- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
tamam canım özelden yazayım :))Tuğbisim facede cnm resimletim.seninde varsa face ekleşelimm :))
Face ekliyiz ya sabah atmış ordan gördüm burdan böyle yazmayada korkuyorum ya birşey olur diye.Demek sen başladın hareketleri hissetmeye çok güzel ya bebeklerimizin varlığınıı daha iyi hissediyoruz.Kızım bir hareket etti hiç durmadı gece gündüz kıpır kıpırdı annem bile şaşırıyordu bu nasıl işe böyle bu bebek hiç uyumaz mı diye.Bazen bir saat hareket hissetmezdim kızım iyimisin derdim başlardı hareket etmeye.Kızım doğdu geerçekten hiç uyumak istemezdi 5.5 yaşında oldu hala uyumak istemez uykuyu sevmez.hep konuşacak hareket edecek anne karnında nasılsa dışarda da öyle oldu:)
evet bu teze varabiliriz erkek çocuklar daha az hareket ediyor.Gerçek hayatta da böyle değil mi kadınlar daha hareketli bir anda bir sürü iş yapıyor.Erkekler öyle değil daha tembeller:))
Yeşimin fotoları nerde ben görmedim ??
hımm anladım canım burdan face adresi istemek ceza veriliyordu dimi kazen öyle yazmıştı okumuştumFace ekliyiz ya sabah atmış ordan gördüm burdan böyle yazmayada korkuyorum ya birşey olur diye.
Anladım cnm bende Enes le aynı 2ci sınıfa gidiyor sanıyordum...Masallah tugbacım. Rabbim bizede kuzularin harekwt ettigi gunleri gostersin insallahhhh
Hacercim Konyaalti sahiline gittik cnm. Benim eve arabayla en fazla 10 dk mesafede. O yuzfen hep o sahile gidiyoruz.cok srviyorum ben Antalyayi ya. Yazi sıcak olsada denizi srviyotum. Kışıda ayri guzel.
yine bekleriz sizi Antalyaya :)
Ege 3. Sinifa gidiyo. Özel okula gidiyo.cunku burada merkezdeki okullar hep ikili ögretim. Ilkokullar öğlenci oluyo. Egeyle ogleye kadar birinin ilgilenmesi gerekecek oyle biriside yok o yuzden ozel okulda tam gun olunca gonderdik bizde.
Anladım cnm bende Enes le aynı 2ci sınıfa gidiyor sanıyordum...
Aslında bi sürü şey yazmıştım ama gelmemiş tel sorun oldu
Yesimcim ağzının tadı yeni yeni geliyordur çünkü ilk zamanlar ağızda aci bir tat iştahsızlık oluyor.Yarasin yediklerini bebisine.60.4 iyi canım senin boyun uzun gayet incesin.ben de 61.3 oldum ya seni gectim :))
ben de ayni yaşadım canım bulantıları geçti bas ağrısı bas dönmesi başladı bi de geçmiyor ağrı kesici icsen bile hormonelmis .bas agrim hafifledi simdi varisler çıkmaya basladi .her ay ayrı sıkıntı yasayacagiz Allah yardımcımız olsunMasallah cnm sanada.
dunden beri de baş ağrısı ve baş donmesi oluyo.normal sanırım
ben de ayni yaşadım canım bulantıları geçti bas ağrısı bas dönmesi başladı bi de geçmiyor ağrı kesici icsen bile hormonelmis .bas agrim hafifledi simdi varisler çıkmaya basladi .her ay ayrı sıkıntı yasayacagiz Allah yardımcımız olsun
_myth_ sende de mi uyuz eş var yoksaa... ben hic girmiyim o konuyo sinir oluyorum cunku bazen gamsizlıgina vurdumduymazlıgina biseyleri hep ertelemesineee....
Neysee sıkma canını diycemde olmuyo ki..
saglik ocagi mı veriyo randevu cnm. Yoksa sen mi gidiyosun tsh icin fln.
benim saglik ocagi bişey demedi de.
gerci okul aciliyo gidemem zaten saglik ocagina. Salı günü içinde izin alıcam müdürden artik.
hacerr sinir etme beni yaw 60 ım ve mutluyum sekerim napiyimm yiyorumm.sukur.şu gobegim küculmesin en büyük korkum valla
Hı sinirli ise kötü tabi. Kırıcı olur. Allah sabir versin sana.
Saglik ocağı kaydim var. Gittim tatilde de. Kalp atışı fln dinlemedi.
senin doktorda bi alemmis.
hic kilo almayayim isterseniz deseydin
egede bende aynen her ay iki kilo aldim
ayy kizin olacak yaa... isim düşündünüz mu. Senin face yokmu tugba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?