2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Yaptı valla sağolsun gerci bende dayanamadim yardim ettim tabi simdi de yemek işi var.

Dün dısarda yedik bugun iş başa düştü mecburenn :)
Senin bulantı da baslamis. Insallah cok degildir
şuan hem bulanıyor hem elma yiyom ne biçim bi iş anlamadım :)
sigarayı bıraktığım için boğazımda sorun var oda öğürme isteğini arttırıyor ama şimdilik buna şükür daha kötüsünüde bildiğim için :)
senin bulanmıyormu ? tiskinme aşerme ?

ben doğum zamanını demeyi unuttum size eylül görünüyor ama ağustosta doğum 20 ila 27 arasında alırız demişti dr 24 ağustos olur Allah nasip ederse pazartesi günü 24 çünkü oğlanda pazartesi doğdu benim...

iyi pazarlar canım.yesime bir turlu cevap yazamadim mobil sinir etti beni. Ben de temizlik yapıyorum eşim ofiste çalışıyor.mutfak koridor bitti.bir makine çamaşır bitti kurutucuya atacam.simdi salona gececem:))
İsim olarak can eki olan isimlere uzagim. Asil ve köklü isim olsun.istiyorum bakalım değişecek mi.Bi arada artik oğlumun hareket lerini hissediyorum. Sabah ezanından sonra bir başladı kıpır kıpır açıktı mi napti:)) çok güzel duygu hamileliğin en güzel yani hareketlerini hissetmek.

tüğlerim diken diken oldu ebe demişti 16 haftada hissedersin diye çok güzel bir duygu insan nasıl özlüyor demi....
benimde belli aslında ne olucağıda erkek te kızda hazır ve 2 isimde eski isim bence çok önemli...

ayy canım demek bulantıları başladı Allah kolaylik versin.benim geçti çok şükür ama yemek yerken aniden yedikleri çıkıyor o da biterse tamamdır.

evet canım tam 16. Haftada hissettim bugun 16 +0 günlük oldu başladı kıpırdamaya ozlemisim gerçekten. Hangi isimleri düşünüyorsun. Seyda Coşkun var ya ünlulerin diyetisyeni oğluna Susam ismini koyacakmis ne tuhaf dimi

Peynir türlerine düşkunum bende bu ara. Kahvaltida kahvalti disinda peynir yiyorum deli gibi iki uc gundur
Bulanti kusma yok. Cok istahlida yemiyorum yemekleri biraz yemem gerekiyo diye iste
Göguslerim cok sızlıyo bu hafta.

Aramizda bikac hafta olucak desene
Ayy heycan yaptimmm

Benim aklimda net bi isim yok hernedense hep kız isimleri geliyo aklima
Ne olucak isimler?

susam mı o ne ya zeytin cezve den sonra çok garip okadar güzel anlamlı isimler varken yani :)
Aramizda bikac hafta olucak desene
Ayy heycan yaptimmm

Benim aklimda net bi isim yok hernedense hep kız isimleri geliyo aklima
Ne olucak isimler?
bulantı bulantı dedik midem ağzımda resmen sanki çıksa rahatlıcam yeşim alında çok şanlısın be hatun ne güzel bulantın yok ye vallah ohh afiyet bal şeker olsun kuzuma kuzu bebiş yanlış anlaşılma olmasın hemide prenses...
ayy gene ezan saatti dua denk geldi ne güzel inş. ikimizinde bıcır süslü kızı olur ve akıllı tabi yaramaz olmasınlar :) cilveli işveli fıkır fıkır ayyy bende çok heycanlandım (aminnnnnnnn)
benim oğlan olursa Mustafa Mete yada Mustafa Eren bu sıra Meteye daha çok taktım kızım olursa Zeynep eee senim düşündüğün varmı hiç ya bide eşin nasıl oldu hani istemem yan cebime koy diyordu ya sohbet ederken falan tavrı nasıl ?
benimki baya heycanlı kız çok istiyor ama hep sağlıklısı diyor...
ay ne çok yazdım be

Hacercim düşündüğüm isimler çok güzel beğendim tam benlik. Babamın adi da Mustafa yegenim de Mustafa o yüzden onu koyamayiz.Bu arada salonu da temizledim oldum bittim çok büyük özellikle silerken çok zor sırada kızımın odası ve benim odam kaldi banyolar da yarin artik aksama abime gideceğiz bebek sevecem yeğenim 1 aylık oldu.Ben de amma konuştum :))) senin isler bitti mi

