Tugbaa hacerrr bizde kız bebek resimleri yukleyelimmm insalllahhhhh...en kokoşundann
ayy yapmayın böyle çok heycanlanıyorum ya 10 hafta nasıl geçer bu şekilde bide göstermez se gerçi erkekler hemen gösteriyor da...
erkek çocuğunu büyütmesi de ayrı keyif ama diyim yani...
Yeşim ben tatlıdan şun hiç az etmiyorum tuzluya bayılıyorum sen nasılsın bu durumda ?
tubişler sizlede sorum geçerli.
ben oğlumda tatlı ve turşu diye ölücektim..
Geçer canım geçer bir bakmışsın hazırlık yapıyorsun.Ben kızımda eriğin dibine vurdum eşim eve erik taşımaktan bir hal oldu:)Hee bir de algida yı zengin ettim cornetto süper deli gibi yedim Rahmetli anneciğim marketten bana sürekli cornetto taşıdı hediyeleri de vardı en az 3 cornet yiyordum:))Oğlumda da tatlıdan soğudum pek yemiyorum daha çok ekşili mayhoş şeyler yemek istiyorum.Bayy yapmayın böyle çok heycanlanıyorum ya 10 hafta nasıl geçer bu şekilde bide göstermez se gerçi erkekler hemen gösteriyor da...
erkek çocuğunu büyütmesi de ayrı keyif ama diyim yani...
Yeşim ben tatlıdan şun hiç az etmiyorum tuzluya bayılıyorum sen nasılsın bu durumda ?
tubişler sizlede sorum geçerli.
ben oğlumda tatlı ve turşu diye ölücektim..
Benim kızım soldaydı ilk solda hareket etti.Oğlum sağda sağda batma hissetmiştim.Ultrasonda da sağdaydı.Bakalım teorin tutacak mı:))Yeşim birde yarın dikkat etsene bebiş sağdamı soldamı teori üretiyorum kendimce de eşim baya gülüyor bana :)
Gözün aydın canım bebişimiz sağlıklı demek oo baya da büyümüş.Kanaman da yok ohh maşallah her şey yolunca sağlıklı büyüsün miniğimiz..Geldimmm..
şükür hersey yolunda kizlarr. Ultrasonlada gunu uyumlu minigimin. 2,5 cm olmus boyu
9 subata gun verdi ikili test icin. Igneyide haftada bir vurul dedi. Bana yeni gelseydin hic igne vermezdim ama öncesini bildigim icin onlemimizi alalim 12 hafta bitene kadar kullan dedi.
ultrasonda sukur ki kanama alani fln yok. Cokk mutluyumm rabhom bu sefer saglikla yuzumu guldurecek ins.
savha
Geldimmm..
şükür hersey yolunda kizlarr. Ultrasonlada gunu uyumlu minigimin. 2,5 cm olmus boyu
9 subata gun verdi ikili test icin. Igneyide haftada bir vurul dedi. Bana yeni gelseydin hic igne vermezdim ama öncesini bildigim icin onlemimizi alalim 12 hafta bitene kadar kullan dedi.
ultrasonda sukur ki kanama alani fln yok. Cokk mutluyumm rabhom bu sefer saglikla yuzumu guldurecek ins.
savha
Olsun canım iyi kilon neyi var 60 değilsin sonuçta :)Kiloya takılma canım güzel beslen yavrucuğun güzel büyüsün.Benim doktorum kiloya çok takık.Ben tartılmaya korkuyorum gidince o derece.Sagolun canlarim. Evet tuğbisim sorun yok şükür gecede kac kere uyandim düşünmekten. Doktora gidene kadar hep dua ettim.
Tugba endokronolojiye de gitiim iyikide gitmisim ilaci 100 e cikardi. 50 likten iki tane ic sabah ac karnina dedi. Bir ay sonra tahlile gel dedi.
doktorumada soyledim o da bilgisayara not etti. Kadin dogumcu anlamiyo bransı olmatinca.
takvime baktim gelibce 9 subatta okul aciliyormus :) doktorumu aradim 7 sinde gel ozaman dedi. Hayirlisi hepimiz icin. Kilomada bakti ilk kez. 59.70iki kilo kadar almisim sanirim. Sonum vahim
Yerim ben onu rabbime emanet kuzum benim çok sevindim herşeyin iyi olmasına 12 ci haftadamı ikili olmuş oluyor benimde 11 haftada yapılıcak.Geldimmm..
savha
gebelik kayot yapılıyor canım kan tahlillerinide götür giderken yoksa baştan yapar her ay kontrole çağırıyor normalde ama özele gittiğini söylersen gerek görmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?