ayyy çok hoşuma gitti elle anlamış he oda iyimişIkili test icin kan tahlillerini yaptiricam saglik ocagina ozelde cok pahali oluyo. Haftaya gidip bi Bilgi alayim. Telefonda söyledim cnm özele gittigimi. Ilerde tetanoz asisi fln olcak onlarida yaptiririm
Bi arkadas bugun gitmis saglik ocagina 12.haftada.ebe karnini ellemis erkek bu erkek demis. Cok guldum yaaa ultrasona meydan okumus :) tutar mi tutar
ayyy çok hoşuma gitti elle anlamış he oda iyimiş
ama ikili dışarda oluyor sağlık ocakları yapmıyor burda 100 tl ye yaptırmıştı arkadaşım.
benim toxoplazmada şükür negatif bugün çıktı sonucum
evet pozitif dedim o ıgg yani hastalığa karşı bağışıklığım varmış ama ıgm yani şuan vücudumuzda o yok ondan negatif bende korkuyorum ikiliden ama inş. oda temiz çıkar Allah a emanetSevindim cnm. Ama sen pozitif dememismiydin ben mi yanlis hatirliyorum?
Benimde negatifti.
insallah ikili testtede sorun cikmaz
Sagolun canlarim. Evet tuğbisim sorun yok şükür gecede kac kere uyandim düşünmekten. Doktora gidene kadar hep dua ettim.
Tugba endokronolojiye de gitiim iyikide gitmisim ilaci 100 e cikardi. 50 likten iki tane ic sabah ac karnina dedi. Bir ay sonra tahlile gel dedi.
doktorumada soyledim o da bilgisayara not etti. Kadin dogumcu anlamiyo bransı olmatinca.
takvime baktim gelibce 9 subatta okul aciliyormus :) doktorumu aradim 7 sinde gel ozaman dedi. Hayirlisi hepimiz icin. Kilomada bakti ilk kez. 59.70iki kilo kadar almisim sanirim. Sonum vahim
Hosgeldin amandacim bayadir yazmadin.Esimi de kizima da iyi bakmaya calisiyorum zaten kizimdan her gun siparis var:))Sen nasilsin canim dondurulmuslar ile deneyecek misin? Bir surpriz olsa da hamile kalsan ne guzel olur.Kızlar maşallah hergün biraz daha büyüyor minnoşlar...
Hepinizin sağlıkla ilerlemeniz beni çok mutlu etti... Kendinize ve bebişlere iyi bakın... Eşi ve çocuğu da ihmal etmeyin bu arada tabi
Ben gitmedim canim zaten bilgileri yok hamile oldugumdan herhalde.ilaci igneyi bile esim gitti yazdirdi o zaman anlamalari lazimdi yine aramadilar sizinkiler daha ilguliymis.eski evimdeki saglik ocagi cok ilgiliydi ararlardi sik sik eve ziyarete de gelmislerdi.Bi ara da saglik ocagina gitmem lazim. Okul tatil olsun da haftaya giderim.
Bi ara aradi ebe hemsire. Bazi bilgiler aldi havanin guzel oldugu hi gun bekleriz dediee davete icabet gerek
siz gittiniz mi kızlar? Ne yapiyorlar
Geldim burayayum:))Ben de öyleyim açım bulantılar gitti derken bugün yine geri geldi.Evdeyim işler beni bekliyor ama benim yapacak halim yok.En azından yemeği yapmam lazım kızım gelene kadar bir de lokum siparişi var onu da yapmam lazım ama nasılll.Hatunlar nereyesunuz
ben hep açım ya nolcek bu halim bilmem bi bulantı bi açlık...
siz nediyonuz ?
ayda cım nasılsın az var regline bildiğim kadarı ile ne yapıcaksınız karar verdinizmi ?
yemek işi kolay da can istemeyince herşey zor ya lokum tatlımı şu sütle Hindistan cevizi ile yapılanmı ?Geldim burayayum:))Ben de öyleyim açım bulantılar gitti derken bugün yine geri geldi.Evdeyim işler beni bekliyor ama benim yapacak halim yok.En azından yemeği yapmam lazım kızım gelene kadar bir de lokum siparişi var onu da yapmam lazım ama nasılll.
Evet ne yapacağına karar verince kolay canım.Lokum sütle hindistan cevizi ile yapılan kızım hastası onun :)Bir de cup kek delisi.Hava iyi de canım benim havam iyi değil çok halsizim. şu ara ne güzel enerjiktim 2 gündür lavaboya gidecek bile halim yok.Kendime telkin veriyorum iyisin diye yok dinlemiyor beniyemek işi kolay da can istemeyince herşey zor ya lokum tatlımı şu sütle Hindistan cevizi ile yapılanmı ?
senin ufaklıkmı sipariş verdi şimdi tam anlamadım ama öle ise süper vallah
güzel bi müzik aç mutfağa gir bak arkası nasıl gelecek hava iyi değilmi orda burası bahar gibi mis mis...
Öyle yapıyorum canım yatıyorum fırsat buldukça ama dinlenemiyorum kemiklerim ağrıyor.Bugünleri arayacağız muhakkak.Senin benden daha çok olur ilk zamanlar ben yaşayan ölü gibiydim.Eski günleri hatırlayalım bebek için deliriyorduk her güzel şeyin bedeli var.kıyamam ya gereksiz yere yorma kendini zaten fırsat buldukça yat dinlen bu günleri çok arıcaz zaten de sana diyom ama kendimde aynıyım şimdi bi çorba yaptım içtim o gözüm yatakta... olucak bunlar ya nedelim herşeyin bi bedeli var...
maş. miniğinde azının tadını biliyormuş maş. kızıma
Hosgeldin amandacim bayadir yazmadin.Esimi de kizima da iyi bakmaya calisiyorum zaten kizimdan her gun siparis var:))Sen nasilsin canim dondurulmuslar ile deneyecek misin? Bir surpriz olsa da hamile kalsan ne guzel olur.
Hatunlar nereyesunuz
ben hep açım ya nolcek bu halim bilmem bi bulantı bi açlık...
siz nediyonuz ?
ayda cım nasılsın az var regline bildiğim kadarı ile ne yapıcaksınız karar verdinizmi ?
yok yok mızmızlanmıyoruz çok şükür bin şükür geldi ya meleklerimiz lafı güzaf bizimki :) bende şimdi kalktım sana diyordum ama yemek varla yok arası tatil olsada bi rahatlasak artık ya...Öyle yapıyorum canım yatıyorum fırsat buldukça ama dinlenemiyorum kemiklerim ağrıyor.Bugünleri arayacağız muhakkak.Senin benden daha çok olur ilk zamanlar ben yaşayan ölü gibiydim.Eski günleri hatırlayalım bebek için deliriyorduk her güzel şeyin bedeli var.
Kızım ağzının tadını bilir küçük gurmem benim o:)).Her akşam sabah kahvaltısı için sipariş veriyor.Senin oğluşta öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?