimgerçekten tevekkül çok önemli...işte bende buyüzden kendime kızıyorum ben kız-erkek hiç önemli değil ama eşim hatta eşimdende önece ailesi erkek çocuk delisi...üzerimde baskı hissediyorum ama kendime kızıyorum onlar cahil diyorum sen niye o ruh haline büründün....valla onlardan duya duya onlar gibi oldum....karar veremedi acaba yumurta takibi yaptırsammı diye yoksa olurunamı bıraksam diye
teşekkür edrim canım inan bazen bunu hatırlamaya ihtiyaç duyuyorum sağolBenim en sevmediğim insan tipi erkek çocuğu yüceltenler .Güzel Allahım kuranı kerim de buyurmuş dilediğime erkek evlat dilediğime kız evlat veririm ya da her ikisinden.Bizim için hayırlı olanı en güzel o biliyor.O yüzden tevekkül etmek lazım en önce sağlıklısı ve hayırlısı.Seni çevren etkilemesin takılıp kendini strese sokma derim
bazen çevre gerçekten etkliyor o yüzden takılma bırak akışına.İnan bana neyin üstüne çok düşersen onunla imtihan oluyorsun.Ne zaman boşverip Allahtan hayırlısını dilediysem Rabbim bana daha güzelini verdi.teşekkür edrim canım inan bazen bunu hatırlamaya ihtiyaç duyuyorum sağol
Ayy mercimege bak neler yapıyor :) maşallah maşallah nazar değmesin Sağlıklı olsun da inş geçer bu günler.yazarınm canim cok saol.şükür cnm iyiyiz bizde devam gazman şekilde dolanmaya bulantılar başladı şükür ama :)
olsun hal hatır sor gene bi uğra arada özletme...
aşılama tutmadı canım. Hayırlısı bıraktım bahara kadar doktora da gitmiyorum. Hakkıma ne hayırlıysa o olsun.isim varmı aklinda canim oğlan içinsağol canım amin inşaallah. Sen nasılsın bayadir yazmadım.Aşılama yaptırmıştın en son dimi.Rabbim sana da en yakın zamanda sağlıklı bir evlat versin.
çokta uğraştım demek tutmadı hayırlısı canım biraz dinlen belki o zaman hamile kalirsin.ben hhatırlarsanız hamile kalmadan önceki ay çatlatmak iğnesi vurulmustum.adet olunca dinlenmek istedim ve ay hamile kaldım inşaallah senin de öyle olur.Ayy mercimege bak neler yapıyor :) maşallah maşallah nazar değmesin Sağlıklı olsun da inş geçer bu günler.yazarınm canim cok saol.
aşılama tutmadı canım. Hayırlısı bıraktım bahara kadar doktora da gitmiyorum. Hakkıma ne hayırlıysa o olsun.isim varmı aklinda canim oğlan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?