canım cam balkon iyi aslında sadece silmesi zor çünkü ayni evin içi gibi temiz kalıyor. Simdi bebisin olacak yaptirisin daha kolay olur.Ev ne kadar büyükseis o kkadar çok oluyor. Oyy Ertuğrul deyince bi tuhaf oldum:))Bakalım senin minnos ne olacak Zeynep mi Mustafa mi:))Hmm bu yazın ozaman eşime kapak olsun oda tutturdu cam balkon yapalım diye yaptırmayım bari..
Bende 170m2 evden çıktın sırf bu yüzden yap yap bitmiyordu şimdi kutu gibi yetmiyor ama temizlik çabuk oluyor.
Yerim ben o minnak ellerini Ertuğrul un kuzum benim ya....
Sorma 4 cü kattayım bişeyler yapıcaz artık balkonlara...canım cam balkon iyi aslında sadece silmesi zor çünkü ayni evin içi gibi temiz kalıyor. Simdi bebisin olacak yaptirisin daha kolay olur.Ev ne kadar büyükseis o kkadar çok oluyor. Oyy Ertuğrul deyince bi tuhaf oldum:))Bakalım senin minnos ne olacak Zeynep mi Mustafa mi:))
Günaydın kizlarr
Aksam k.validelerdeydik yemeyi abartmisim.karın agrisi oldu Gece gazman gibiydim ya uyuyamadim odalarda yuruyus yaptim. Sumdide servisteyim gozler kapaniyo
Kizlar beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz?
Ben mesela cay icmeyi nescafe icmeyi biraktim. Bazen canim cay istiyo o ayri. Hergun yumurta, ceviz ve kabız olmamak icin 3-4 tane kuru kayisi mutlaka yiyorum. Bide 2-2,5 litre su icmeye ozen gosteriyorum
Ayy sorma ben de biraz fazla yiyim çok rahatsız oluyorum. Hele de yemeği başkası hazırlamışsa muhakkak kaçırıyorum :) Saydıklarının hepsini her gün ben de yemeye çalışıyorum. Zaten sürekli midem kazandığı için ceviz kayısı badem falan atıştırıyorum. Çaya çok düşkün olduğum için çayı bırakamadım açık da olsa içiyorum ama kahveyi baya azalttım. Böyle yani canım. Senin tsh ne durumda. Benim en son 1,5 tu. Bugün kan verdim. Sonuç yarın çıkacak.
Benim tsh 10 gun once 2,5 tu. Yarin hem doktorumda hemde endokronolojiden randevu aldim. Doktoruma gore tsh normal ilaca devam diyo. Ama bana yuksek geliyo. Bakalim yarın endokrin doktoru ne yorum yapacak.
ayda bir baktiriyorsun dimi. Kaçlikti senin ilac?
sen günaydın yazmışsın ben iyi akşamlar yazayım :)Günaydın kizlarr
Aksam k.validelerdeydik yemeyi abartmisim.karın agrisi oldu Gece gazman gibiydim ya uyuyamadim odalarda yuruyus yaptim. Sumdide servisteyim gozler kapaniyo
Ben mesela cay icmeyi nescafe icmeyi biraktim. Bazen canim cay istiyo o ayri. Hergun yumurta, ceviz ve kabız olmamak icin 3-4 tane kuru kayisi mutlaka yiyorum. Bide 2-2,5 litre su icmeye ozen gosteriyorum
aynı ben yaNerelerdesin sen hatun :)
Ayy simdi yemek yedim kendime geldim. Cok cabuk acikiyorum ben kizlar ya bide acikinca elim ayagim tutmuyo karnim kazinıyo. Yemegin pismesi ömrumu tuketiyo. Esimde egede gelmedi daha ben aksam yrmegi yedim bile :) eskiden hep birlikte 6-6bucuk gibi yerdik. Bi haftadir bekleyemiyorum napiim
amin yeşim cim ya Allaha emanet ne zaman rahatlıcaz bilmiyorum bilmiyorum şu toxzoplazm çıkmamış benim daha yarın bakılır anca dedi lab. sonra 2 li var ense kalınlığı bitmicek zor işler velasıl...
ben taaaa 14 şubatta gidicem çok var ya
yaptır canım balkonlara küçük çocuğun olacak ben de aynı 4 teyim aslında 5 ama giriş katı saymıyorlar.Ben çok vesveseliyim balkonları kitliyorum.Bir de akşam yatarken dış kapı,mutfak,banyoları muhakkak kitliyorum.Berrak kalkıp ocağı yakarsa banyoda tehlikeli bir şey yaparsa,hele dış kapı en büyük korkum han kapısı gibi bütün yerlerini kitliyorum.Sadece Berrakla benim kapım açık:))Sorma 4 cü kattayım bişeyler yapıcaz artık balkonlara...
Bende okuyunca bi tuhaf oldum şekerim.
Akşamdan beri çok sol kasığım battı normalmi acaba Enes te tam ortası da ağrırdı ama bunda direk batıyor anlamadım
Bende yemeği kaçırınca çok şişiyorum .Günaydın kizlarr
Ayy bende aynı öyleyim acıkmışsam kimseyi bekelyemiyorum midemi sanki bıcakla kazıyorlar:)) demek sen yarın kontrole gidecen çok heyecanlı bebişin büyümüştür baya.Nerelerdesin sen hatun :)
Ayy simdi yemek yedim kendime geldim. Cok cabuk acikiyorum ben kizlar ya bide acikinca elim ayagim tutmuyo karnim kazinıyo. Yemegin pismesi ömrumu tuketiyo. Esimde egede gelmedi daha ben aksam yrmegi yedim bile :) eskiden hep birlikte 6-6bucuk gibi yerdik. Bi haftadir bekleyemiyorum napiim
_myth_ nasılsın tubiş nasıl gidiyor az kaldı seninde cinsiyete içine doğan varmı ?
ama eğer pozitif çıkıyorsa antibiyotik tedavisi uygulanıyor onun için bakılması her yönden iyi... evet cnm ya devlette yaptırdım özelde 400 alan tuttu devlet karşılıyor diyince hastanede evime 5 dk yürüme fakat neden bakılmadı anlamadım adam ne arahat salı bakarız gibi dedi telefonda sinir oldum...Çok şükür canım enerjim yerine gelmeye başladı. Daha iyiyim. Cinsiyet konusunda pek fikrim yok aslında. Bazen kız diye düşünüyorum. Sonra yok yok kesin erkektir diyorum :) 2 hafta sonra öğrenirim inşallah.
Sen toxoplazma testini devlette yaptırmıştın di mi. Sonuç baya geç çıkıyormuş demek ki. İyi çıkar inşallah. Bana yapmadılar bile. Devletteki kadın doğumcu bu test hamile kalmadan önce yapılıyor dedi yapmadı bana gıcık oldum. Ben de özele gittim mecbur.
resimleri koyyy ben çok meraklıyımBugün oğluma ilk cicilerini aldım.Bebek hazırlığı yapmak çok güzel bir duygu:))
Tamam canım zevkle bakalım beğenecek misin :)))resimleri koyyy ben çok meraklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?