Ayni cnm adete on gün onbeş gün kala başlıyor adet günümde daha çok olup bitip temizleniyorum iki dktr da rahim temiz yara falan yok dedi bakalım ne olcakbenim adet olucam zaman dan 10 gün önce geliyordu 4 5 gün sonra adet oluyordum 4 günde temizleniyordum 1 ay falan süremedi ama bende çok dr gittim rahim temiz rahim ağzı temiz stres yapıyorsan oluyor böyle demişti hakkettende çok stresliydim
Eskiler der ya rahim bebek arıyor diye sanırım o doğru ya bence değerlendirin ovulasyon zamanlarını...Ayni cnm adete on gün onbeş gün kala başlıyor adet günümde daha çok olup bitip temizleniyorum iki dktr da rahim temiz yara falan yok dedi bakalım ne olcak
Aminnn canikom başı sen çekiceksin bakalımsavha egeninannesi aynı hislerdeyiz demek ki kızlar :) Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. O neylerse güzel eyler
Hangi filme gittiniz ?
Ay aman ya yemeyim diyorum artık 30 oldum diyorum ama yok içim kazınıyor resmen ya bu arada tıkındımda geldim
savha egeninannesi aynı hislerdeyiz demek ki kızlar :) Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. O neylerse güzel eyler
özey cim çok şeyler yaşamışsın eşin de korkmakta haklı ama çocuk da kardeşsiz olmuyor malesef inşallah eşin ikna olur da Allah sana sağlıklı sıhhatli bir evlat daha verirOğlum 2007 li o da erken doğdu 34+5 te doğdu. Kalça çıkığı ile doğdu, 4,5 ay atelle yaşadı. Şimdiye kadar 3 ü yumurtalık biri göz olmak üzere 4 ameliyat oldu. Üstüne ikinciyi de erken doğumla kaybedince ve dr bende rahim ağzı yetmezliği olduğunu bir daha hamile kalırsam üçüncü ayda rahim ağzına dikiş atılacağını ve yatacağımı söyleyince eşim korktu vazgeçti. Ya yine erken doğarsa, ya sakat olursa diyor bana
CANIM BİZDE DÜN SİNEMEDAYDIK MUCİZEYE GİTTİK FAKAT BEN BEĞENMEDİM EŞİMİN DE PEK HOŞUNA GİTMEDİ geçen hafta bana masal anlatmaya gitmiştik o hoşuma gitmiştiBende sen yazmayinca uyudum :)
Yapışık Kardeslere gittik. Ani bi kararla o saattede o film vardi cocuk filmleri gunduz oluyo. Begenmedim ama abuk subuk bi Türk filmi iste.
evet aile filmi bana massal anlatmaBizde ikilemde kaldik bana masal anlatmaya mi yapışık kardeslere mi gitsek diye. Ege film afisini gorunce yapışık kardesleri secti. Ama bana masal anlatmayı da merak ediyorum
evet aile filmi bana massal anlatma
bizde eşim ben ve oğlum gittik oğlum da çok begendi
e vallah ben olsam derim :)Nezaman teşrif ediyo senin kaynanatör?
Sahalarda göremiycez seni bi hafta desene, eve gelmiycen demekki :) ohh gez dolaş.
Evde temizlik var az kaldi kocam bitircek sonrada mutfaga masa takimi ve hali bakmaya gitcez. Yoruldum demezse tabii
e vallah ben olsam derim :)
eli kullağında geldi gelicekler strese girdim çok...
beyaz al masayı çok şık duruyor birde yeni çırt çırtlı sandelyeler çıkmış sök makinaya at yıkansın mis gibi aklında olsun...
canım ben de özledim sizi Ben iyiyim canım ablam annem gibi iyiki var. Bu ara alışverişe çıkıyorum rahat rahat:))Oğluşumun cicilerini alıyorum yavas yavas hastane çıkışını aldım idil baby de çok güzel kıyafetler var aklım kaldı hepsini alıp çıkasım geldi:))Tuğbişş özlemistik seniiiii...
tahmin ettim yogun oldugunu.sagol cnm iyiyim şükür. Sen nasilsin. Ne guzel dolu dolu keyifli gecmis günlerin.
Zaten kafamda net bisey yok gorup begenmekle alakalı umarim icime sinen bi model bulurum. Cokta kararsızımdır bakalim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?