- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
İyi pazarlar....
Yeşim'cim temizlik başlamış ne güzel bende bulsam adamı evde yaptırcam ama paso çalışıyor :)
Tuğba biraz eski isim ama güzel Ertuğrul'sa şimdi değişmez içine sindimi başka isim sinmiyor insanı içine..
biri yapsa biz yesek olmazmı ya yada hergün dışardan yesek :)Yaptı valla sağolsun gerci bende dayanamadim yardim ettim tabisimdi de yemek işi var.
biri yapsa biz yesek olmazmı ya yada hergün dışardan yesek :)
eline sağlık bu arada kocanın...
şuan hem bulanıyor hem elma yiyom ne biçim bi iş anlamadım :)Dün dısarda yedik bugun iş başa düştü mecburenn :)
Senin bulantı da baslamis. Insallah cok degildir
iyi pazarlar canım.yesime bir turlu cevap yazamadim mobil sinir etti beni. Ben de temizlik yapıyorum eşim ofiste çalışıyor.mutfak koridor bitti.bir makine çamaşır bitti kurutucuya atacam.simdi salona gececem:))İyi pazarlar....
Yeşim'cim temizlik başlamış ne güzel bende bulsam adamı evde yaptırcam ama paso çalışıyor :)
Tuğba biraz eski isim ama güzel Ertuğrul'sa şimdi değişmez içine sindimi başka isim sinmiyor insanı içine..
tüğlerim diken diken oldu ebe demişti 16 haftada hissedersin diye çok güzel bir duygu insan nasıl özlüyor demi....iyi pazarlar canım.yesime bir turlu cevap yazamadim mobil sinir etti beni. Ben de temizlik yapıyorum eşim ofiste çalışıyor.mutfak koridor bitti.bir makine çamaşır bitti kurutucuya atacam.simdi salona gececem:))
İsim olarak can eki olan isimlere uzagim. Asil ve köklü isim olsun.istiyorum bakalım değişecek mi.Bi arada artik oğlumun hareket lerini hissediyorum. Sabah ezanından sonra bir başladı kıpır kıpır açıktı mi napti:)) çok güzel duygu hamileliğin en güzel yani hareketlerini hissetmek.
ayy canım demek bulantıları başladı Allah kolaylik versin.benim geçti çok şükür ama yemek yerken aniden yedikleri çıkıyor o da biterse tamamdır.şuan hem bulanıyor hem elma yiyom ne biçim bi iş anlamadım :)
sigarayı bıraktığım için boğazımda sorun var oda öğürme isteğini arttırıyor ama şimdilik buna şükür daha kötüsünüde bildiğim için :)
senin bulanmıyormu ? tiskinme aşerme ?
evet canım tam 16. Haftada hissettim bugun 16 +0 günlük oldu başladı kıpırdamaya ozlemisim gerçekten. Hangi isimleri düşünüyorsun. Seyda Coşkun var ya ünlulerin diyetisyeni oğluna Susam ismini koyacakmis ne tuhaf dimitüğlerim diken diken oldu ebe demişti 16 haftada hissedersin diye çok güzel bir duygu insan nasıl özlüyor demi....
benimde belli aslında ne olucağıda erkek te kızda hazır ve 2 isimde eski isim bence çok önemli...
şuan hem bulanıyor hem elma yiyom ne biçim bi iş anlamadım :)
sigarayı bıraktığım için boğazımda sorun var oda öğürme isteğini arttırıyor ama şimdilik buna şükür daha kötüsünüde bildiğim için :)
senin bulanmıyormu ? tiskinme aşerme ?
ben doğum zamanını demeyi unuttum size eylül görünüyor ama ağustosta doğum 20 ila 27 arasında alırız demişti dr 24 ağustos olur Allah nasip ederse pazartesi günü 24 çünkü oğlanda pazartesi doğdu benim...
tüğlerim diken diken oldu ebe demişti 16 haftada hissedersin diye çok güzel bir duygu insan nasıl özlüyor demi....
benimde belli aslında ne olucağıda erkek te kızda hazır ve 2 isimde eski isim bence çok önemli...
susam mı o ne ya zeytin cezve den sonra çok garip okadar güzel anlamlı isimler varken yani :)evet canım tam 16. Haftada hissettim bugun 16 +0 günlük oldu başladı kıpırdamaya ozlemisim gerçekten. Hangi isimleri düşünüyorsun. Seyda Coşkun var ya ünlulerin diyetisyeni oğluna Susam ismini koyacakmis ne tuhaf dimi
Aramizda bikac hafta olucak desene
Ayy heycan yaptimmm
bulantı bulantı dedik midem ağzımda resmen sanki çıksa rahatlıcam yeşim alında çok şanlısın be hatun ne güzel bulantın yok ye vallah ohh afiyet bal şeker olsun kuzuma kuzu bebiş yanlış anlaşılma olmasınBenim aklimda net bi isim yok hernedense hep kız isimleri geliyo aklima
Ne olucak isimler?
Hakkisin dusundum gercekten yormusim kendimi.Benim de senin aylarinda evi pislik goturuyordu:))15 gunde bir biri gelse iyi olur sana da.benim eski evim 130 m2 di orda isim ne azmis onu anladim .bir de evin yarisi cam balkonlarda oyle sitedeki herkes illallah etti camlardan.Bir yagmurda hic silinmemis gibi.savha post: 38938414 .!.:olsun ama baya baya yormuşsun kendini
yavaş yavaş yapıyorum ama bu hafta resmen berbat evcezim bende evde olduğumdan kadına gerek duymuyorum ama sanırım haftada yada 15 güde cam kapı için bakıcam birine benim 135m büyük evin derdini bilirim yap yap bitmez ama bence sende bi yardımcı almalısın yorma kendini oğluşunu düşün...
Hmm bu yazın ozaman eşime kapak olsun oda tutturdu cam balkon yapalım diye yaptırmayım bari..Hakkisin dusundum gercekten yormusim kendimi.Benim de senin aylarinda evi pislik goturuyordu:))15 gunde bir biri gelse iyi olur sana da.benim eski evim 130 m2 di orda isim ne azmis onu anladim .bir de evin yarisi cam balkonlarda oyle sitedeki herkes illallah etti camlardan.Bir yagmurda hic silinmemis gibi.
Oyy evet oglumu dusunmeliyim o iyi olsun yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?