Amandacım Allah işlerini rast getirsin inşaallah az kaldı nazlı bebişin gelecek şubattaAslında ben hep buralardayım ama tedavi konusunda herhangi bir gelişme olmadığı için yazmıyorum...
Şimdilik dondurulmuşlarla devam edeceğiz bir aksilik olmazsa...
Evet adetime az kaldı sayılık 28 Ocak gibi bekliyorum kendilerini2.gün doktor kontrolü olacak... Herşey yolunda ise tedaviye başlayacağız... Herhalde 15-18 Şubat gibi transfer olur sonucuda 25-28 Şubat gibi ancak öğrenirim... Tabi bir aksilik olmazsa... Siz güzel annelerin dualarına ihtiyacım var her zaman...
Lokum harik bir şey bir yemeyen pişman:))Resmini ekliyorum canım az sonraa:)))
Evet tatilde daha rahat canım.Kıızımın okulu bir hafta tatil olacak yine devam sabah giyinme telaşı kızım kahvaltını yaplara:))Oğluşun da tam küçük adam sanki büyümüşte küçülmüş benim eşim genelde bu cevabı verir:))yok yok mızmızlanmıyoruz çok şükür bin şükür geldi ya meleklerimiz lafı güzaf bizimki :) bende şimdi kalktım sana diyordum ama yemek varla yok arası tatil olsada bi rahatlasak artık ya...
oğluş çok severdi yemek yemeyi ama bu sıra nedense bişeyler oldu iştahı kaçtı bir şey istemiyor köfte makarna dışı tabi aman anne ne istiyonsan yap işte diyor bilmiş :)
Yağ olarak tereyağ canım eğer kokusu varsa margarin kullan şimdi tarih ve resim geliyor canlarım:))amanda29 canım inş. hep aklıma geldikçe dua ediyorum inan çok zor sabretmek olucak inş. ben inanıyorum sadece tevekkül ve sabır...
egeninannesi lokum güzel oluyor fakat yağ kısmını iyi seçmen lazım dimi tubiş yoksa ağır bi koku oluyor tubiş resim isteniyor bacı ve tarif pamuk eller kk :)
Canım tarifi tam yazıyordum eşim geldi yemek hazırlığına giriştim.şimdi yazacam inşaallahee tarif
yeşim nerdesin uyudunmu yoksam ?
ee tarif
yeşim nerdesin uyudunmu yoksam ?
teşekkür ederim canım benimOfff resim müthiş. Eline saglik cnm
Gunaydinnnn :)
_myth_ cnm yinede sorsaydin dahiliyeye yükselme var ilac dozu ayni mı kalacak diye. Bu tiroidden cok korkuyorum ben ya. Yiyecekle ilgili bisey soyledimi doktorun? Internette iyotsuz tuz tuketin diyo.ben aldim kendime gore olan yiyeceklwrde kullaniyorum.
Yapmışlığım var bu tatlıyı enes bayılıyor zaten dondurma diye yerdi...
Tm Yeşim cim hangin kargo oldu şekerimbizim gelin Antalyalı belkim yaza sürpriz ederiz size
hg aramıza belli olmuyor adet sancısı derken birde bakmışsın bebek var herşeyin hayırlısı bende eylül annesi olucam gibi görünsede ağustosun sonuna doğum olur...Ben 2010 eylül annesiyim.. Bir grubumuz da vardı, eylül anneleri diye. Sanırım çoğu arkadaşımız tekrar anne olmuştur. Acaba tekrar eylül annesimi olacağım?? Hayırlısı=))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?