Maşallah kaynana gelin gezmelerdesiniz.Peki gittiğin yer sıkıcı mı ben mesela o zaman gitmem özellikle kayınpeder benim gelmemi ister yok derim ev sıkılıyorsun ama diyor:))Merhaba kizlar
kayinvalidecigim :) misafirlige goturdu beni sagolsun tatilim basladi ya rahat birakmaz artık.
Sağol tatlım bugün misafirim yok yemeğe gideceğiz görümcemin kızına görümcem geldi de o da yakında bana gelir yatıya falan.Hamileyken evet zor misafir ağırlamak ama şöyle diyeyim kendi halimdeyken daha çok hastayım misafir gelince güç geliyor bana:))Tuğbişlerr kolay gelsin yormayin kendinizi. Hamileliktede misafir cekilmez sanırım
Hacerr nirelerdesin modunu bildir şekerim
İyi gezmeler iyi misafir ağırlamalar canlar...
Benimde annem geldi giremedim çarşamba gidicek vakit bulup telden bile giremedim ama çook özledim sizi çok yormayın kendinizi kızlar bebişlere lazımız biz
kafam okadar karışıkki unutmuşum sağol canımTeşekkür ederim aminn.Bu soruyu daha önce de sormuştun cevaplamıştım unuttun galiba 684. sayafaya bir bak cnm orda görürsün.Allah evladın önce hayırlısını versin.
Ben iyiyim canım bu ara baş ağrısı ve sivilceler ile boğuşuyorum yüzünde sivilce çıkmayan ben ergenlere döndüm:)Bende de aynı misafir var yoğunum canım aman çok yorma kendini.Ben misafir gelince kendimi kaybediyorum çok fazla yoruyorum kendimi başka türlü rahat edemiyorum.Yeşimle Hacer tatildeler herhalde:)Dr randevun yakın galiba ayy cinsiyeti öğrenecen az kaldı:)
masallah ne güzel ilerliyor zaman.Ohh ne güzel erken kurtardın inşaallah halsizliklerden.Allah sağlıkla kucağına almayı kokusunu çekmeyi nasip etsin.Hey masallahhh 11.haftaya geçmişiz
yogunluklarim-halsizligim azalmaya basladı. şükürler olsun.İnsan olmaya basladim
masallah ne güzel ilerliyor zaman.Ohh ne güzel erken kurtardın inşaallah halsizliklerden.Allah sağlıkla kucağına almayı kokusunu çekmeyi nasip etsin.
Merhabalar,
Bende 2. kez anne olmak istiyorum. Kızım 5,5 yaşında ve birinci sınıfa gidecek önümüzdeki yıl herkes zorlanacağımı düşünüyor kafam karıştıı
Tabii öyle bir ihtimalde varr. Rabbim aratmasın tüm isteyenlerin gönlüne göre nasip olur inş. :)Sen bilirsin tabiide hemen olacaginin garantiside yok unutma
Amin cnm insallahh..seninde istedigon zamanda bekletmeden olur insTabii öyle bir ihtimalde varr. Rabbim aratmasın tüm isteyenlerin gönlüne göre nasip olur inş. :)
Amin Teşekkr ederimm..Amin cnm insallahh..seninde istedigon zamanda bekletmeden olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?