2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

canım cam balkon iyi aslında sadece silmesi zor çünkü ayni evin içi gibi temiz kalıyor. Simdi bebisin olacak yaptirisin daha kolay olur.Ev ne kadar büyükseis o kkadar çok oluyor. Oyy Ertuğrul deyince bi tuhaf oldum:))Bakalım senin minnos ne olacak Zeynep mi Mustafa mi:))

Sorma 4 cü kattayım bişeyler yapıcaz artık balkonlara...
Bende okuyunca bi tuhaf oldum şekerim.
Akşamdan beri çok sol kasığım battı normalmi acaba Enes te tam ortası da ağrırdı ama bunda direk batıyor anlamadım

Günaydın kizlarr
Aksam k.validelerdeydik yemeyi abartmisim.karın agrisi oldu Gece gazman gibiydim ya uyuyamadim odalarda yuruyus yaptim. Sumdide servisteyim gozler kapaniyo
Kizlar beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz?
Ben mesela cay icmeyi nescafe icmeyi biraktim. Bazen canim cay istiyo o ayri. Hergun yumurta, ceviz ve kabız olmamak icin 3-4 tane kuru kayisi mutlaka yiyorum. Bide 2-2,5 litre su icmeye ozen gosteriyorum

Ayy sorma ben de biraz fazla yiyim çok rahatsız oluyorum. Hele de yemeği başkası hazırlamışsa muhakkak kaçırıyorum :) Saydıklarının hepsini her gün ben de yemeye çalışıyorum. Zaten sürekli midem kazandığı için ceviz kayısı badem falan atıştırıyorum. Çaya çok düşkün olduğum için çayı bırakamadım açık da olsa içiyorum ama kahveyi baya azalttım. Böyle yani canım. Senin tsh ne durumda. Benim en son 1,5 tu. Bugün kan verdim. Sonuç yarın çıkacak.

Benim tsh 10 gun once 2,5 tu. Yarin hem doktorumda hemde endokronolojiden randevu aldim. Doktoruma gore tsh normal ilaca devam diyo. Ama bana yuksek geliyo. Bakalim yarın endokrin doktoru ne yorum yapacak.
ayda bir baktiriyorsun dimi. Kaçlikti senin ilac?

Ben 20 günde bir baktırıyorum. İlacımı da bir gün 50 mg bir gün 75 mg içiyorum. Ben dahiliyeye gidiyorum. Endokrin dr una hiç gitmedim. Bulamadım burda endokrin dr u. Sen git bakalım sana ne diyecek.

sen günaydın yazmışsın ben iyi akşamlar yazayım :)
gaz çok oluyor dikkatli yemek yemek lazım...
ben süt ürünleri tüketmiyordum normalde şimdi daha çok dikkat ediyorum hiç bir şey yemesem mutlaka ayran içiyorum bulantıyada çok iyi geliyor ama evde yapılmış ayran kayısı ceviz bu hafta hiç istemiyor canım meyve tüketmeye çalışıyorum hıı birde kabak çekirdeği yemek lazımmış her akşam bi avuç hamilelere çok faydası varmış...
benimde şuan böyle ama değişir midem rahatlasın

Nerelerdesin sen hatun :)
Ayy simdi yemek yedim kendime geldim. Cok cabuk acikiyorum ben kizlar ya bide acikinca elim ayagim tutmuyo karnim kazinıyo. Yemegin pismesi ömrumu tuketiyo. Esimde egede gelmedi daha ben aksam yrmegi yedim bile :) eskiden hep birlikte 6-6bucuk gibi yerdik. Bi haftadir bekleyemiyorum napiim

Kabak cekirdegi Hımmm. Hemem esime mesaj atiyorum marketten alsin :)

yarin minigimi gorucemm çoook heyecanlıyım. Insallahh hersey yolundadir

aynı ben ya
arkadaşa gittim canım bişi çekmişti onu yaptı sağolsun biraz zor yapımı ama nasıl ödücem hakkını bilmem canım ne istese pişiriyor ya...
afiyet olsun bu arada senin işinde zorya eve gel yemek yap ye ohoooooo neyse az kaldı tatile tadını çıkarırsın hoş yatmaktan yemek yaparsan iyi yarın miniğinimi görmeye gidicen ay ne güzel şimdi kocaman oldu ya maş. ult resmini koy buraya bizde görelim

_myth_ nasılsın tubiş nasıl gidiyor az kaldı seninde cinsiyete içine doğan varmı ?

