2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

gecelerde muhabbet vardı he ben uyurken ne güzel kaynatmışsınız
yeşim masa güzel ve benim dediğim sandalyelerden çıkar yıka tak çok rahat gibi duruyor ama inş. memnun kalırsın bende beyaz istiyorum ya çok zarif duruyor. Güzel yemeklerde muhabbetlerde kullanın inş.
Tuba gecenin saatti kek he maş. kuzum çok hamaratsın imreniyorum sana ya
miraçla tubiş çok geçmiş olsun inş. mide bağırsak enf. değildir çok zor ya maf oluyor çocuklar... ayrıca iyi alışverişler gelsin cicişler kızınada bi kaç parça almayı unutma ayyy gene heycanlandım ne kadar şanslısınız ya maş. sub. Allah nazardan saklasın evlatlamızı...

Sağol hacerimm begenmene sevindim cnm. Geldiginde mutfakla resmini cekerim bi de öyle yorumlarsiniz?
Kardesim hastalanmis dun.acilde yatmis 4 sise serum yemiş annemden duydum simdi yoldayim ona gidiyorum. Rabbim sifa versin tüm hastalara

Sağol hacerimm begenmene sevindim cnm. Geldiginde mutfakla resmini cekerim bi de öyle yorumlarsiniz?
Kardesim hastalanmis dun.acilde yatmis 4 sise serum yemiş annemden duydum simdi yoldayim ona gidiyorum. Rabbim sifa versin tüm hastalara
Amin cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Kızlar çok sağolun. Şimdi daha iyi oğlum. İştahı yok biraz o kadar. Yeşimcim çok geçmiş olsun kardeşine. Allah şifa versin. Önemli bir şeyi yoktur inşallah.
Hacercim ya hala içimde bir tedirginlik var. O yüzden kızıma bişey alır mıyım bilmiyorum. Rabbim sizin de gönlünüze göre verir inşallah hayırlısıyla canım.

savha Amin cnm Sağol
_myth_ sagol tuğbacım. Kardesim ülseratif kolit (bagirsakta iltihaplanma) hastası. Malesefki dönem dönem atakları oluyo.kanaması oluyo.bundada hem kanama olmus hemde kasığında bi kitle olusmus. Kardesim erkek bu arada. Hastaligin tedavisi yok omur boyi ilac kullanacak bide lavman yapiyo hergun. O kitlede ilacin yan etkisinden olusmus. Antibiyotik kullaniyo carsambada kontrolü var. Cokta üzülüyorum. Allahım bian once sifasini versin insallahh.

cnm ya çok üzüldüm nasıl bi hastalıkmış bu Allah yardımcı olsun

Yeşim çok geçmiş olsun kardeşine Allah acil şifalar versin inşallah

İyiyim yatmaya devam eşim gidemedi bişeyleri ayarlayamamış şirket önümüzdeki hafta ya kaldı kontrol zamanına yetişir inş.
Eee senin tatilde bitti kaçıncı sınıfı okutuyordun sen ?

gecelerde muhabbet vardı he ben uyurken ne güzel kaynatmışsınız
Tuba gecenin saatti kek he maş. kuzum çok hamaratsın imreniyorum sana ya
Teşekkür ederim Hacaercim .Ne güzel uyumuşsun yarasın bebişine:)Canım arkadaşa söz vermesem gecenin o saatinde zor kek yapardım gittim dün çocuklar bitirdi kekleri bir posta da orda yaptım cup kek delisi çocuklar:) Sevdiklerim sevdiği yemek ya da pasta olunca illa yapmak istiyorum dayanamıyorum.

Yeşimcim geçmiş olsun ne zor bir hastalık Allah şifa versin bol bol dua et canım kardeşin kardeşe ettiği dua makbuldür.Kardeş olunca akan sular duruyor benim de ablamın bir sürü rahatsızlığı var hep tedirginim bişey olacak diye .Allah sağlık sıhhat versin kardeşlerimize

Merhaba kizlar.deniz kenarina geldik havada miss. Cok iyi geldiya içim acildi.
tuğbisim sagol cnm. Aminn. Rabbim sevdiklerimizi korusun.
Hacercim hiç sorma tatil bitiyo ve hazirana kadarda tatil yok. Insallah sorunsuz kapatirim donemii. 2.sinif cnm benim bu sene.simfiden 23 Nisani dusunuyorum.gosteri kiyafet ayarlamasi bakalim saglik olsunda bi şekilde hallederim artik

Merhaba Yeşimcim ohh ne güzel temiz hava çok iyi geliyor .23 nisan da kıyafet gösteri işi zor baya Allah kolaylık versin.

[İyiyim. Canım evet oğlumu hissediyorum 16. Haftada başladı pıt pitlara karnımda büyüdü artik .Ablası gibi hareketli değil Berrak hic durmuyordu bu daha sakin:)

[İyiyim. Canım evet oğlumu hissediyorum 16. Haftada başladı pıt pitlara karnımda büyüdü artik .Ablası gibi hareketli değil Berrak hic durmuyordu bu daha sakin:)
AY maşallah hareketlerini de hissetmeye başlamışsın ben de 3-4 gündür bişeyler hissediyorum
demek kız çocuğu daha hareketli oluyor erkek çocuğu ağırbaşlı oluyor baksana karnında bile daha az hareket halinde

Demekki erkek çocukları daha az hareketli anne karnında benim oğlanda çok hareketli değildi kız a hamile olanlar ay benimki hiç durmuyor derlerdi demek doğru muş.
Yeşim hoş hoş fotolarınız gördüm hangi sahil o kışın sizin Antalya bi başka sanki 2009 martta gelmiştim konyaaltında çok hoş vakit geçirmiştik Enes 2 yaşımda idi ozaman.
Sende 2leri okutuyorsun demek ege kaça gidiyor farklı okula gidiyor sanırım.
Okullar açılmasa ya çok iyidi böyle evdeydi çocuklar :) beslenmesi osu busu yine başlıyor telaş :)

Demek sen başladın hareketleri hissetmeye çok güzel ya bebeklerimizin varlığınıı daha iyi hissediyoruz.Kızım bir hareket etti hiç durmadı gece gündüz kıpır kıpırdı annem bile şaşırıyordu bu nasıl işe böyle bu bebek hiç uyumaz mı diye.Bazen bir saat hareket hissetmezdim kızım iyimisin derdim başlardı hareket etmeye.Kızım doğdu geerçekten hiç uyumak istemezdi 5.5 yaşında oldu hala uyumak istemez uykuyu sevmez.hep konuşacak hareket edecek anne karnında nasılsa dışarda da öyle oldu:)

evet bu teze varabiliriz erkek çocuklar daha az hareket ediyor.Gerçek hayatta da böyle değil mi kadınlar daha hareketli bir anda bir sürü iş yapıyor.Erkekler öyle değil daha tembeller:))
Yeşimin fotoları nerde ben görmedim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…