2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

E

Cnm erkekse zaten pipiden belli oluyo.benim agustos topiginde ogrenen cok var. Tabii bebis gosterirse. Ha bide bebrgin kemik yapisindan da tahminde bulunuyormus doktorlar.
gerci dedigim gibi tahmin.
ama erkek diyosa kesindir bence doktorun konusmalarina bağlı.
Tabii en garantisi ikiliden sinraki randevu

Yok tubişim öyle değil 12 haftada cinsiyet tamamlanıyor ya gittiğinde kontrole dr söylüyor testte alakası yok benim bildiğim.
Yeşim ben pazartesi kanama için gittim ya Dr.uma 18 gibi gel dedi tam 12 ci hafta dolmuş olacak görse bile demez garantici bi adam ya taaa gebeliğimin başından beri ense ölçümlerini yapmadan sağlıklı gebelik diyemem diyor .

Ay bu akıllı telefonları çıkarandan Allah razı olsun yatmak çok sıkıcı vallah iyiki siz varsınızda vakit geçiyor ya....

Hıı anladım cnm.
ben doktorumun tavrını bilmiyorum daha.ben sali gunu gidicem. Tabii onceligim ikilinin temiz cikmasi.kan testi iki-uc gun sonra belli oluyormus.umarim bi sorun cikmazz.

Hıı anladım cnm.
ben doktorumun tavrını bilmiyorum daha.ben sali gunu gidicem. Tabii onceligim ikilinin temiz cikmasi.kan testi iki-uc gun sonra belli oluyormus.umarim bi sorun cikmazz.
Şimdi sen 11 desin dolu dolu 12ci hafta olucak gittiğinde d r söyleyebilirde senin... Ha bak birde ult görüntüsüne göre kızmı erkek mi anlıyorlarmış burda bi topikte çıkıntı varsa erkek yoksa kızmış 11. Haftadaki ult.

Anladım canım benim doktorum garantici 12. haftada sordum şimdi anlaşılmaz aynı gözükür dedi.Zaten ikili testten sonraki randevuda 4 boyutlu da öğrendim erkek olduğunu.Bir de canım ultrason resimlerinde belli kemik yapısı kafa yapısı ben erkeğim diyor :)

Ay bu akıllı telefonları çıkarandan Allah razı olsun yatmak çok sıkıcı vallah iyiki siz varsınızda vakit geçiyor ya....
aynen canım yatmak sıkıcı tabi Allah elden ayaktan düşürmesin sen yaz canın sıkılmasın.Sen de iyiki varsın ne güzel vakit geçiriyoruz zaten topik sen,yeşim ve bana kaldı diğerleri pek uğramıyor:)

Canan karatay var tv de.
seker yuklemesi kesinliklee yaptirmayin diyo.
asiri
Kilo almayin. Karbonhidrat agirlikli yemeyin.pakete girmis urunleri tuketmeyin.bol zeytin yiyin.kendi yogurdunuzu kendiniz yapin.koy tavugu köy yumurtasi tuketin diyoo.
Nerdrn bulup koy tavugu alacaksakk

şeker yuklemesi yaptirmismiydiniz kizlar ilk hamileliginizde?

evet öyle gerçekten 12. haftada tamamlanıyor benim dr da senin gibi garantici söylemez hemen öyle

Merhaba herkese. Allah nasip ederse ben de ikinci kez anne olacağım. Gebeliğimin daha 4. Haftasındayım, keseyi henüz görmedik. Onun için de kızıma abla olacağını söylemedim. Kendisi bir hatta iki kardeşinin olmasını çok istiyor, aylardır dua ediyordu. Ölü doğumla sonuçlanan bir gebeliğim var bu arada... Kızıma müjdeyi verip sonrasında yine bebeğe birşey olursa nasıl açıklama yaparım korkusundan henüz kardeşinin olacağını söyleyemedik... Siz çocuklarınıa ağabey yada abla olacaklarını ne zaman müjdelemiştiniz?

Kızıma hamileyken drum yaptırmadı bana şeker yüklemesi.Normal kilo aldım 12 kilo.Yakında 5 aylık olacam hamile kaldığım kiloya çıkamadım 3 kilo verdim 1.5 kilo aldım.Paketli ürünleri de pek sevmem ama bazılarını mecbur alıyoruz.Yoğurdumu da kendim yaparım.Köy tavuğu alırım köy yumurtası işte her zaman alamıyorum.Ben Samsundayım canım buranın yakın ilçelerden ya da köyden geliyor pazara ya da bazen toplu kesim yapılıyor kızımın okulunda çalışan bayan demişti ordan alıyorum.Tereyağı da işte yoğurdun üstündeki kaymaktan yapıyorum azcık çıkıyor:)Tereyağım Trabzondan kayınvalidem sağolsun. zor oluyor organik ürünler bulmak valla

Aramıza hoşgeldin piss Gözün aydın sağlıkla alırsın inşaallah bebeğini kucağına.Allah sabır versin ölü doğum çok zor Ben kızıma kan testinden sonra söyledim çünkü kızım hep kucağımda tepemde birden karnıma atlıyordu o yüzden söyledim dikkatli olsun diye.

İlk te yaptırdım ben bunda yaptırmaya bilirim gerçekten çok zararlıymış ya köy yumurtası alıyorum bende ama tavuğu nerden bulucaz ya

Allah bir daha yaşatmasın inş. Çok zordur heralde
Ben yerleşma kanaması ile öğrenimce konuşmalardan anladı zaten acile falan gidildi arkadaşa bıraktık oğlanı hayal ettiğim gibi söyleyemedim yani.

Tuğbiş bravo vallaa herseyin dogal. daha ne olsun. Ben köy yumurtasi aliyorumda tavugu bulmam zor. Zaten tavuklada hic aram yoktur
ben oglumda yaptirmıstim seker yuklemesini.bunda bilmiyorum doktorumunda fikrine bağlı

Teşekkür ederim canım. Evet ölü doğum çok zordu ama artık bir kardeşinin olmadığını kızıma anlatmak da en az onun kadar zordu
İlk te yaptırdım ben bunda yaptırmaya bilirim gerçekten çok zararlıymış ya köy yumurtası alıyorum bende ama tavuğu nerden bulucaz ya
Ben de yaptırmıştım şeker yüklemesi. Organik tavuk bazı marketlerde satılıyor. Keskinoğlu, Yeşil Küre gibi markaların organik tavukları var. Bir de Metro'da markasını hatırlayamadığım organik tavuk satılıyor.
Allah bir daha yaşatmasın inş. Çok zordur heralde
Ben yerleşma kanaması ile öğrenimce konuşmalardan anladı zaten acile falan gidildi arkadaşa bıraktık oğlanı hayal ettiğim gibi söyleyemedim yani.
Amin.Allah kimseye yaşatmasın.

Tuğbiş bravo vallaa herseyin dogal. daha ne olsun. Ben köy yumurtasi aliyorumda tavugu bulmam zor. Zaten tavuklada hic aram yoktur
ben oglumda yaptirmıstim seker yuklemesini.bunda bilmiyorum doktorumunda fikrine bağlı
Yeşimcim canım çıkıyor doğal alacam diye zor temin etmek.Sevmiyorsan yemesi zor ben de balık sevmiyorum. Tavuklu pilavı severim onun haricinde tavuk yemeklerini sevmiyorum.İnşaallah gerek kalmaz şeker yüklemesine oğlunda acaba neden yaptı gerekçesini söyledi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…