2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Günaydın canlarrr
Hacer dönmüşsün evine insanın evi gibisi yok, ee bizide özledin tabiii rahat yazmak icin evine geldinn. Seni gidii seniii
sabahlari acayip dinamik oluyorum ben camasir toplayip katladim koridoru oturma odasini mutfagi süpürdum.hali yok rahat süpürülüyo :) bugun halilaRi yikatmaya vericemde.
ögleden sonra o dinamiklikten eser kalmiyo gerci

Günaydın canım ohh maşallah erken kalkan yol alır ben bu ara erken kalkamıyorum 9 da ya da 10 da.Ondan sonra da işler bitmiyor.Eşim geç kalktığı için ben de ona uyuyorum
Sana kocaman bir maşallah hamarat hatunun hali başka oluyor.Öğlenden sonra da dinamik olmaman normal yorulduğun için.

Sagol canım
esim 7 bucukta ise gidiyo erken kalkıyorum bende. Ögleden sobra uyuyorum tabi bi saat kadar
Tatil de bitiyo iyiydi boyle yaa... :)

Sagol canım
esim 7 bucukta ise gidiyo erken kalkıyorum bende. Ögleden sobra uyuyorum tabi bi saat kadar
Tatil de bitiyo iyiydi boyle yaa... :)
Erken kalkmak iyidir her zaman.Tatil iyiydi gerçekten kızım evde her sabah hazırlanma kahvaltı krizi var bizde yine başlıyor krizler ,tripler..

oh oh kolay gelsin vallah yeşim...
evet sizi özledim ve geldim evime :)
geldim gelmesine de benimki tacekistana gidicekmiş bi kaç günlüğüne hep aksi zamanlarda çıkıyor bu seyahatler de ya
bu arada evet ya tatil bitmesin iyidik böyle hergün okula götür getir yapıyorum bende okul yakın ama günemiyorum işte yinede...
birileri erken kalkmak mı dedi :) tubiş 9 da kalksam yine razıyım ay ben şuan çok seviyorum uykuyu 15 saat uyuyorumdur 24 saatte...

Eşin yurt dışına gidecek demek canım anneni çağır yanına nolur nolmaz.Canım ben de olsam yalnız göndermem okula kızımı sabah eşim götürüyor akşam ben alıyorum servise bile güvenmiyorum.
Erken kalkmak hep hevesimdir ama eşim uyuyorsa hiç kalkmam:))Eşim de erken kalkmaz 10 da 11 de çıkar evden.Akşam 6 ya da 7 gibi evde ben de o saatte kadar işleri zor yetiştiriyorum.
Canım senin şimdi uykuya ihtiyacın çok hep uyuyasın gelir ben de öyleyim gün içinde de kestirme yaparım mutlaka:))

evet babamda anneni göndereyim dedi illa da babamada kıyamıyorum gerçi babaannem alt katta oturuyor bakıcam artık...
ay ne güzel geç gidiyor seninki beraber ce kahvaltı yaparsınız yalnız kahvaltıyı hiç sevmem neyseki çocuklar büyüdüde yoldaş oluyorlar

Annen gelsin canım yalnız kalma.Babanneciğin de varmış daha ne olsun maşallah.Hep özenmişimdir anneannesi babannesi olanlara ben hiçbirini görmedim.
Evet beraber yapıyoruz kahvaltı ben de sevmem yalnız kahvaltıyı.Hepimizin bir arada olduğu tek öğün kahvaltı akşam yemeği her zaman beraber olmuyor ben erken acıkıyorum :)

Yemek işide tamam. Maşallah bana. :) bi de elektrik gitmeseydi
Hacer bencede anneni çağır rahat edersin
Biz bitek aksam yemeginde ailecek biraradayiz.sabah en erken ben gidiyorum sonra esim sonrada Ege. Egeyi k.pederim gelip o gönderiyor okula.sagolsun.

Tubacım ananemde babaannemde sağ çok genç evlenmiş annem ve babam 46 54 yaşındalar buda büyük avantaj çok isterdim o duyguları yaşamanı ve çocuklarının yaşamasını ama tabi ilahi taktir ama babaannesi var demi yavrularının ? 31 yaşımdayım ve hayla özlem ile hatırlarım çocukluğumu rahmetli dedemi..
Yeşim maş hatun neler ettin sen bugün çok hamaratsın ben yatıyorum ya yemek yapıcam kara kara düşünüyorum vallah... Lcw sitesinde yeni sezon çıkmış bak istersen çok hoş elbise ve pantolon lar var..
Birde masa aldınmı ?

Napiyim 4 saatte bir acıkiyorum ben hacer yemek dışında yediklerim yetmiyo illa yemek olcak bi de taktım çorbalara çorbasız yapamiyorum.
hı bakayım Lcw ye
Birkaç model beğendim ama gecen hafta cok gezemedim hemen yoruluyorum bu hafta sonuna kaldı artık.

Ay bende öyleyim ya bayılıyorum çorbaya kabızlıkta varya özellikle içmeye özen gösteriyorum bu ara dr ılık su iç sabahları dedi kabız olmamam gerekiyormuş nasıl bozucam ben bağırsakları

Ay suyun tadı bile çok kötü şu ağzımın tadı geleydi iyiydi.

Ben günde 10-12 bardak iciyorum walla. Her yarim saatte bir wc deyim tabii.
LCW ye baktim.hos seyler var. Yarin hava iyi olursa gider magazadan bi bakarım
Bak bakalım birşey alısan foto at bi kaç pantalon beğendim bende ama nisan gibi alayım diyorum evdeyim nasılsa.

Güle güle kullan çok ciciler hep üst almışsın :)
EVET ÖYLE YAPTIM İLK GEBELİKTEN PANTOLONLARIM VAR ŞİMDİLİK ONLARLA İDARE EDİYORUM
BİR DE PANTOLUNLAR HEP TAYT GİBİYDİ ONLARI DA BEN GİYEMİYORUM PANTOLUN İÇİN DEĞİŞİK YERLERE BAKICAM

Selam hatunlarrr..
Alışveriş gunumuymus bugun :)
Bende az once geldim eve. Oglusla gezdik biseyler sldim hem ona hem kendime.
Şekerim iyi gunlerde giy cnm. Cok guzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…