2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Hacer sen gitmismiydin sağlık ocagina?
Napiyolar bi anlat bakimm :)
Biraz uzak. uyudum kalktim gözum yemedi gitmeyi
Benim annemde az once aradi pazar gunu yemeğe davet etti

Slm kızlar kızım 9 yasında ve çeşitli sorunlardn dolayı bebek dusunemedik şuan istiyoruz 3 aydır korunmuyoruz fakat ilk kez bu ay yumurtlama vs dikkat ettik 6 günüm var sabırsızlıkla bekliyorum kızım çok istiyor kardeş.dun gece kasik agrim felaketti ve göğüs ağrısı.tabi bunlar gebelikmi yoksa reglmi belirtileri bilmiyorum (

Gittik oğluşla sağlık ocagina. Yürüyüş iyi geldi ama donerken dayanamadim parkta dinlendik biraz. Bisey yapmadilar bilgiler verdiler okadar. Bosuna gitmisim

Yas farkini sormussun benim oglumda 8 yaşında. korunmayi biraktiktan iki ay sonra hamile kalmistim ama mayis ayinda kaybettim bebegimi. Bu hamileligimde 7.ayda oldu.

Anladım sağlıkla al bebisini kucağına inşallahhh :))) peki bi prens dahami geliyo yoksa bu prensesmi:)))

Bu arada birşey daha sorucam her iki gebelikte de belirtiler aynimiydi yada bunda ne gibi belirtilerin oldu?

Bu arada birşey daha sorucam her iki gebelikte de belirtiler aynimiydi yada bunda ne gibi belirtilerin oldu?

Adet belirtileriyle ayniydi. Ben beklenen adete 2 gün kala erken gebelik testi ile ogrendim bunda. Adetlerin duzenliyse sende yaparsin test. Insallahhh hamilesindir

Çok şükür düzenli adetim 4 üne ama iki gündür adet oldum olucam gibi ayni ağrılar ve dolgunluk hissi

Hacer sen gitmismiydin sağlık ocagina?
Napiyolar bi anlat bakimm :)
Biraz uzak. uyudum kalktim gözum yemedi gitmeyi
Benim annemde az once aradi pazar gunu yemeğe davet etti
canım ya dışarı çıkmıştım görmedim gittinmi sağlık ocağına ?

Savha cnm sen izmir in neresinden sin ben bayraklı danim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…