2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Evet öyle ama devlet hastanesi işte kendi bildiklerini okuyorlar. Senin baya tutmuş. Ben 100 liraya yaptırdım hepsini rubella falan. Canım ya sağlıklı olsun da aynen hiç farketmez ama kız olsa da hiç fena olmaz

İste oğlumun ilk cicileri ayakli pijamalar çıngıraklı ses çıkarıyor:))

Eklentiler

• IMG_20150119_173716.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20150119_173716.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20150119_173755.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20150119_173839.webp
    34 KB · Görüntüleme: 71
Maşallah yaa :) Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah canım
Aminn canım sağol inşaallah oğlum sağlıkla giyer cicilerini.Senin de 2 hafta sonra belli olacak inşaallah senin de kızın olur.Kız bebeklere daha çok çalışılmış erkek bebek kıyafetleri mağzanın bir köşesine sıkıştırılmış ayrımcılık yapılmış:))

ayyy çok cici bunlarrrr takıma bayıldım yaa
ama kuzum yazlık pek bişi alma bady lerle tutucan biliyon sıcaktan ama samsun ne kadar sıcak oluyor bilmiyorum izmir gibi değildir heralde...
oda yapıcakmısın beşik falan biz çok kararsızız şimdilik yapılıcak gibi...

Hayırlısı bakalım ben de iki hafta sonra kız bebek cicileri koyarım belki :) öyle oluyor genelde kız çocuklarına daha çok çeşit yapıyorlar. Kızlar biraz kokoş ya :)

Hayırlısı bakalım ben de iki hafta sonra kız bebek cicileri koyarım belki :) öyle oluyor genelde kız çocuklarına daha çok çeşit yapıyorlar. Kızlar biraz kokoş ya :)
inşaallah çok güzel ciciler var içim gitti bayıldım .Kızımda hiç zorlanmadım ohh rahat rahat aldım zaten her alışverişte ona mutlaka bişey alırım dayanamam.Kızıma eşim almıştı poposunda tüllü ponpon külotlu çorap mini kot eteği vardı onu giydiriyordum seve seve bir hal oluyorduk:)

Oy oyyy ertugrulun cicilerini sevsinlerrr...icinde kuzunun olduğu resimleri de gormek nasip oolsun insalllahhhhhh
Aminn canım benim sağol ben daha ismiyle hitap etmedim oğluma :))Siz böyle ertuğrul deyince değişik oldum hoşuma gittti.Kuzum sağlıkla giysin cicilerini inşaallah
Tugbaa hacerrr bizde kız bebek resimleri yukleyelimmm insalllahhhhh...en kokoşundann
İnşallah kızlara göre dehşet güzel şeyler var bugün hayran kaldım hala doymamışım onu anladım:))Ne güzel olur siz güzel kızlarınızın resmini eklersiniz ben de yakışıklı oğlumun:))

ayy yapmayın böyle çok heycanlanıyorum ya 10 hafta nasıl geçer bu şekilde bide göstermez se gerçi erkekler hemen gösteriyor da...
erkek çocuğunu büyütmesi de ayrı keyif ama diyim yani...
Yeşim ben tatlıdan şun hiç az etmiyorum tuzluya bayılıyorum sen nasılsın bu durumda ?
tubişler sizlede sorum geçerli.
ben oğlumda tatlı ve turşu diye ölücektim..

Bende tatli hic yemiyorum cnm. Eskiden corbaya limon hic sikmazdim simdi limonsuz yemiyorum. Eksi tuzlu favorim
Bakalim ne cikacakk. Çin takvimidr kız gösteriyo benim. Saglikla gelsinde kuzularrr

hmm benimde erkek gösteriyor + 1 koyarsam koymazsam kız :) e koymayım bende nolcek

Yeşim birde yarın dikkat etsene bebiş sağdamı soldamı teori üretiyorum kendimce de eşim baya gülüyor bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…