Yaşasın minik prenses geliyor. Gozun aydin Tugbacim artik gelsin pembeler,elbiseler ,mini mini etekler:)Saglikla dogsun insaallah .Darisi Yesim ve Hacerin basina.
Yay tebrik ederim Tuğba'nın hayırlı uğurlu olsun minik Kızın hadi bi kız bi erkek annesi olacaksın maşallahKızlar ya hakkınızı helal edin. Dr dan eve gelmediğim için giremedim. Çok şükür her şey yolunda. Cinsiyeti de öğrendik. Kızım olacakmış. Ben emin misiniz diye sordum dr 2.kez baktı hatta :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese de inşallah.
Canım geçmiş olsun bol bol dinlen kalkma geçer inşallah bebişin annesiyle merak etmeEvet canlar dr gittim sabah annemdeyim şimdi net buldum girdim hemen haber verim diye...
Meleğim iyi çok şükür fakat plasenta çevresinde kanama varmış iğne oldum hayla devam ediyor fakat leke şeklinde dinlen bol bol vs dedi wc ye gitmeye korkuyorum ya Allah emanet meleğim işte bizden haber ler böyle...
Öp canım ben de seni öpeyim sana kız bebek de ne yakışır eminim çok şeker bir kız olur:)Amin Tuğbişim yanaş öpücemm
Hacercim çok şükür bebeğin iyi.Aynı durum arkadaşımda oldu aynen kanamalı geçirdi gebeliğini 2 hafta önce prensesini kucağına aldı sağlıkla.Dikkat et canım annenden destek al Allah yardım edecek elbett.Evet canlar dr gittim sabah annemdeyim şimdi net buldum girdim hemen haber verim diye...
Meleğim iyi çok şükür fakat plasenta çevresinde kanama varmış iğne oldum hayla devam ediyor fakat leke şeklinde dinlen bol bol vs dedi wc ye gitmeye korkuyorum ya Allah emanet meleğim işte bizden haber ler böyle...
Merhaba canım bayadır görmedim seni nasılsın??Senin de yakında cinsiyet belli olurYay tebrik ederim Tuğba'nın hayırlı uğurlu olsun minik Kızın hadi bi kız bi erkek annesi olacaksın maşallah
Canım geçmiş olsun bol bol dinlen kalkma geçer inşallah bebişin annesiyle merak etme
Sağol canım gönlüm kız istiyor ama tek dileğim sağlıklı olması gerisini hiç düşünmüyorumHadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin sana da bir kız gelirse süper olur
Hadi hayırlısı tabi en önemlisi sağlıklı olması.Kız büyütmek çok zevkli.Erkeğin de öyle olduğunu düşünüyorum oğlumun cicilerini seviyorum.Sağlıkla alalım inşaallah mis kokulu bebişlerimiziSağol canım gönlüm kız istiyor ama tek dileğim sağlıklı olması gerisini hiç düşünmüyorum
Kızlar ya hakkınızı helal edin. Dr dan eve gelmediğim için giremedim. Çok şükür her şey yolunda. Cinsiyeti de öğrendik. Kızım olacakmış. Ben emin misiniz diye sordum dr 2.kez baktı hatta :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese de inşallah.
Evet canlar dr gittim sabah annemdeyim şimdi net buldum girdim hemen haber verim diye...
Allah gönlüne göre verdi çok şükür... Hayırlı evlat olsun inşallah çok sevindim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?