2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Ayni cnm adete on gün onbeş gün kala başlıyor adet günümde daha çok olup bitip temizleniyorum iki dktr da rahim temiz yara falan yok dedi bakalım ne olcak

Ayni cnm adete on gün onbeş gün kala başlıyor adet günümde daha çok olup bitip temizleniyorum iki dktr da rahim temiz yara falan yok dedi bakalım ne olcak
Eskiler der ya rahim bebek arıyor diye sanırım o doğru ya bence değerlendirin ovulasyon zamanlarını...

kızlar adetim 21.günü progesteron testini yaptırdım bugün...merakla sonucu bekliyorum umarım çatlamıştır...çatlamamışsa bundan sonraki sürec ne olur bilen varmı

Hangi filme gittiniz ?
Ay aman ya yemeyim diyorum artık 30 oldum diyorum ama yok içim kazınıyor resmen ya bu arada tıkındımda geldim

Bende sen yazmayinca uyudum :)
Yapışık Kardeslere gittik. Ani bi kararla o saattede o film vardi cocuk filmleri gunduz oluyo. Begenmedim ama abuk subuk bi Türk filmi iste.

özey cim çok şeyler yaşamışsın eşin de korkmakta haklı ama çocuk da kardeşsiz olmuyor malesef inşallah eşin ikna olur da Allah sana sağlıklı sıhhatli bir evlat daha verir
benim de oğlumun doğduğunda sağ ayağında problem vardı içe dönük olarak doğmuştu 5 yaşına kadar tedavi gördük
şimdi de ikinci çocukta da olma ihtimali varmış ama üzülmüyorum Allah dermansız dert vermesin yeter ki

Bende sen yazmayinca uyudum :)
Yapışık Kardeslere gittik. Ani bi kararla o saattede o film vardi cocuk filmleri gunduz oluyo. Begenmedim ama abuk subuk bi Türk filmi iste.
CANIM BİZDE DÜN SİNEMEDAYDIK MUCİZEYE GİTTİK FAKAT BEN BEĞENMEDİM EŞİMİN DE PEK HOŞUNA GİTMEDİ geçen hafta bana masal anlatmaya gitmiştik o hoşuma gitmişti

Bizde ikilemde kaldik bana masal anlatmaya mi yapışık kardeslere mi gitsek diye. Ege film afisini gorunce yapışık kardesleri secti. Ama bana masal anlatmayı da merak ediyorum

Bende yeni anneyim. Oğlum 1,5 yaşında neredeyse. Doğduğundan beri tadını çıkaramadım, sürekli çalışmaktan.
Şimdi yeni doğmuş bebişleri görünce içimde bir burukluk oluyor, istiyorum tekrar anne olmayı.
Ama bu benim için çok plansız bir şey olur.
En az 5 yıl beklemeyi düşünüyorum. Çok yoruluyorum, evin stresi ayrı zaten.
İkinci çocuğumu hasretle büyütmek istemiyorum.
O doğduğunda çalışmayı düşünmüyorum, bunun için yeterince birikimim olması lazım.

Tabi ilk çocuğuma haksızlık oluyor bu, bununda farkındayım.
Ben ona ne kadar hasret isem, oda bana o kadar hasret.
Ama şartlar...

Bizde ikilemde kaldik bana masal anlatmaya mi yapışık kardeslere mi gitsek diye. Ege film afisini gorunce yapışık kardesleri secti. Ama bana masal anlatmayı da merak ediyorum
evet aile filmi bana massal anlatma
bizde eşim ben ve oğlum gittik oğlum da çok begendi

gidin gidin bizde burda baka kalalım size benimki bu ara ful çalışıyor anca evdeyiz işte ama salı ipleri koparıcam cumaya kadar yokum bi aksilik olmazsa şu kayın valide gelsin gitsin bi
yapışık kardeşleri ilker ayrık kendi yazmış yönetmiş olmamış demek ilk film belkide normaldir... en son delihaya gitmiştik onuda gupse kendi yazmış ama iyi di gerçi benim oğluş hiç anlamıyor ya ver ona animasyon

Nezaman teşrif ediyo senin kaynanatör?
Sahalarda göremiycez seni bi hafta desene, eve gelmiycen demekki :) ohh gez dolaş.
Evde temizlik var az kaldi kocam bitircek sonrada mutfaga masa takimi ve hali bakmaya gitcez. Yoruldum demezse tabii

Yapışık kardesleri ben begenmedim. Izlerken gülen coktu gerci. Kişiden kişiye degisir tabi görüsler..
bizde hep animasyon filmlere gidiyoruz egeyle.favorim sirinlerle arı mayaydı

e vallah ben olsam derim :)
eli kullağında geldi gelicekler strese girdim çok...
beyaz al masayı çok şık duruyor birde yeni çırt çırtlı sandelyeler çıkmış sök makinaya at yıkansın mis gibi aklında olsun...

Mutfak dolaplarım beyaz stor perdemde simli beyaz. Beyaz dusunuyorum siyah beyaz da uyumlu olabilir.bakıcam artik.
gormemistim öyle cirt cirtli sandalyeleri. Görursem bakarim

merhaba kızlar nasılsınız.Ben de bu ara yoğundum gelen giden en son ben de ablama gittim 2 gün oradaydım çok iyi geldi güldük eğlendik .Yeşimcim alışveriş yapacaksın galiba masa beyaz sandalyeler renkli olunca da güzel oluyor.Çok şık şeyler var.Hacercim senin de kayınveliden gelecek miş strese girdin demek sıkma canını gecici bir süre sonuçta.

Tuğbişş özlemistik seniiiii...
tahmin ettim yogun oldugunu.sagol cnm iyiyim şükür. Sen nasilsin. Ne guzel dolu dolu keyifli gecmis günlerin.
Zaten kafamda net bisey yok gorup begenmekle alakalı umarim icime sinen bi model bulurum. Cokta kararsızımdır bakalim artik

canım ben de özledim sizi Ben iyiyim canım ablam annem gibi iyiki var. Bu ara alışverişe çıkıyorum rahat rahat:))Oğluşumun cicilerini alıyorum yavas yavas hastane çıkışını aldım idil baby de çok güzel kıyafetler var aklım kaldı hepsini alıp çıkasım geldi:))
İçine sinen bişey al canım sonra değişmek zor oluyor.Puflu masalar var onlar da çok iyi 4 sandalye bir puf en az 7 kişi oturuyor.Cup kek desenli sandalyeler var onlar da çok hoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…