iyidir Yeşim cim nedim ev iş güç azıcık pc :) bakıyoru kekler pastalar maş. yani tuzlu bişeyler edersen burayada gönder :)
nasıl gidiyor tatil ?
hayırlısı Ayda cım hep aynı şeyi diyoruz ama 28 zinde oldun diye hatırlıyorum ben ama sen daha iyi bilirsin tabi...
hava berbat bugün geced yağmur çok sıkıldım
Özelden ben sana atarım teli canımhaftaya perşembe anca olur anneanneme falan gidicem çünkü şimdi kararlaştıralım tel internet yok çünkü :)
Canım bir ay boyunca geliyom ama iki dktra giitim ikisinde ayni diyor bi sebep yokH hilaliko stresten kaynaklı olabiliyor rahim temizse sorun yoktur evet çok can sıkıcı sürekli lekelenmek ama bak benimde 4 ay bu şekilde oldu sonrada biliyorsun mucizem geldi bence özel günleri değerlendirmelisin bebek düşüncesini tabiki at kafandan gitsin herşey olacağına varıcak zaten arkadaşım...
amanda29 kuzum adet oldunmu sen ?
Cnm senin lekelenmeler ne zaman başlamıştı ve basıldıiyidir Yeşim cim nedim ev iş güç azıcık pc :) bakıyoru kekler pastalar maş. yani tuzlu bişeyler edersen burayada gönder :)
nasıl gidiyor tatil ?
hayırlısı Ayda cım hep aynı şeyi diyoruz ama 28 zinde oldun diye hatırlıyorum ben ama sen daha iyi bilirsin tabi...
benim adet olucam zaman dan 10 gün önce geliyordu 4 5 gün sonra adet oluyordum 4 günde temizleniyordum 1 ay falan süremedi ama bende çok dr gittim rahim temiz rahim ağzı temiz stres yapıyorsan oluyor böyle demişti hakkettende çok stresliydimCnm senin lekelenmeler ne zaman başlamıştı ve basıldı
Hayırlı cumalar kızlar. Çok şükür misafir meselesini hallettim ama ben de bittim yani. Bir ay misafir almam herhalde :)
P.tesi kontrolüm var. Her zamanki gibi tedirginim. İnşallah her şey yolundadır
çok şükür yani hamiş insanda bu kadar kalınırmıymış ya...Hayırlı cumalar kızlar. Çok şükür misafir meselesini hallettim ama ben de bittim yani. Bir ay misafir almam herhalde :)
P.tesi kontrolüm var. Her zamanki gibi tedirginim. İnşallah her şey yolundadır
yavaş yavaş yap kuzum yorma kendini hemen yoruluyoruz çünkü ağırdan almak lazım ev işlerini....Temizlik yaptim biraz kalçama ağrı girdi
Ohhh gitmislerr iyi olmus :)
Dinlen artik cnm sende
oyy pzt kontrol mu var okunan ezan hürmetine saglikli haberlerle donecegine inaniyorum cnm. Iyi düşün. Oyy cinsiyette ögrenirsinnn cok heyecanliiii
çok şükür yani hamiş insanda bu kadar kalınırmıymış ya...
pazartesi büyük gün ha adi inş. güzel haberler le geliceksin bakalım minnakın bizdenmi
Tugbacim dor bakalım benim kendimi yorunca oluyo kalca agrim.simdi gecti mesela. Aslinda doktora gitmeden not almak lazım yoksa bebisi gorunce hersey unutuluyo.
sen dinlen bosver işi gücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?