- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
ama eğer pozitif çıkıyorsa antibiyotik tedavisi uygulanıyor onun için bakılması her yönden iyi... evet cnm ya devlette yaptırdım özelde 400 alan tuttu devlet karşılıyor diyince hastanede evime 5 dk yürüme fakat neden bakılmadı anlamadım adam ne arahat salı bakarız gibi dedi telefonda sinir oldum...
çok heycanlı az kaldı seninde topiğin 2 ci gebişi sensin bakalım seninki ne olucak yeşim sen ben 3 müzünde oğlu var bakalım oğlanlanları kim çiflicek kesin o benim dir de :)
şaka bi yana Allah sağlıklısını versin gerisi hikaye...
Öyle mi canım geçmiş olsun.Tamam ekledim cicileri:))Ben igne vurulmaya gidiyorum. Gelince gormek istiyorum tugbisss oglusunun kiyafetlerini :)
İste oğlumun ilk cicileri ayakli pijamalar çıngıraklı ses çıkarıyor:))
Aminn canım sağol inşaallah oğlum sağlıkla giyer cicilerini.Senin de 2 hafta sonra belli olacak inşaallah senin de kızın olur.Kız bebeklere daha çok çalışılmış erkek bebek kıyafetleri mağzanın bir köşesine sıkıştırılmış ayrımcılık yapılmış:))Maşallah yaa :) Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah canım
Aminn canım sağol inşaallah oğlum sağlıkla giyer cicilerini.Senin de 2 hafta sonra belli olacak inşaallah senin de kızın olur.Kız bebeklere daha çok çalışılmış erkek bebek kıyafetleri mağzanın bir köşesine sıkıştırılmış ayrımcılık yapılmış:))
inşaallah çok güzel ciciler var içim gitti bayıldım .Kızımda hiç zorlanmadım ohh rahat rahat aldım zaten her alışverişte ona mutlaka bişey alırım dayanamam.Kızıma eşim almıştı poposunda tüllü ponpon külotlu çorap mini kot eteği vardı onu giydiriyordum seve seve bir hal oluyorduk:)Hayırlısı bakalım ben de iki hafta sonra kız bebek cicileri koyarım belki :) öyle oluyor genelde kız çocuklarına daha çok çeşit yapıyorlar. Kızlar biraz kokoş ya :)
ağzın ekşi yesin emi Yeşim inş. aminnnnnnnnnn
Aminn canım benim sağol ben daha ismiyle hitap etmedim oğluma :))Siz böyle ertuğrul deyince değişik oldum hoşuma gittti.Kuzum sağlıkla giysin cicilerini inşaallahOy oyyy ertugrulun cicilerini sevsinlerrr...icinde kuzunun olduğu resimleri de gormek nasip oolsun insalllahhhhhh
İnşallah kızlara göre dehşet güzel şeyler var bugün hayran kaldım hala doymamışım onu anladım:))Ne güzel olur siz güzel kızlarınızın resmini eklersiniz ben de yakışıklı oğlumun:))Tugbaa hacerrr bizde kız bebek resimleri yukleyelimmm insalllahhhhh...en kokoşundann
ayy yapmayın böyle çok heycanlanıyorum ya 10 hafta nasıl geçer bu şekilde bide göstermez se gerçi erkekler hemen gösteriyor da...
erkek çocuğunu büyütmesi de ayrı keyif ama diyim yani...
Yeşim ben tatlıdan şun hiç az etmiyorum tuzluya bayılıyorum sen nasılsın bu durumda ?
tubişler sizlede sorum geçerli.
ben oğlumda tatlı ve turşu diye ölücektim..
hmm benimde erkek gösteriyor + 1 koyarsam koymazsam kız :) e koymayım bende nolcek
Yeşim birde yarın dikkat etsene bebiş sağdamı soldamı teori üretiyorum kendimce de eşim baya gülüyor bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?