canım benim sen de iyiki varsın.Allah bebeğini sana bagislasin.Annende olursan daha iyi olur sana iyi bakar.Bugün güzel haberlerle doneceksin inşallah.Sen iyi ol canım o zaman yazarsin.Sağolun kızlar iyi varsınız progesteron kullanıyorum zaten 400mg ama anlamadım kanama nerden geldi dr bi sorun yok dedi yarın ola hayrola anneme Geçicez ordan yazamaya bilirim merak etmeyin.
Canlar akşam akşam bi korktuk ki sormayın öğlen leke geldi çok önemsemedim ama uzandım vs akşam da tam yemekte bir kanama geldi okadar çok korktumki tarif edemem yazarken bile gözlerim doluyor bu arada iyiki kayınvalidem varmış ...
Neyse apar topar üniversiteye gittik alttanda muhayine etti inş. Bişey olmaz ult baktı kocaman olmuş meleğim kalbi küt küt atıyor nasıl şükür ettim ömrümden ömür gitti ya. Bu tarz kanamalar oluyor dedi yarın kendi dr gidicem bakalım...
Kolay gelsin amandacım iş yoğunluğu zor oluyor.Kızlar Geçmişi okuyamadım Maalesefİşler bugün yoğun Maaş hesaplıyorum, hafta başı derken...
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...
Kızlar Geçmişi okuyamadım Maalesefİşler bugün yoğun Maaş hesaplıyorum, hafta başı derken...
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...
egeninannesi Abdominal canlar kontrolüm 3 buçukta. Çıkınca mutlaka yazarım. İnşallah iyi haberlerle dönerim
ben bile heyecanlandım güzel haberle döneceksin canımegeninannesi Abdominal canlar kontrolüm 3 buçukta. Çıkınca mutlaka yazarım. İnşallah iyi haberlerle dönerim
amanda29 güzel ve umut verici haberlerle dönmüşsun doktordan. Cok sevindim. Rabbim hayirlisıyla gönlüne göre versin inş. inanıyorum hersey yolunda gidecek
Kolay gelsin amandacım iş yoğunluğu zor oluyor.
İnşaallah her şey yolunda gider.Az kalmış canım Allah işlerini rast getirsin
Amandacım allah yardımcın olsun. Her şey yolunda gider de bu sefer güzel haberler verirsin inşallah.
Yesimcim kızımın tabiriyle catladim catladim niye yazmiyorsun der:)whatshapta özellikle babasına:)
Bizde simdi catladik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?