2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Sağolun kızlar iyi varsınız progesteron kullanıyorum zaten 400mg ama anlamadım kanama nerden geldi dr bi sorun yok dedi yarın ola hayrola anneme Geçicez ordan yazamaya bilirim merak etmeyin.

Sağolun kızlar iyi varsınız progesteron kullanıyorum zaten 400mg ama anlamadım kanama nerden geldi dr bi sorun yok dedi yarın ola hayrola anneme Geçicez ordan yazamaya bilirim merak etmeyin.
canım benim sen de iyiki varsın.Allah bebeğini sana bagislasin.Annende olursan daha iyi olur sana iyi bakar.Bugün güzel haberlerle doneceksin inşallah.Sen iyi ol canım o zaman yazarsin.

Hacer cnm bi sorun olacagini sanmiyorum bende. Yordun kendini belkide ondan oldu. Anneciğin sana bakar dinlenir kendine gelirsin.

Kızlar Geçmişi okuyamadım Maalesef İşler bugün yoğun Maaş hesaplıyorum, hafta başı derken...
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...

Canım çok geçmiş olsun. Bişey olmaz allahın izniyle. İçini ferah tut sen.

amanda29 güzel ve umut verici haberlerle dönmüşsun doktordan. Cok sevindim. Rabbim hayirlisıyla gönlüne göre versin inş. inanıyorum hersey yolunda gidecek

Kolay gelsin amandacım iş yoğunluğu zor oluyor.
İnşaallah her şey yolunda gider.Az kalmış canım Allah işlerini rast getirsin

Amandacım allah yardımcın olsun. Her şey yolunda gider de bu sefer güzel haberler verirsin inşallah.

amanda29 güzel ve umut verici haberlerle dönmüşsun doktordan. Cok sevindim. Rabbim hayirlisıyla gönlüne göre versin inş. inanıyorum hersey yolunda gidecek

Kolay gelsin amandacım iş yoğunluğu zor oluyor.
İnşaallah her şey yolunda gider.Az kalmış canım Allah işlerini rast getirsin

Amandacım allah yardımcın olsun. Her şey yolunda gider de bu sefer güzel haberler verirsin inşallah.

Hepimize teşekkür ediyorum canlar inşallah hayırlısı olur...
Gerçi ilaca daha dün akşam başladım ama beni çok etkiledi... Aşırı derecede mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor... Birkaç sabredeceğim belki bünyem alışır...
_myth_ inşallah sende güzel ve hayırlı haberlerle gelirsin...
Sizlerin iyi olduğunu duymak çok moral oluyor bana...
H hilaliko canım hayırlı olsun ve darısı bize olsun :)

Yesimcim kızımın tabiriyle catladim catladim niye yazmiyorsun der:)whatshapta özellikle babasına:)
Bizde simdi catladik :)

Kızlar ya hakkınızı helal edin. Dr dan eve gelmediğim için giremedim. Çok şükür her şey yolunda. Cinsiyeti de öğrendik. Kızım olacakmış. Ben emin misiniz diye sordum dr 2.kez baktı hatta :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese de inşallah.

Heyoooo kendi kızim olacakmis gibi sevindim ben yaaaa gozun aydin cnm. Allah saglikla tamamina erdirsinnn.
bende istiyorumm kızım olacakmıs demekkk. Tabii hacer icinde istiyorummmm insalkahhh sagliklaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…