2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Canım ben 30 günde bir adet oluyorum en son 29 Aralıkta adet oldum bu ayda 28-29 Ocak gibi olurum diye bekliyorum bakalım ne zaman gelecek... Ama bu hem böyledir beklersin gelmez beklemezsin şıp diye damlayıverir

Canım bir ay boyunca geliyom ama iki dktra giitim ikisinde ayni diyor bi sebep yok

Cnm senin lekelenmeler ne zaman başlamıştı ve basıldı

Cnm senin lekelenmeler ne zaman başlamıştı ve basıldı
benim adet olucam zaman dan 10 gün önce geliyordu 4 5 gün sonra adet oluyordum 4 günde temizleniyordum 1 ay falan süremedi ama bende çok dr gittim rahim temiz rahim ağzı temiz stres yapıyorsan oluyor böyle demişti hakkettende çok stresliydim

Hayırlı cumalar kızlar. Çok şükür misafir meselesini hallettim ama ben de bittim yani. Bir ay misafir almam herhalde :)
P.tesi kontrolüm var. Her zamanki gibi tedirginim. İnşallah her şey yolundadır

Hayırlı cumalar kızlar. Çok şükür misafir meselesini hallettim ama ben de bittim yani. Bir ay misafir almam herhalde :)

Ohhh gitmislerr iyi olmus :)
Dinlen artik cnm sende
oyy pzt kontrol mu var okunan ezan hürmetine saglikli haberlerle donecegine inaniyorum cnm. Iyi düşün. Oyy cinsiyette ögrenirsinnn cok heyecanliiii

çok şükür yani hamiş insanda bu kadar kalınırmıymış ya...
pazartesi büyük gün ha adi inş. güzel haberler le geliceksin bakalım minnakın bizdenmi
Temizlik yaptim biraz kalçama ağrı girdi
yavaş yavaş yap kuzum yorma kendini hemen yoruluyoruz çünkü ağırdan almak lazım ev işlerini....

Tez canlıyım biraz hemen yapayim bitiversin dedim ama olmadi zaten bitiremedim.yapmadan da olmuyo rahat edemiyorum sonra kızıyorum kendime bi yerim agriyinca. Simdide yemek işi varr. Bitmiyoo anacımm.Yarin eşime yaptiririm kalan temizligide artik :)

iş bitermi şekerim hiç yarında kayın validem gelicekmiş bi kaç gün kal demiş benimki hayırlı işler banada tatil kime oldu anlamadım zaten vallah...
marttan sonra yarım gün kadın almayı düşünüyorum ben doğaz faturaları hafiflesinde olmuyor ya yapamıyorum vallah bi süpürge tamam camlar berbat

Ohhh gitmislerr iyi olmus :)
Dinlen artik cnm sende
oyy pzt kontrol mu var okunan ezan hürmetine saglikli haberlerle donecegine inaniyorum cnm. Iyi düşün. Oyy cinsiyette ögrenirsinnn cok heyecanliiii

Evet ya dinlenicem valla. Aslında ev berbat durumda ama bugün kendime izin verdim.
İnşallah güzel haberler alırım canım yaa. Bu bebiş de oğluş gibi utangaç olmazsa cinsiyeti de öğrenirim herhalde. Gerçi sağlıklı olsun da gerisi boş.
Canım ben de çok fazla ayakta kaldığım zaman felaket bir ağrı giriyor kalçama. Yürüyemiyorum resmen. Magnezyum eksikliğinden mi acaba diyorum. Unutmazsam dr a sorucam.

çok şükür yani hamiş insanda bu kadar kalınırmıymış ya...
pazartesi büyük gün ha adi inş. güzel haberler le geliceksin bakalım minnakın bizdenmi

İnşallah canım. Üç gün nasıl geçecek bilmiyorum. Kociş izin verse de annemlere gitsem :)

savha kabul gununde misin ne be cnm. Simfide kaynanan. Allah yardimcin olsun. Çabuk gitsin ins :)
Bana kalmaya gelen olmaz bazen annem.o da gelsin zaten cok yarari oluyo.
kadin 3 hafta önce alfim ben. Salonun kapidini kapadim kinseyi girdirmiyorum temuz kalsin panjurlarda kapali camlarda kirlenmiyo
ama diğer yerler aldi basini gidiyo. Anbem defi gerci haftsya gelir temizlerim diye kiyamiyorum ona. Su yagmurlar bi gecsinde yine kadin alirim.

Tugbacim dor bakalım benim kendimi yorunca oluyo kalca agrim.simdi gecti mesela. Aslinda doktora gitmeden not almak lazım yoksa bebisi gorunce hersey unutuluyo.
sen dinlen bosver işi gücü

Kızlar hayırlı cumalar,
Adet olmayı başardım geç olmadan... Yarın bende doktor yolcusuyum, bakalım neler olacak...
Kızlar şu ev işi meselesi ile kendinizi çok yormayın yaaa olduğu kadar artık...
_myth_ maşallah bebişin kocaman oldu inşallah güzel haberlerle dönersin... Rabbim önce sağlıklı sonra kız bebek nasip etsin inşallah sana...

amanda29 sanada hayırlı cumalarcnm. Hakkinda hayırlısı. Git bakalım doktorun ne diyecek.bizi de haberdar et
Evde olunca insanin gözüne batiyo iste kalkip bi yeri temizlerken buluyosun kendini :)

Tugbacim dor bakalım benim kendimi yorunca oluyo kalca agrim.simdi gecti mesela. Aslinda doktora gitmeden not almak lazım yoksa bebisi gorunce hersey unutuluyo.
sen dinlen bosver işi gücü

Evet canım inşallah unutmam. Bebişin iyi olduğunu görünce sevinçten insanın aklından her şey uçup gidiyor.
Canım hiçbir şey yapmak istemiyor zaten ayaklarımı uzattım oğluşla tv izliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…