- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Evet canım en keyifli evresi alışveriş kızımda hevesimi aldım cicilerden.Erkek bebekte çok hevesli küçük adam kıyafetleri çok şeker.Teşekkür ederiz teyzesi inşaallah senin bebeğin de kızdır o zaman gelsin mini mini etekler, elbiseler,taylar,şortlar ohoo o kadar çok şey var ki.Ben kızıma daha 2.5 aylıktı bikini almıştım tatile gitmiştik:)Bizde cinsiyet belli olsun baslariz artık alışverişe
Hamileligin en keyifli zamanlari baslamis cnm senin icin. Iyi gunlerde sağlıkla giysin oğluşun
Canımsın ben de özledim sizi ve muhabbetlerimizi.Canım sana da inşaallah kız cicileri almak nasip olur.Gerçi hislerin kuvvetliyse erkek olabilir.Çünkü ben ilk erkek hissettim doğru çıktı.Sağlıklı sıhhatli olsunlar da önemli olan oAbdominal vallahi özlettin ya iyi hadi misafirlerin üstüne ablana gidip eğlenmen süper olmuş...
egeninannesi resim bekliyorum bende yaza değiştirebilirim gerçi ben bolkona hoş bi takım istiyorum da balkon çok geniş değil seçenek azalıyor...
tubiş alış veriş ne güzel demişsin cnm ya bende dört gözle bekliyorum o günleri Allahın izni ile bi çöp almıcam belli bi zamana kadar zaten ama erkek se zaten ki sanırım erkek sürekli oğlum diye konuşuyorum pek bişey almaya gerek kalmaz oğluştan :)
Hayırlısı olsun canım ilk çocuğun erkek ya sanki o da erkek gibi düşünülür.Hayırlısı 1,5 ay sonra belli olacak çok heyecanlı:)Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşaaallah çok özledik onları kokularını.tubişim erkek hisetmiyorum kız da ona keza yalnız sürekli oğlum diyorum ha bu Enes ten de kaynaklanıyor olabilir erkek annesiyim sonuçta ama hiç bir şekilde içime cinsiyet doğmuyor bakalım 5 6 hfta sonra görücez her şeyin hayırlısı inş.
gözüm doldu ya hem korku hem heycan karma karışık duygular vallah ama herşeye değer onlar iyi olsunda....Hayırlısı olsun canım ilk çocuğun erkek ya sanki o da erkek gibi düşünülür.Hayırlısı 1,5 ay sonra belli olacak çok heyecanlı:)Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşaaallah çok özledik onları kokularını.
Kizlar teyze olurum dedim ya simdide hala oliyorum bizim aile costuuu
oyy göbüşte çıkmış birazcık maşallah Yeşimcim iyi gezmeler anneannedeBiz annaneye gidiyoruzz
iyi pazarlarr herkese
sağlıkla sıhhatle gelsin yeğenin darısı senin başınaKizlar teyze olurum dedim ya simdide hala oliyorum bizim aile costuuu
Cinsiyetleri ne zaman öğreniyoruz en erken benim merak şimdiden başladı
canım ya geçmiş olsun.Çok korkmussundr kiyamam sana.Çok şükür bebeğin ve sen iyisin bazı gebeliklerde bböyle kanama olabiliyor .yarın Dr una görün canım iyi olur.Canlar akşam akşam bi korktuk ki sormayın öğlen leke geldi çok önemsemedim ama uzandım vs akşam da tam yemekte bir kanama geldi okadar çok korktumki tarif edemem yazarken bile gözlerim doluyor bu arada iyiki kayınvalidem varmış ...
Neyse apar topar üniversiteye gittik alttanda muhayine etti inş. Bişey olmaz ult baktı kocaman olmuş meleğim kalbi küt küt atıyor nasıl şükür ettim ömrümden ömür gitti ya. Bu tarz kanamalar oluyor dedi yarın kendi dr gidicem bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?