Kızlar hayırlı cumalar,
Adet olmayı başardım geç olmadan... Yarın bende doktor yolcusuyum, bakalım neler olacak...
Kızlar şu ev işi meselesi ile kendinizi çok yormayın yaaa olduğu kadar artık...
_myth_ maşallah bebişin kocaman oldu inşallah güzel haberlerle dönersin... Rabbim önce sağlıklı sonra kız bebek nasip etsin inşallah sana...
_myth_ cnm kaç kilo aldin. Ne hissediyosun cinsiyet konusunda :)
Kıyamam ya demek hepimiz aynıyız bende hep erkektir diyorum kız kim ben kim diyorum sırf ümitlenmemek için hadi bakalım sıra sende Yeşim le hemen hemen aynı zamanlarda öğreniriz....1 ay önce 3 kilo almıştım. Herhalde 1 kilo daha aldım. Pantolonlarım olmamaya başladı çünkü. Cinsiyet konusunda erkek gibi hissediyorum ya da kız olur diye kendimi ümitlendirmek istemiyorum :) Sen bişey hissediyor musun?
E cnm ozaman istiyor demek biraz üstüne gitsen duygu sömürüsü yapsan işe yaramazmı acep yaşında var baya ikna olması lazım aslında ama....Kızlar ya ben kocamı nasıl kandırırım ki. Bugün bana kızkardeşin ikinciyi düşünüyormu dedi evet dedim, söyle bir tane fazla yapıp bize versinler dedi. Bende iş yok başka yapmam diyo bir yandan da oğlumuz tek diye kafasına takılıyormuş. Rabbim inşaaAllah korunamaz hale getirir kocamı ikiz bebişimiz olur da görür günü. Kuzenleri varmış oğlumuzun yetermiş onlar
Yaşım 37, treni kaçırmadan doğurmak istiyorum ama eşim engel
E cnm ozaman istiyor demek biraz üstüne gitsen duygu sömürüsü yapsan işe yaramazmı acep yaşında var baya ikna olması lazım aslında ama....
Ozaman nediyelim güzelcim tek çocuğa şükür etcen ikna olmuyorsa dicek birşey kalmıyor....içimde ukte ikinci çocuk konusu ama malesef ikna olmuyor.
Hmmm ozaman haklı ama ya sen nasıl cesaret ediyorsun ay ne bilim çok şey yaşamışsınız geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın...Oğlum 2007 li o da erken doğdu 34+5 te doğdu. Kalça çıkığı ile doğdu, 4,5 ay atelle yaşadı. Şimdiye kadar 3 ü yumurtalık biri göz olmak üzere 4 ameliyat oldu. Üstüne ikinciyi de erken doğumla kaybedince ve dr bende rahim ağzı yetmezliği olduğunu bir daha hamile kalırsam üçüncü ayda rahim ağzına dikiş atılacağını ve yatacağımı söyleyince eşim korktu vazgeçti. Ya yine erken doğarsa, ya sakat olursa diyor bana
Hmmm ozaman haklı ama ya sen nasıl cesaret ediyorsun ay ne bilim çok şey yaşamışsınız geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın...
Yaaa hep açım ben Yeşim napıcaz böyle bol bol yemek yemiyorum yiyemiyorum ama deli gibi sık sık acıkıyorum
Hangi filme gittiniz ?Hele bu aksam sinemaya gitti 7 seansina. 9 buçuk ta bisryler yedik.
Gelsin kilolar.işim zor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?