2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Benim tatlıyla hiç aram yok. Varsa yoksa tuzlu ekşi ama ben oğlumda da böyleydim Sağ sol meselesine gelince oğlum sağdaydı bu sefer solda hissediyorum. Bakalım bu teori tutacak mı. İnşallah tutar

Benimde oğlum soldaydı buda sol ağrıyor sürekli ama ult sağda gördüm sanki diğer kontrolde çook dikkat edicem...
Bakalım bu teori ne olacak

Geçer canım geçer bir bakmışsın hazırlık yapıyorsun.Ben kızımda eriğin dibine vurdum eşim eve erik taşımaktan bir hal oldu:)Hee bir de algida yı zengin ettim cornetto süper deli gibi yedim Rahmetli anneciğim marketten bana sürekli cornetto taşıdı hediyeleri de vardı en az 3 cornet yiyordum:))Oğlumda da tatlıdan soğudum pek yemiyorum daha çok ekşili mayhoş şeyler yemek istiyorum.B

Yeşim birde yarın dikkat etsene bebiş sağdamı soldamı teori üretiyorum kendimce de eşim baya gülüyor bana :)
Benim kızım soldaydı ilk solda hareket etti.Oğlum sağda sağda batma hissetmiştim.Ultrasonda da sağdaydı.Bakalım teorin tutacak mı:))

Demek oda hikaye tatlı ekşi teori baştan çöktüye uğradı gibi bakalım zaman ne gösterecek...

Geldimmm..
şükür hersey yolunda kizlarr. Ultrasonlada gunu uyumlu minigimin. 2,5 cm olmus boyu
9 subata gun verdi ikili test icin. Igneyide haftada bir vurul dedi. Bana yeni gelseydin hic igne vermezdim ama öncesini bildigim icin onlemimizi alalim 12 hafta bitene kadar kullan dedi.
ultrasonda sukur ki kanama alani fln yok. Cokk mutluyumm rabhom bu sefer saglikla yuzumu guldurecek ins.
savha

Gözün aydın canım bebişimiz sağlıklı demek oo baya da büyümüş.Kanaman da yok ohh maşallah her şey yolunca sağlıklı büyüsün miniğimiz..

Maşallah minişine canım çok sevindim. 9 şubatta belki cinsiyet bile öğrenirsin. Hadi hayırlısı

Sagolun canlarim. Evet tuğbisim sorun yok şükür gecede kac kere uyandim düşünmekten. Doktora gidene kadar hep dua ettim.
Tugba endokronolojiye de gitiim iyikide gitmisim ilaci 100 e cikardi. 50 likten iki tane ic sabah ac karnina dedi. Bir ay sonra tahlile gel dedi.
doktorumada soyledim o da bilgisayara not etti. Kadin dogumcu anlamiyo bransı olmatinca.
takvime baktim gelibce 9 subatta okul aciliyormus :) doktorumu aradim 7 sinde gel ozaman dedi. Hayirlisi hepimiz icin. Kilomada bakti ilk kez. 59.70 iki kilo kadar almisim sanirim. Sonum vahim

Olsun canım iyi kilon neyi var 60 değilsin sonuçta :)Kiloya takılma canım güzel beslen yavrucuğun güzel büyüsün.Benim doktorum kiloya çok takık.Ben tartılmaya korkuyorum gidince o derece.

Aynen tugbacim takmiyorum ya kiloya.doktorumda takintili mi degil mi 7 subatta anliycam
benim egedeki doktorda ayniydi fircalardi resmen beni kilo aldikca :)

Yerim ben onu rabbime emanet kuzum benim çok sevindim herşeyin iyi olmasına 12 ci haftadamı ikili olmuş oluyor benimde 11 haftada yapılıcak.
Canım ya çok mutlu oldum inan maşallah

Sagol hacerimm
evet cnm 12.haftanin icinde oluyorum.
Şimdiki heyecan da senin 14 ünü benim 7 sini beklemek... saglikli olsun kuzularda beklerizzz :)

Bi ara da saglik ocagina gitmem lazim. Okul tatil olsun da haftaya giderim.
Bi ara aradi ebe hemsire. Bazi bilgiler aldi havanin guzel oldugu hi gun bekleriz dedi ee davete icabet gerek
siz gittiniz mi kızlar? Ne yapiyorlar

gebelik kayot yapılıyor canım kan tahlillerinide götür giderken yoksa baştan yapar her ay kontrole çağırıyor normalde ama özele gittiğini söylersen gerek görmez...

gebelik kayot yapılıyor canım kan tahlillerinide götür giderken yoksa baştan yapar her ay kontrole çağırıyor normalde ama özele gittiğini söylersen gerek görmez...

Ikili test icin kan tahlillerini yaptiricam saglik ocagina ozelde cok pahali oluyo. Haftaya gidip bi Bilgi alayim. Telefonda söyledim cnm özele gittigimi. Ilerde tetanoz asisi fln olcak onlarida yaptiririm
Bi arkadas bugun gitmis saglik ocagina 12.haftada.ebe karnini ellemis erkek bu erkek demis. Cok guldum yaaa ultrasona meydan okumus :) tutar mi tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…