2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

kızlar bende 2.kez anne olmak isytiyorum hemde çokkkk....3 yaş kızım var 5 yıllık evliyim hayırlısıyla bide oğlum olsun isterim tabş.....ama 3 gün önce yani adetim 13.günü dr gittim t yumurtam 12mm dr küçük olmaz dedi...moralim çok bozuk .....ama bu sabah yani adetim 15.günü akıntı var böyle çatlamış gibi şeffa çektikçe uzayan sizce böyle bişey p olurmu yoksa içimdeki umutmu herşeyi yumurtaya yoruyorum bana objektif bir cevap verirmisiniz boşuna umutlanmak ve sonrasında yıkılmak istemiyorum

Ne kadardır istiyosunuz cnm ilk denemenizse üzülme heray bole yumurtlucaksin diye bişey yok önümüzdeki ay olur sıkma canini biz altı aydır deniyoruz olmuyor hep husran

Ne kadardır istiyosunuz cnm ilk denemenizse üzülme heray bole yumurtlucaksin diye bişey yok önümüzdeki ay olur sıkma canini biz altı aydır deniyoruz olmuyor hep husran
4-5aydır deniyorum ama buay ilkez yumurta takibi yaptım oda böyle çıktı...

4-5aydır deniyorum ama buay ilkez yumurta takibi yaptım oda böyle çıktı...
Cnm benimde 6 a0 oldu gitmiyorum doktora gitmiycemde allah nezmn nasip ederse ozmn olur kızım ilk gecemizde olmuş hersey nasip ben ozmn yumurtlama gününü bilebilmiyordum olur sıkma canini

Kızlar hatırlayanınız olur bi arkadasin göbegine ebe ellemis erkek demis diye söylemistim.bugun doktoruda pipiyi gormus :)
Ne ebeler var arkadaş :)

Ya kızlar benim 6 aydır hamile kalmamam normalmi ya psikolojim çok bozuk aklıma neler geliyor neler

Ya kızlar benim 6 aydır hamile kalmamam normalmi ya psikolojim çok bozuk aklıma neler geliyor neler

Normal tabii cnm. Ben 7. Ayda hamile kaldim. Yanlis hatirlamiyorsam hacer 30. Ayda hamile kaldi. Niye umutsuzluga kapuliyorsun ki yapma boyle. Streste etkiliyo biliyorsun. Oluruna birakmayi dene biraz kafani dagit baska ugraslar edin. Zamani gelince olacak cnm. Ummadigin anda belkide

yapma güzelim bak ben 30 ayda hamile kaldım hiç ümidimi kaybetmedim hep bir sürü kür yaptım olucak inş. moralini yüksek tut yeterki

Yeşim göbiş çıkmışmı ne sende sanki bi kabarıklık var erkenden şişcen he bak diyim :)

Hee sende gel üstume hatun.
şiscem evett. Yiyorum napiimmm ay
yine aciktim sanki 3 te yemistim
Ama napim şekerim resmi görünce direk gözüme çarptı
Yanlız değil ye vallah ohj yarasın arkadaşıma. Bugün dışarı çıktık kotlar olmuyor düğme kapanmadı üstüne uzun giydim çıktım olmuyor hiç bişeyim

Kızlar sağolun ikinci bebiş için moralsiniz valla sizi okudukça tek değilim diye rahatlıyorum rabbim önce olmayanlara sonra sizin gibi çok isteyenlere nasip etsin en hayırlısından inş.

Güzel bir haftadan merhaba arkadaşlar.Her şey gönlümüzce olur inşaallah
Canım Allah bebeğini hayırlı uğurlu etsin sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin...bişey öğrenmek istiyorum erkek çocuk için neyaptın ilişki zamanı yumurtlama takip...vs neler yaptın biraz uzun olacak ama musaid zamanda yazarsan gerçekten çokk sevinecem...başımdaki kaynana ve gorumce dıdırından kurtulmak için tuyolara ihtıyacım var

Güzel bir haftadan merhaba arkadaşlar.Her şey gönlümüzce olur inşaallah

Merhaba canım amin inşallah. Nasılsın canım? Ben bu aralar baya yoğunum. Memleketten misafirler var. Biraz yorucu geçiyor. Diğer arkadaşlar da tatil modunda galiba pek uğramıyorlar :)

Teşekkür ederim aminn.Bu soruyu daha önce de sormuştun cevaplamıştım unuttun galiba 684. sayafaya bir bak cnm orda görürsün.Allah evladın önce hayırlısını versin.
Merhaba canım amin inşallah. Nasılsın canım? Ben bu aralar baya yoğunum. Memleketten misafirler var. Biraz yorucu geçiyor. Diğer arkadaşlar da tatil modunda galiba pek uğramıyorlar :)
Ben iyiyim canım bu ara baş ağrısı ve sivilceler ile boğuşuyorum yüzünde sivilce çıkmayan ben ergenlere döndüm:)Bende de aynı misafir var yoğunum canım aman çok yorma kendini.Ben misafir gelince kendimi kaybediyorum çok fazla yoruyorum kendimi başka türlü rahat edemiyorum.Yeşimle Hacer tatildeler herhalde:)Dr randevun yakın galiba ayy cinsiyeti öğrenecen az kaldı:)

Merhaba kizlar
kayinvalidecigim :) misafirlige goturdu beni sagolsun tatilim basladi ya rahat birakmaz artık.

Tuğbişlerr kolay gelsin yormayin kendinizi. Hamileliktede misafir cekilmez sanırım
Hacerr nirelerdesin modunu bildir şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…