Hatunnn kocaman bi Aminnn diyorum :)
Eşim mi erkek olcak bence deyip duruyo anlayacagin hala adam sinir bozucu Ama cok ustume dusmeye basladi gunde 3-4 kere aramalar evde yardimci olmalar fln. Dilimi ısırayım da degismesin. Ege bi tuhaf istemiyorum ben kardes deyip duruyo, gözleri doluyo konusulunca cok duygusal benim oglan ya. Beni cok kıskanır paylasacagini dusundugunden istemiyorum diyo. Ama degisecek fikri bi dogsun kardesi de.
Senin oglan nasil?

Tubişcim
Allah rahmet eylesin babacığına biliyormusun Mustafa ismi bende ap ayrı yerde...
sen neden bütün işleri bugüne sığdırdın canım yorma fazla kendini sanırım evde büyük senin balkondan yola çıkarak diyorum...Temizlikmi o da kim :) günlük işler anca evde kalsada benimki dip köşe girişilecek vallah 12 ci haftaya kadar dikat edim azıcık diyorum ayakta kaldım mı hemen kasığım batıyor...

Yeşimcim
ay canım benim işin zor ozaman şekerim inş. değişir ama zor sanki çok kıskancak desene...Benimki başta biraz mıy mıy etti ben sana sarılamıyorum eskiden üstüne atlardım artık leblebi var yapamıyorum e diyorum ozman gitsinmi karnımda hayır anne diyor bu aralar daha iyi az bi oynamaya kalkayım evde falan anne lütfen leblebi gitmesin diyor şuan iyi gibi ama adım kadar eminim çok büyük sorunlar yaşıcam Enes beni kimsele paylaşamaz çünkü yeğenimi bile sevemiyorum o derece ayrıca eşinin 180 derece değişmesine çook sevindim işte budur ya baba olucak koca olucak adam :) Allah daim etsin inş. düşkünlüğünü insanında çok hoşuna gidiyor hani....

Hacercim aminn canım.isler birikti canım her ggün bisey çıktı bu ara eve fazla bakamadim.Bir de yerler beyaz parlak granit ayak bassan izi cikiyor 2 gün silmesen 15 gündür silinmemiş gibi duruyor her bi de vileda ile silinmiyor daha pis gözüküyor elle silecen onu da iyi sikacan.evim büyük canım 200 m 2 temizle temizle bitmiyor. Ben de hamileliğin ilk zamanları pek is yapmadım kadın cagirdim .Simdi yyapıyorum çok şükür çok yormadan.Büyük temizlik zamanı geldi yine yardımcı cagiririm.Eşim yardım edemez yoğun isi baya eve pert olmuş geliyor .Bana haftalık tut kadın diyor .Ben onu yapamiyorum benim gibi temizlemiyor gelen bayan üstünden bir daha gitmek lazim.Onun için günlük yapıyorum büyük temizlik te yardımcı alıyorum.
Sen nasıl yapıyorsun yardim edecek birileri varmı.

olsun ama baya baya yormuşsun kendini
yavaş yavaş yapıyorum ama bu hafta resmen berbat evcezim bende evde olduğumdan kadına gerek duymuyorum ama sanırım haftada yada 15 güde cam kapı için bakıcam birine benim 135m büyük evin derdini bilirim yap yap bitmez ama bence sende bi yardımcı almalısın yorma kendini oğluşunu düşün...

Hakkisin dusundum gercekten yormusim kendimi.Benim de senin aylarinda evi pislik goturuyordu:))15 gunde bir biri gelse iyi olur sana da.benim eski evim 130 m2 di orda isim ne azmis onu anladim .bir de evin yarisi cam balkonlarda oyle sitedeki herkes illallah etti camlardan.Bir yagmurda hic silinmemis gibi.
Oyy evet oglumu dusunmeliyim o iyi olsun yeter ki

Hmm bu yazın ozaman eşime kapak olsun oda tutturdu cam balkon yapalım diye yaptırmayım bari..
Bende 170m2 evden çıktın sırf bu yüzden yap yap bitmiyordu şimdi kutu gibi yetmiyor ama temizlik çabuk oluyor.
Yerim ben o minnak ellerini Ertuğrul un kuzum benim ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…