2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Yaşasın minik prenses geliyor.Gozun aydin Tugbacim artik gelsin pembeler,elbiseler ,mini mini etekler:)Saglikla dogsun insaallah .Darisi Yesim ve Hacerin basina.

Yaa kızmı geliyor tubaaa yaşasın çok sevindim ya maş maş maş.
Darısı Yeşim ile bana ama Yeşim bak şansımız azalıyor sanki iki tuba yakaladı bi kız bi erkeği bakalım hangimiz çiftlicez
Herşeyin hayırlısı bakalım sağ sağlim kucaklarımız alalımda..

Evet canlar dr gittim sabah annemdeyim şimdi net buldum girdim hemen haber verim diye...
Meleğim iyi çok şükür fakat plasenta çevresinde kanama varmış iğne oldum hayla devam ediyor fakat leke şeklinde dinlen bol bol vs dedi wc ye gitmeye korkuyorum ya Allah emanet meleğim işte bizden haber ler böyle...

Hacercim kismet artik payımıza kız mı erkek mi düşecek yaşayıp görecegiz. :)
Sende dinlen zaten annen bakar sana.bu sıkıntılı günler gececek insallah. Bol su icmeyide unutma.saglikli haberlerini bekliyoruz cnm

Yay tebrik ederim Tuğba'nın hayırlı uğurlu olsun minik Kızın hadi bi kız bi erkek annesi olacaksın maşallah
Canım geçmiş olsun bol bol dinlen kalkma geçer inşallah bebişin annesiyle merak etme

Amin Tuğbişim yanaş öpücemm
Öp canım ben de seni öpeyim sana kız bebek de ne yakışır eminim çok şeker bir kız olur:)
Hacercim çok şükür bebeğin iyi.Aynı durum arkadaşımda oldu aynen kanamalı geçirdi gebeliğini 2 hafta önce prensesini kucağına aldı sağlıkla.Dikkat et canım annenden destek al Allah yardım edecek elbett.

Yay tebrik ederim Tuğba'nın hayırlı uğurlu olsun minik Kızın hadi bi kız bi erkek annesi olacaksın maşallah

Canım geçmiş olsun bol bol dinlen kalkma geçer inşallah bebişin annesiyle merak etme
Merhaba canım bayadır görmedim seni nasılsın??Senin de yakında cinsiyet belli olur

Sağolun kızlar ben bu hafta veya haftaya gitmek istiyorum belki cinsiyeti de belli olur merakla bekliyorum ya acaba kız mı erkek mi

Sağol canım gönlüm kız istiyor ama tek dileğim sağlıklı olması gerisini hiç düşünmüyorum
Hadi hayırlısı tabi en önemlisi sağlıklı olması.Kız büyütmek çok zevkli.Erkeğin de öyle olduğunu düşünüyorum oğlumun cicilerini seviyorum.Sağlıkla alalım inşaallah mis kokulu bebişlerimizi

Allah gönlüne göre verdi çok şükür... Hayırlı evlat olsun inşallah çok sevindim canım...

İnşallah biran önce geçer kanama alanı canım... Sende keyifle devam edersin hamişliğine... Kendine dikkat et bol bol dinlen canım...

İyiyiz hacercim sen nasılsın kanaman var mi eve geldiğine göre daha iyisindir inşaallah.

Yok gibi cnm beyaz akıntıyı gördüm bugün şükür evde dinlenicem rahat edemiyorum bi yerde kayın validemle annem yan komşu olmuyor rahat edemiyorum 2 haftayı hayırlısı ile atlatayım inş. Daha iyi olacak diye düşünüyorum.

Aaaaa kimsecikler bizi takmamoss uzin zuredir.giremiyorimmm ilk.acildigimda burdaydimmm zamanla herkes hamile.kalmisss ne guzelll.masallah diyelimmmm..hayirlisiyla kucaginiza almanizi tememnii ederimmmm...benime adetim gecikti..4 aydir esimin.yaninda degildim.1 ay oldu ..bakalim hayirlisi..bur.kizim var dahaa 1.5 yasinda..allah isteuen.herrkee nasip etsi
n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…