2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Hani ne aldın neden foto koymuyorsun ben bütün gün yatıyorum sıkılıyorum az şenlendir beni Yeşim :)

Neler aldigimi soyleyeyim once LCW den, siyah simli tunik kazak, swet tişört. Lacivert hamile pantolonu ve siyah yanlari deri Desenli hamile taytı

Eklentiler

• 20150205_160120.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 58
  • 20150205_160244.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 62
  • 20150205_160234.webp
    75,1 KB · Görüntüleme: 78
maşallah canım annen ne kadar genç öyle 15 yaş var aranızda benim ablamla aramda 15 yaş var:)Ailenin en küçüğüyüm abimle de 10 yaş var.Annemle 37 yaşındaymış ben doğduğumda.Evet hem özenmişimdir anneaneesi dedesi olanlara.Yavrularımın dedesi ve babannesi var baya yaşlılar kızımla yıldızları barışmıyor maalesef yine de onlara gitmeyi sever.

Çok şirinler canım güle güle kullan cicilerini.

Selam hatunlarrr..
Alışveriş gunumuymus bugun :)
Bende az once geldim eve. Oglusla gezdik biseyler sldim hem ona hem kendime.
Şekerim iyi gunlerde giy cnm. Cok guzeller
Selam Yeşimcim biz sinemaya diye çıktık 15.15 seansı doluymuş 17 de vardı geç oluyor diye girmedik köstebekgillere ne rağbeet var öyle:)Ben alışveriş yaptım kızıma:))Sen de oğluşla cicilerinizi güle güle giyin

Sagol tuğbişimm
senin fistikta iyi gunlerde giysin cicilerini
Benimkide fragmanini izledi begenmedi gitmek istemedi.
Sonra gotur annesii tatil bitmeden

Yeşim pantolona bayıldım çok güzel simli tarzım değil ama sen öğretmen olduğun için 10 numara durur sende güle güle kullan cnm ayrıca mankenliğin için çok teşekkürler çok hoşuma gitti.
Tubacım elinden geldiğince vakit geçirsinler bu yaşlarda çok normal ama sonra düşkünleşiyorlar benim oğlanda öyle idi...

pançoda süper indirim var bu da kızımın cicileri:))

Eklentiler

• IMG_20150205_173724.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20150205_173717.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20150205_173703.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 54
Cok sagolun kizlarr ne guzel sozler boylee.
simli olan cok parlamiyo hacercim.resimde flash tan parlamis.uzun siyah kazaga ihtiyacim vardi herseyin ustune giyilir.
daha onceden de hamile kot pant. Almistim simdilik yeterli. Valla calisinca bide hamileysen ne giyecegim dusuncesi bitmiyo.

Sagol tuğbişimm
senin fistikta iyi gunlerde giysin cicilerini
Benimkide fragmanini izledi begenmedi gitmek istemedi.
Sonra gotur annesii tatil bitmeden
Teşekkürler Yeşimcim.Demek beğenmedi senin oğluş:)Cumartesi bir daha gidecem erkenden gideyim hemen doluyor.
Haklısın canım her çocuğun dede babanne sevgisine ihtiyacı var
Benimkide sungerbob geliyor muş yarın ona gitmek istiyor ben bu halde nasıl götüreyim onu
Canım üzülme düzelirsin hemen kalkmaz vizyondan hafta sonuna ayarlarsın

Aynen sana katılıyorum Yeşim cim Enes te çalışıyordum çok zorlanmıştım hemende alış verişe çıkmıştım ama şimdi hiç birşey almadım iyi günlerde rahat rahat kullan cnm.

Cok seker bunlarr berrak hanım Güle güle giysin
Hacerr bizimde kizimiz olursa boyle cici cici giysiler alırız dimiii
Haa aklima geldi dun gece ruyamda doktorum cinsiyet soyluyodu. Tabi ki kız diyodu.
bi belli olsada rahatlasamm.. :)))

Cnm ya kıyamam ben sana napıcaz biz böyle kız rüyalarını :)
Almazmıyız hatun o kızlar bi gelse bize ya ben çok heyecanlanıyorum cinsiyete hiç böyle değildim üstelik i...
Hemen hemen aynı zamanlarda öğreniriz zaten.

Ben güzele güzel derim:))Haklısın calışırken zor ne giyinecem düşüncesi ben de kızımda üniveriste 4 teydim 2 elbise bir hamile eteği ile geçiştirdim pantolon o dönem giyemedim rahatsız etti.
Tubiş çok hoş kızının cicileri kız olsun çamurdan olsun işte ya.
Teşekkürler canım benim Allah sana da kız giydirmeyi nasip etsin

Teşekkür ederiz Yeşim teyzemiz.Ayy ne güzel bir rüya inşaallah gerçek olur

Hacer 14 deydi dimi senin ikili test?
Bazilari ikili testte öğreniyo cinsiyetii
ayy Cok heycanliii :)
İkili teste göre nasıl öğreniliyor canım yazıyorlar da beni bir aydınlatsan.Ben ikili testi yaptırmıştım o zaman bilseydim bakar öğrenirdim.Siz de heyecan tavan yapmıştır çok güzel duygular bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…