2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

amanda29 canım inş. hep aklıma geldikçe dua ediyorum inan çok zor sabretmek olucak inş. ben inanıyorum sadece tevekkül ve sabır...
egeninannesi lokum güzel oluyor fakat yağ kısmını iyi seçmen lazım dimi tubiş yoksa ağır bi koku oluyor tubiş resim isteniyor bacı ve tarif pamuk eller kk :)

Amandacım Allah işlerini rast getirsin inşaallah az kaldı nazlı bebişin gelecek şubatta
Abdominal neymis yaw bu lokum. Tarif istiyorum bi de resim olsa fena olmaz sekerim
Lokum harik bir şey bir yemeyen pişman:))Resmini ekliyorum canım az sonraa:)))

Evet tatilde daha rahat canım.Kıızımın okulu bir hafta tatil olacak yine devam sabah giyinme telaşı kızım kahvaltını yaplara:))Oğluşun da tam küçük adam sanki büyümüşte küçülmüş benim eşim genelde bu cevabı verir:))

Yağ olarak tereyağ canım eğer kokusu varsa margarin kullan şimdi tarih ve resim geliyor canlarım:))

Lokumun Tarifi
Kreması için:
4 su bardağı süt
2 su bardağı şeker
Bir çorba kasesi tepeleme un
(yemek takımı kasesini kullanmanızı tavsiye ederim)
2 yemek kaşığı tereya ya da margarin
1 paket vanilya
Hazırlanışı:
Geniş bir tencereye süt,şeker ve unu koyup çırpıcı yardımıyla karıştırıyoruz.Ocakta orta ateşte sürekli karıştrıyoruz katılaşmaya yakın vanilya ve tereyağını ekliyoruz.Katı bir krema oluyor ocaktan alıp blendırla kıvamını inceltiyoruz.Dikdörtgen bir borcamı hindistan cevizini bolca serpiyoruz ve kremamızı ekliyoruz.su ve kaşık yardımıyla üstünü düzeltiyoruz.Buzdolabında 2 saat bekletiyoruz.Daha sonra 1 su bardağı süt ile 2 paket krem şantiyi çırpıyoruz o da dolapta 2 saat bekliyor.Dolaptan aldıktan sonra krem şantiyi kremanın üstüne yayıyoruz.Üstüne yine bol hindistan cevizi ve damla çikolata ekliyoruz.Sonra mini kareler kesiyoruz onları rulo yapıp hindistan cevizine buluyoruz.Bu kadar arkadaşlar afiyet olsun:))

Canım ben tahlilleri sağlık ocağında yaptırıp dahiliye dr una gösteriyorum. Çok fazla artmadığı için 20 gün sonraki tahlil sonucuma göre hareket etmeyi düşünüyorum. Yiyecekle ilgili bir şey söylemedi dr. Ben de çok dikkat etmiyorum açıkçası değerlerim iyi diye.

Yapmışlığım var bu tatlıyı enes bayılıyor zaten dondurma diye yerdi...
Tm Yeşim cim hangin kargo oldu şekerim bizim gelin Antalyalı belkim yaza sürpriz ederiz size

Günaydın hatunlar .
Servis beklerken bi arkadasta vardı. Göbegin belli olmaya baslamis, bu da erkek üzgunum ama dedi bende bi bozulma :) bide devaminda sende kız cocuk anası tipi yok demez mi? Gıcık karı nasil oluyosa kiz cocuk annesi tipi.Hayirlisi olsun dedim guldum gectim ama sinir oldum suan.

Hey Allahım kız anası tipi mi varmışne densiz insanlar var.Ultrason gibi hemen tahmin etmiş aman boşver Yesimcim. Kızıma hamileyken de bana senin oğlun olacak karnın sivri diyorlardı ben kız diyordum yok Dr yanlış görmüş diyorlardi..Patavatsizlik iste can sıkmaya yer arıyorlar.

Herkese merhaba..

Bu konu gerçekten çokkk güzel olmuş.... 7 yıllık evliyiz..=) 4 yaşında bir oğlumuz var. Kardeş istiyoruz bakalım=) ilk denememiz başarılı oldu mu bilemiyorum.. Adetim çok düzenlidir ama 1 gün gecikti. Adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum ama. Sanırım adet olacağım ama gecikti diye de düşünüyorum ama hiç gecikmez noluyor?? acaba?? diye de düşünüyorm valla.. Ne kadar tecrübeli olsam da kafam karışık İlk hamileliğim planlı değildi. Kasıklarımda ağrı vardı.Beni düşündüren şimdi de var. Hayırlısı bakalım..

Ben 2010 eylül annesiyim.. Bir grubumuz da vardı, eylül anneleri diye. Sanırım çoğu arkadaşımız tekrar anne olmuştur. Acaba tekrar eylül annesimi olacağım?? Hayırlısı=))))

Ben 2010 eylül annesiyim.. Bir grubumuz da vardı, eylül anneleri diye. Sanırım çoğu arkadaşımız tekrar anne olmuştur. Acaba tekrar eylül annesimi olacağım?? Hayırlısı=))))
hg aramıza belli olmuyor adet sancısı derken birde bakmışsın bebek var herşeyin hayırlısı bende eylül annesi olucam gibi görünsede ağustosun sonuna doğum olur...
göğüslerinde bi farklılık varsa hamile olabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…