- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Günaydın canım ohh maşallah erken kalkan yol alır ben bu ara erken kalkamıyorum 9 da ya da 10 da.Ondan sonra da işler bitmiyor.Eşim geç kalktığı için ben de ona uyuyorumGünaydın canlarrr
Hacer dönmüşsün evine insanın evi gibisi yok, ee bizide özledin tabiii rahat yazmak icin evine geldinn. Seni gidii seniii
sabahlari acayip dinamik oluyorum ben camasir toplayip katladim koridoru oturma odasini mutfagi süpürdum.hali yok rahat süpürülüyo :) bugun halilaRi yikatmaya vericemde.
ögleden sonra o dinamiklikten eser kalmiyo gerci
Erken kalkmak iyidir her zaman.Tatil iyiydi gerçekten kızım evde her sabah hazırlanma kahvaltı krizi var bizde yine başlıyor krizler ,tripler..Sagol canım
esim 7 bucukta ise gidiyo erken kalkıyorum bende. Ögleden sobra uyuyorum tabi bi saat kadar
Tatil de bitiyo iyiydi boyle yaa... :)
Eşin yurt dışına gidecek demek canım anneni çağır yanına nolur nolmaz.Canım ben de olsam yalnız göndermem okula kızımı sabah eşim götürüyor akşam ben alıyorum servise bile güvenmiyorum.oh oh kolay gelsin vallah yeşim...
evet sizi özledim ve geldim evime :)
geldim gelmesine de benimki tacekistana gidicekmiş bi kaç günlüğüne hep aksi zamanlarda çıkıyor bu seyahatler de ya
bu arada evet ya tatil bitmesin iyidik böyle hergün okula götür getir yapıyorum bende okul yakın ama günemiyorum işte yinede...
birileri erken kalkmak mı dedi :) tubiş 9 da kalksam yine razıyım ay ben şuan çok seviyorum uykuyu 15 saat uyuyorumdur 24 saatte...
Annen gelsin canım yalnız kalma.Babanneciğin de varmış daha ne olsun maşallah.Hep özenmişimdir anneannesi babannesi olanlara ben hiçbirini görmedim.evet babamda anneni göndereyim dedi illa da babamada kıyamıyorum gerçi babaannem alt katta oturuyor bakıcam artık...
ay ne güzel geç gidiyor seninki beraber ce kahvaltı yaparsınız yalnız kahvaltıyı hiç sevmem neyseki çocuklar büyüdüde yoldaş oluyorlar
Ay suyun tadı bile çok kötü şu ağzımın tadı geleydi iyiydi.
Bak bakalım birşey alısan foto at bi kaç pantalon beğendim bende ama nisan gibi alayım diyorum evdeyim nasılsa.Ben günde 10-12 bardak iciyorum walla. Her yarim saatte bir wc deyim tabii.
LCW ye baktim.hos seyler var. Yarin hava iyi olursa gider magazadan bi bakarım
EVET ÖYLE YAPTIM İLK GEBELİKTEN PANTOLONLARIM VAR ŞİMDİLİK ONLARLA İDARE EDİYORUMGüle güle kullan çok ciciler hep üst almışsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?