2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Aminn canım inşallah güzel haberler verebilirim.
Canım hadi hayırlısı. Rabbim bu sefer hayırlısıyla bebişini nasip eder inşallah.

Kızlar ya ben kocamı nasıl kandırırım ki. Bugün bana kızkardeşin ikinciyi düşünüyormu dedi evet dedim, söyle bir tane fazla yapıp bize versinler dedi. Bende iş yok başka yapmam diyo bir yandan da oğlumuz tek diye kafasına takılıyormuş. Rabbim inşaaAllah korunamaz hale getirir kocamı ikiz bebişimiz olur da görür günü. Kuzenleri varmış oğlumuzun yetermiş onlar
Yaşım 37, treni kaçırmadan doğurmak istiyorum ama eşim engel

_myth_ cnm kaç kilo aldin. Ne hissediyosun cinsiyet konusunda :)

1 ay önce 3 kilo almıştım. Herhalde 1 kilo daha aldım. Pantolonlarım olmamaya başladı çünkü. Cinsiyet konusunda erkek gibi hissediyorum ya da kız olur diye kendimi ümitlendirmek istemiyorum :) Sen bişey hissediyor musun?

Kıyamam ya demek hepimiz aynıyız bende hep erkektir diyorum kız kim ben kim diyorum sırf ümitlenmemek için hadi bakalım sıra sende Yeşim le hemen hemen aynı zamanlarda öğreniriz....

E cnm ozaman istiyor demek biraz üstüne gitsen duygu sömürüsü yapsan işe yaramazmı acep yaşında var baya ikna olması lazım aslında ama....

Benim yazdıklarımı bu sayfada kimseler görmüyo galiba. Yinede kızlar rabbim inşaaAllah bebelerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin de cinsiyet önemli değil. Ben ikinci oğlumu 21+2 Haftalık hamileyken kaybettim. Acısı hala içimde ve üstelik eşim bu kayıptan sonra çocuk istemez oldu. Bir oğlum daha var 2007 li kardeşi de yaşasa 3,5 yaşında olacaktı. Şimdi oğlum için üzülüyorum babası yüzünden hiç bir zaman kardeş sevgisini tadamayacak.
O yüzden sağlıkla kucaklarınıza alın cinsiyet önemli değil. Rabbim gönlünüze göre versin

Tugba aynı hislerdeyiz be cnm.
erkek hissediyorum kızdır belki diye ümitlenmemek için kendimi hazirliyorum belkide ama kız istegi gecmiyooo

Oğlum 2007 li o da erken doğdu 34+5 te doğdu. Kalça çıkığı ile doğdu, 4,5 ay atelle yaşadı. Şimdiye kadar 3 ü yumurtalık biri göz olmak üzere 4 ameliyat oldu. Üstüne ikinciyi de erken doğumla kaybedince ve dr bende rahim ağzı yetmezliği olduğunu bir daha hamile kalırsam üçüncü ayda rahim ağzına dikiş atılacağını ve yatacağımı söyleyince eşim korktu vazgeçti. Ya yine erken doğarsa, ya sakat olursa diyor bana

Hmmm ozaman haklı ama ya sen nasıl cesaret ediyorsun ay ne bilim çok şey yaşamışsınız geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın...

Şükrediyorum rabbime her zaman, aratmadı bir evladım var anneliği tattırdı rabbim. Zaten kendim için değil oğlum için ileride keşke dememek için tekrar denemek tekrar hamile kalmak istiyorum. Yine de hayırlısı rabbimden
Nasipte varsa hakkımızda hayırlıysa eşim istemese de olur
Rabbim hakkımızda hayırlıysa nasip etsin bir evlat daha

Yaaa hep açım ben Yeşim napıcaz böyle bol bol yemek yemiyorum yiyemiyorum ama deli gibi sık sık acıkıyorum

Hmmm ozaman haklı ama ya sen nasıl cesaret ediyorsun ay ne bilim çok şey yaşamışsınız geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın...

Aminn rabbim düşmanıma bile yaşatmasın. Oğlum çok istiyor kardeşi olmasını, dua ediyor kardeşi olsun diye. Kardeşi olunca yapacakları ile ilgili hayaller kuruyor. Olmayan kardeşine isimler buluyor.

Yaaa hep açım ben Yeşim napıcaz böyle bol bol yemek yemiyorum yiyemiyorum ama deli gibi sık sık acıkıyorum

Offf sorma hele tatilde duzenim iyice bozuldu benim.okuldayken yemek saatim belliydi oglen yiyodum aksamda 6 da yiyoduk. Simdi 9 bucuk gibi kahvalti 2 gibi yemek yeyince aksam 8-9 dan sonra mudem kaziniyo yiyorum bisryler sonrada rahatsiz oluyorum.

Hele bu aksam sinemaya gitti 7 seansina. 9 buçuk ta bisryler yedik.
Gelsin kilolar.işim zor benim
Hangi filme gittiniz ?
Ay aman ya yemeyim diyorum artık 30 oldum diyorum ama yok içim kazınıyor resmen ya bu arada tıkındımda geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…