Hem acılısın hem de kızına anlatmak çok zor olmuştur.Rabbim bir daha yaşatmasın kardeşi sağlıkla doğsun inşaallahTeşekkür ederim canım. Evet ölü doğum çok zordu ama artık bir kardeşinin olmadığını kızıma anlatmak da en az onun kadar zordu
Yeşim'in çok güzel elbiseler Gül'e Gül'e giy canım pantolonun çok Hoşuma gitti rengi ve modeli ama ben burdaki lcw de bu Pantolonu göremedim neden kiNeler aldigimi soyleyeyim once LCW den, siyah simli tunik kazak, swet tişört. Lacivert hamile pantolonu ve siyah yanlari deri Desenli hamile taytı
Yeşim'in çok güzel elbiseler Gül'e Gül'e giy canım pantolonun çok Hoşuma gitti rengi ve modeli ama ben burdaki lcw de bu Pantolonu göremedim neden ki
Tubiş Kızının elbiseleri de çok tatlı ya kız elbiselerine bayılıyorum
Yok burda Uşak'tan mağazadan aldımLacivert pantolonun siyahıda vardi cnm. Sen internetten mi aldin?
Cok tesekkur ederim
aa benim pantolonumun aynısı ben bir ay falan oldu belki daha fazla kot olanı.Ben pek memnun değilim canım 38 beden aldım ama totom tutmuyor sürekli yukarı çekmem gerekiyor .yeni mi aldın canım bakalım memnun kalacak mısınhttp://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Pantolon/2317754/452550
bu benim aldigim.
kotta aldim ben o da bu
aa benim pantolonumun aynısı ben bir ay falan oldu belki daha fazla kot olanı.Ben pek memnun değilim canım 38 beden aldım ama totom tutmuyor sürekli yukarı çekmem gerekiyor .yeni mi aldın canım bakalım memnun kalacak mısın
Demek ki bedenler büyük normalde 36 beden bana olmaz kapatamam düğmesini:))Sen iyi seçim yapmışsın 36 alarak zaten zayıfsın.Lacivert kumaş olani bugun aldim. 36 aldim bende.38 buyuk geldi.
Kot pantolonu alalı epey olduo da 36 beden
Demek ki bedenler büyük normalde 36 beden bana olmaz kapatamam düğmesini:))Sen iyi seçim yapmışsın 36 alarak zaten zayıfsın.
güzel canım mutfağın ne renk eğer düz beyazsa renkli bir şey de olabilir.Cam masa çok ses çıkarıyor birde bazıları memnun değil ahşap baktın mı üstü çizilmeyen lake olanlar var.Bu arada fiyatı da uygun benim tek mutfak masam sandalyeleri yoktu 500 tl idi.Bu masa takımı sizce nasıl kızlar?
http://m.n11.com/mutfak-masasi-taki..._216_3129&utm_medium=cpc&utm_term=web_product
Ahşap kullandıysan farklı olsun istersin.Güle güle kullan canım en güzel yemekler,en güzel muhabbetler olsun yeni masanızda.Fiyatı bencede çok cazip uygunu varken daha fazla ödeme yapmaya gerek yok ona vereceğin parayı başka bir şeye harcarsın.Eşim almis az önce. Ahsap istemedim benim simdiki kullandigim ahsap.degisiklik olsun istedim.gecen hafta baktik biraz yeni modeller hep cam masa seklinde. Ses olayini dusunmedim aaçıkçası. mutfak dolaplarim beyaz evyenin üst kismindaki fayanslarin derz dolguları siyah. O yüzden siyah beyaz seklinde düşündüm genelde.
neyse aldik bakalim ins. Memnun kaliriz. Fiyat yönünden uygun. Benim baktiklarim 850-1000TL civarindaydi. Fiyatida cazip geldi acikcasi.
Hayırdır canım annende miydin.Geçmiş olsun kusma çok fena içi gidiyor insanın.Bir de her yer batıyor anında temizlemek gerek.Yorulursun haliyle.Şimdi nasıl oğlun.Senin de yarın cici alma günün demek bulursun canım lcw sağolsun bize göre yapmış kıyafet:)Ooo maşallah kızlar iyi muhabbet etmişsiniz. Ben dr a gittiğimden beri evde yoktum. Dün geldim. Dün gece de bizim oğlan istifra etti. Sabaha kadar onunla uğraştım. Bugün de öyle. Yoruldum valla.
Ne güzel şeyler almışsınız sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallah kızlar. Ben de yarın bişeyler bakmayı düşünüyorum. Bi kumaş siyah pantolonum var bi de kot istiyorum. Bakalım bulur muyum
Ahşap kullandıysan farklı olsun istersin.Güle güle kullan canım en güzel yemekler,en güzel muhabbetler olsun yeni masanızda.Fiyatı bencede çok cazip uygunu varken daha fazla ödeme yapmaya gerek yok ona vereceğin parayı başka bir şeye harcarsın.
sagol canım benim
Halı da almayi düşünüyorum oturma odasina korifora yatak odasina fln. O yuzdende cokta para vermek istemedim.yoksa bellonada istikbalde 1500lira.
_myth_ ogluşuna cok gecmis olsun. Benimkide bikac gun once gece haliya kustu.dayanamadim ben zaten babası ilgilenmisti. Üşütüyolar iste. Umarim simdi iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?