Ne iyi cnm ya istegini yapan arkadasinin olmasi. Allah razi olsun. Hamiş doyurmak buyuk sevap bence :)
Aynenn ya sıkıldim okuldan tatil gelsin tembellik yapmak istiyorum. Koşturmacadan biktim

Insallahhh cnm minigim sagliklidir cok korkuyorum hâlâ. Rabbimnkorusun bebeklerimizi.

amin yeşim cim ya Allaha emanet ne zaman rahatlıcaz bilmiyorum bilmiyorum şu toxzoplazm çıkmamış benim daha yarın bakılır anca dedi lab. sonra 2 li var ense kalınlığı bitmicek zor işler velasıl...
ben taaaa 14 şubatta gidicem çok var ya

Ooo senin gitmene cok varmis.
Evet endise merak karmasik duygular hic bitmiycek.

yaptır canım balkonlara küçük çocuğun olacak ben de aynı 4 teyim aslında 5 ama giriş katı saymıyorlar.Ben çok vesveseliyim balkonları kitliyorum.Bir de akşam yatarken dış kapı,mutfak,banyoları muhakkak kitliyorum.Berrak kalkıp ocağı yakarsa banyoda tehlikeli bir şey yaparsa,hele dış kapı en büyük korkum han kapısı gibi bütün yerlerini kitliyorum.Sadece Berrakla benim kapım açık:))
Kasık batması olur canım rahim büyüyor ya ondan bende de kızımda oldu.Oğlumda da çok yaşadım korkulacak bir şey yok bebişin büyüyor ondan batmalar..
Bende yemeği kaçırınca çok şişiyorum .
Beslenme konusunda her gün süt içemesem de gün aşırı içiyorum.Ceviz badem kayısı yiyorum.Kahvaltıda peynir zeytin muhakkak yiyorum.Mandalina portakal favorim.Çayı çok açık içiyorum.kahve nescafe hiç içmiyorum.Asitli içecek ağzıma sürmem.Yoğurdumu kendim yapıyorum süt alıp.Bol su içerim genelde ağzım çok kuruyor hele geceleri doğal gaz mı bu kadar kurutuyor acaba.Tavuk köy tavuğu aldırıyorum eşime.Tereyağ yine köyden.Eti de köy de kayınpeder kestiiği zaman gönderiyor.Yani doğal beslenmeye dikkat ediyorum.Doktorum dışarda mümkün mertebe yemek yeme dedi.Hele tatlı hiç yeme glikoz şurubu katılıyormuş kanserojen oranı yüksekmiş

Ayy bende aynı öyleyim acıkmışsam kimseyi bekelyemiyorum midemi sanki bıcakla kazıyorlar:)) demek sen yarın kontrole gidecen çok heyecanlı bebişin büyümüştür baya.

_myth_ nasılsın tubiş nasıl gidiyor az kaldı seninde cinsiyete içine doğan varmı ?

Çok şükür canım enerjim yerine gelmeye başladı. Daha iyiyim. Cinsiyet konusunda pek fikrim yok aslında. Bazen kız diye düşünüyorum. Sonra yok yok kesin erkektir diyorum :) 2 hafta sonra öğrenirim inşallah.
Sen toxoplazma testini devlette yaptırmıştın di mi. Sonuç baya geç çıkıyormuş demek ki. İyi çıkar inşallah. Bana yapmadılar bile. Devletteki kadın doğumcu bu test hamile kalmadan önce yapılıyor dedi yapmadı bana gıcık oldum. Ben de özele gittim mecbur.

ama eğer pozitif çıkıyorsa antibiyotik tedavisi uygulanıyor onun için bakılması her yönden iyi... evet cnm ya devlette yaptırdım özelde 400 alan tuttu devlet karşılıyor diyince hastanede evime 5 dk yürüme fakat neden bakılmadı anlamadım adam ne arahat salı bakarız gibi dedi telefonda sinir oldum...
çok heycanlı az kaldı seninde topiğin 2 ci gebişi sensin bakalım seninki ne olucak yeşim sen ben 3 müzünde oğlu var bakalım oğlanlanları kim çiflicek kesin o benim dir de :)
şaka bi yana Allah sağlıklısını versin gerisi hikaye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…