2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Merhaba kizlar
kayinvalidecigim :) misafirlige goturdu beni sagolsun tatilim basladi ya rahat birakmaz artık.
Maşallah kaynana gelin gezmelerdesiniz.Peki gittiğin yer sıkıcı mı ben mesela o zaman gitmem özellikle kayınpeder benim gelmemi ister yok derim ev sıkılıyorsun ama diyor:))

Tuğbişlerr kolay gelsin yormayin kendinizi. Hamileliktede misafir cekilmez sanırım
Hacerr nirelerdesin modunu bildir şekerim
Sağol tatlım bugün misafirim yok yemeğe gideceğiz görümcemin kızına görümcem geldi de o da yakında bana gelir yatıya falan.Hamileyken evet zor misafir ağırlamak ama şöyle diyeyim kendi halimdeyken daha çok hastayım misafir gelince güç geliyor bana:))

Oooooo herkes hamile kalmisss masalllah bendee izindeydimm yeni geldim esimin yaninaaa bakalim.artik olur mu olmaz mi allah isteyen herkese versin...kizim 18 aylik oldu ikinciyi dusunuyorzu aradaki yas farki fazla olmasin dedim hayirlisi..

Ben gelmek istemiyorum diyemem be tuğbiş. Çalıştığım icin devamli olmuyor zaten. Simdi tatil evdeyim diye cagiriyorlar bana sıkıcı geliyo tabii de egeye iyi oluyor epey cocuk oluyor egleniyorlar.

İyi gezmeler iyi misafir ağırlamalar canlar...
Benimde annem geldi giremedim çarşamba gidicek vakit bulup telden bile giremedim ama çook özledim sizi çok yormayın kendinizi kızlar bebişlere lazımız biz

İyi gezmeler iyi misafir ağırlamalar canlar...
Benimde annem geldi giremedim çarşamba gidicek vakit bulup telden bile giremedim ama çook özledim sizi çok yormayın kendinizi kızlar bebişlere lazımız biz

Gözün aydın cnm. Ne guzrl annenle doya doya vakit gecir..istedigin yemekleride yaparr ohhh miss :)
Selamlarr

kafam okadar karışıkki unutmuşum sağol canım

Kızlar sivastayım ve iki kere üst üste kaplıcalara gittim sizce bişi olurmu yüzmedim ama sıcak suyun içinde kaldım uarın bir kontrole gideyim diyorum

Hey masallahhh 11.haftaya geçmişiz
yogunluklarim-halsizligim azalmaya basladı. şükürler olsun.İnsan olmaya basladim

Hey masallahhh 11.haftaya geçmişiz
yogunluklarim-halsizligim azalmaya basladı. şükürler olsun.İnsan olmaya basladim
masallah ne güzel ilerliyor zaman.Ohh ne güzel erken kurtardın inşaallah halsizliklerden.Allah sağlıkla kucağına almayı kokusunu çekmeyi nasip etsin.

masallah ne güzel ilerliyor zaman.Ohh ne güzel erken kurtardın inşaallah halsizliklerden.Allah sağlıkla kucağına almayı kokusunu çekmeyi nasip etsin.

Amin cnm hepimiz insallah saglikla kucaklayalim kuzulari. Yagmurlu bi hava var ailecek yürüyüş yaptik geldik cok iyi geldi temiz hava almak.

Bir ara bu başlıkta yazıyordum. MaşaaAllah burda herkesler hamile kalmış benim dışımda. Benim 2007 doğumlu bir oğlum var. Ikinciyi 21+2 hamileyken kaybettim üç sene oldu. Eşim soğudu çocuk mevzuundan, ama ben 40 yaş olmadan doğurayım diyorum( 77liyim) oğlumda kardeşi olsun istiyo dualar ediyo. Malesef eşimi ikna edemedim henüz

Can cazlarım nasılsınız ?
Annemi akşam evcezine kocasına teslim ettik geldik sabahta azıcık temizlik ettik iyi oldu baya bulantım tam gaz devam arada batmalarım oluyor kasıkta ama sanki gazdan gibi geliyor bilmiyorum artık...
Tubişler sizler naptınız gittimi sizin misafirlerde ?
Yeşimcim halsizliğin geçmesine çok sevindim enerjik günler hep seninle olsun...

Günaydın kizlarr
Gunesli bi gune uyandim icim acildi enerji doluyumm
Hacercim, Allah kavustursun. Baska sehirde mi annen?
Annelerin hakki odenmez. Egeye annem bakmisti.
bulantilarin gecer artik ins.
Bugun fikir degistirmezsem saglik ocagina gidip ebeyle bi tanisayim diyorum.
Bu arada ayin 10 unda randevum ikili test icin. Endiselerim de var. Insallahh sagliklidir melegim

Merhabalar,
Bende 2. kez anne olmak istiyorum. Kızım 5,5 yaşında ve birinci sınıfa gidecek önümüzdeki yıl herkes zorlanacağımı düşünüyor kafam karıştıı

Tünaydın
güneşli ama susuz bir günden merhaba
Yeşimcim annem izmirde yani burada oturuyor ama 2 vesait vs birde sıkılmış baya evde derken iyi oldu...
Endişe etme dicem ama insanın elinde değil biliyorum bol bol dua edeceğiz rabbim sağlıklı evlat versin aminnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…