erenlerde bizimkiler eşimin iş yeri kemalpaşada olunca bizde ev alırken terciğimizi burdan kullandık 5 yıldır burda oturuyorum...Alpaslanda cnm sitelerin orda sen nerdensin
iyi gecelerİyi geceler
Slm kızlar öncellikle hamisler nasılsınız Amanda cnm hakkın da hayırlısı inşallah ben son uç aydır her göre n lekelenme görüyorum adet Günlerim de daha da yoğunlaşıyor sonra bidahaki aya leke leke geliyor bazen çok bazen az iki kere farklı dktr lara gittim bi sorun yok rahim pırıl pırıl dediler sebepsiz ara kanamalar olur dediler geçen pazar temizlendim ama hala devam ediyor ne yapacağım bilmiom troid lerime de baktirdim bi sorun yok ama kafayı yiycem artik çocuk içinde çalışamıyor uz rahatsız oluyorum ama ne yap çam bilmiom iki dktr da yanilamaz ki agrim sizin yok çocuk falan düşünmüyorum Rabbim kızım a sağlık versin bide bitsin bu kanamalar 30 günde kanama olmazki yahu
Bir ara bu başlıkta yazıyordum. MaşaaAllah burda herkesler hamile kalmış benim dışımda. Benim 2007 doğumlu bir oğlum var. Ikinciyi 21+2 hamileyken kaybettim üç sene oldu. Eşim soğudu çocuk mevzuundan, ama ben 40 yaş olmadan doğurayım diyorum( 77liyim) oğlumda kardeşi olsun istiyo dualar ediyo. Malesef eşimi ikna edemedim henüz
Canım geçmiş olsun... Nasıl normal karşıladılar doktorlar anlamadım birkez olsa tamam ama 3 aydır bu şekilde devam ediyorsa bir nedeni olmalı diye düşünüyorum... Tam lekelenme yaşadığın zaman gittin mi doktora? Ya da bence başka bir doktora daha git canım.... Ayrıca ne demek ikinci çocuktan vazgeçtim insan canından vazgeçer mi tatlışkooo :)
Yaşadıklarına gerçek çok üzüldüm... Mevlam bir daha yaşatmasın böyle bir üzüntü...
İnşallah en kısa zamanda ikna edersin eşini ve çok geçmeden yavruna kavuşursun...
Geldiginde belki görüşürüz cnm olmazmi sevgi yolunda bulusuruzerenlerde bizimkiler eşimin iş yeri kemalpaşada olunca bizde ev alırken terciğimizi burdan kullandık 5 yıldır burda oturuyorum...
iyi geceler
olur tabi salı günü gelicem cumaya kadar ordayım haberleşelim ozman...Geldiginde belki görüşürüz cnm olmazmi sevgi yolunda bulusuruz
BULUNMADI CANIM DAHA 11 HAFTALIKTIK O ZAMAN
BİR DE DURUMLARIMA GÖRE 16. HAFTADAN SONRA SÖYLÜYORMUŞ BENİM DR DAHA ÇOK VAR
H hilaliko stresten kaynaklı olabiliyor rahim temizse sorun yoktur evet çok can sıkıcı sürekli lekelenmek ama bak benimde 4 ay bu şekilde oldu sonrada biliyorsun mucizem geldi bence özel günleri değerlendirmelisin bebek düşüncesini tabiki at kafandan gitsin herşey olacağına varıcak zaten arkadaşım...
amanda29 kuzum adet oldunmu sen ?
iyidir Yeşim cim nedim ev iş güç azıcık pc :) bakıyoru kekler pastalar maş. yani tuzlu bişeyler edersen burayada gönder :)
nasıl gidiyor tatil ?
hayırlısı Ayda cım hep aynı şeyi diyoruz ama 28 zinde oldun diye hatırlıyorum ben ama sen daha iyi bilirsin tabi...
Tamam cnm sen gelince haber ver cnmolur tabi salı günü gelicem cumaya kadar ordayım haberleşelim ozman...
haftaya perşembe anca olur anneanneme falan gidicem çünkü şimdi kararlaştıralım tel internet yok çünkü :)Tamam cnm sen gelince haber ver cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?