hg aramıza belli olmuyor adet sancısı derken birde bakmışsın bebek var herşeyin hayırlısı bende eylül annesi olucam gibi görünsede ağustosun sonuna doğum olur...
göğüslerinde bi farklılık varsa hamile olabilirsin...
Ben 2010 eylül annesiyim.. Bir grubumuz da vardı, eylül anneleri diye. Sanırım çoğu arkadaşımız tekrar anne olmuştur. Acaba tekrar eylül annesimi olacağım?? Hayırlısı=))))
Hoşgeldin canım hayırlısı olur inşallah... Bekleyerek strese girmek istemiyorsan hazır adetin de geçmiş bir kan testi yaptır istersen... İnşallah güzel haberler duyarız canım...
Slm kızlar
as cnm nasılsın ?Slm kızlar
merhaba..=)
grip oldum cnm ya sürünüyorum. Sizler nasılsınızas cnm nasılsın ?
geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine...grip oldum cnm ya sürünüyorum. Sizler nasılsınız
grip oldum cnm ya sürünüyorum. Sizler nasılsınız
grip oldum cnm ya sürünüyorum. Sizler nasılsınız
Geçmiş olsun canım...
Al bende de o kadar dün akşamdan beri kafamın içinde nasıl bir basınç var anlatamam... Burun tıkalı ama akmayı başarıyor... Gözler kızarık ve şiş... En kötüsü de işteyim ve çalışmak zorundayım
ya ben de işteyim hiç halim yok tatildi bzm normalde bugün sırf uyuzluğuna getirttilerGeçmiş olsun canım...
Al bende de o kadar dün akşamdan beri kafamın içinde nasıl bir basınç var anlatamam... Burun tıkalı ama akmayı başarıyor... Gözler kızarık ve şiş... En kötüsü de işteyim ve çalışmak zorundayım
Nie uzuluonki cnm benm kızım 26 aylık biz altı aydır deniyoruz olmuyor ve hergün daha cok üzülüyorum olmuo die bu ay umutluydum dün yine regl oldumSelam bende katılayim aranıza 2.kez anne olacağım kara kara düşünüyorum çok zor olacak ama....28 yaşındayım 2,5 yaşında kızım var 6 yıllık evliyim
Gunaydinn. Hayirli cumalar. Rabbim dualarimizi kabul etsin.
amanda29 Dea_Tacita15 gecmis olsun kizlar. Umarim bian once iyilesirsiniz.
Hacer bende cok yiyorum ama 9 da uyuyorum iyi ki :) senin uykun gelmiyo anlasilan gece aciktigina gore. Frenliyeyim diyorum olmuyo onu da yemek gerek bu da yararli derken nolcak halimiz
cardelenss hosgeldin hic kara kara dusunme şükret. Biraz zorlanirsin ama Ikisi birlikte buyurler. Saglikla gelsin bebegin
bukettimm uzulme cnm bu mubarek gunde dualarimiz sizinle hayirlidiyla saglikla en yakin zamanda sixinde yuzunuz gulecek gelecek bebisleriniz biraz daha sabredin. Umutsuzluk yok
oglumla gidiyorum bugun okula. Karnesini alma geregi duymadi beyefendi zaten biliyorum dedi :) esim alacak onun karnesini. Bizde arkadaslarla kahvalti yapacagiz bugun geleneksel hale geldi her karnede yapariz mukellef bi sofra olur.
Ah cnm uzulmemek else deglki yavrunun başarılarını diliyorum iyi eğlenceler afiyet olsunGunaydinn. Hayirli cumalar. Rabbim dualarimizi kabul etsin.
amanda29 Dea_Tacita15 gecmis olsun kizlar. Umarim bian once iyilesirsiniz.
Hacer bende cok yiyorum ama 9 da uyuyorum iyi ki :) senin uykun gelmiyo anlasilan gece aciktigina gore. Frenliyeyim diyorum olmuyo onu da yemek gerek bu da yararli derken nolcak halimiz
cardelenss hosgeldin hic kara kara dusunme şükret. Biraz zorlanirsin ama Ikisi birlikte buyurler. Saglikla gelsin bebegin
bukettimm uzulme cnm bu mubarek gunde dualarimiz sizinle hayirlidiyla saglikla en yakin zamanda sixinde yuzunuz gulecek gelecek bebisleriniz biraz daha sabredin. Umutsuzluk yok
oglumla gidiyorum bugun okula. Karnesini alma geregi duymadi beyefendi zaten biliyorum dedi :) esim alacak onun karnesini. Bizde arkadaslarla kahvalti yapacagiz bugun geleneksel hale geldi her karnede yapariz mukellef bi sofra olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?