2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Masallah tugbacım. Rabbim bizede kuzularin harekwt ettigi gunleri gostersin insallahhhh

Hacercim Konyaalti sahiline gittik cnm. Benim eve arabayla en fazla 10 dk mesafede. O yuzfen hep o sahile gidiyoruz.cok srviyorum ben Antalyayi ya. Yazi sıcak olsada denizi srviyotum. Kışıda ayri guzel.
yine bekleriz sizi Antalyaya :)
Ege 3. Sinifa gidiyo. Özel okula gidiyo.cunku burada merkezdeki okullar hep ikili ögretim. Ilkokullar öğlenci oluyo. Egeyle ogleye kadar birinin ilgilenmesi gerekecek oyle biriside yok o yuzden ozel okulda tam gun olunca gonderdik bizde.

Kizlarin hareketli erkeklerin daha sakin olma tezi dogru gercekten.oglumda ayniydi yavasti hareketleti.simdide aynidir agirbasli sakin...
Amaa bıcır bıcır konusan, cenesi düşük, ay kızım yeter artik başım şişti diyecegim bi prensesss istiyorummm

Face ekliyiz ya sabah atmış ordan gördüm burdan böyle yazmayada korkuyorum ya birşey olur diye.

Kizlar bu haftaya kadar tatlı pek yemiyordum sadece kahvaltida bal-recel.o da cok azdı
Ama artik tatli ve ekşiler aynı degerde favorim
Dun kardesimde tartildim 60,4 kiloyum

Anladım cnm bende Enes le aynı 2ci sınıfa gidiyor sanıyordum...
Aslında bi sürü şey yazmıştım ama gelmemiş tel sorun oldu

Yesimcim ağzının tadı yeni yeni geliyordur çünkü ilk zamanlar ağızda aci bir tat iştahsızlık oluyor.Yarasin yediklerini bebisine.60.4 iyi canım senin boyun uzun gayet incesin.ben de 61.3 oldum ya seni gectim :))

Masallah cnm sanada.
dunden beri de baş ağrısı ve baş donmesi oluyo.normal sanırım

Masallah cnm sanada.
dunden beri de baş ağrısı ve baş donmesi oluyo.normal sanırım
ben de ayni yaşadım canım bulantıları geçti bas ağrısı bas dönmesi başladı bi de geçmiyor ağrı kesici icsen bile hormonelmis .bas agrim hafifledi simdi varisler çıkmaya basladi .her ay ayrı sıkıntı yasayacagiz Allah yardımcımız olsun

Kasık agrisi fln gecti. Arada göğüs ağrim oluyo. Endiseleniyorumda biseymi var diye. Sali gunu bi gelsede gitsem doktora bi rahatlasam. Uykularım bile bölük pörçük. Stres oldum bikac gundur.o da baş agrisini arttırıyo
Allah yardımcımız olsunnn

60 çok vallah ben iyi kalmışım 52 ile 70 kadar yolu var artıkın. :) şaka şaka 60 iyi bi kg ben çok zayıftım 48 lerdeydim şükür kan ilaçları yaramış .
Baş ağrısı şükür bende yok ama normalmiş.
Yeşim 2 kaldı hatta bir stres yapma lütfen meleğini göreceksin ne güzel onu düşün.
Ben birde dünden beri hayal ediyorum evde olduğu emeklediğini falan çok ama çok heyecanlanıyorum ya....

Merhaba kızlar. Biraz moralim bozuktu eşimden dolayı giremedim. Çok stres yaptım. İnş bebişim iyidir yeşimcim benim de salı günü sağlık ocağında kontrolüm var. Kalp atışlarını dinleyeceğiz. İki gün bana da geçmez şimdi. Bu arada ben de 4 kilo aldım. 54 tüm 58 olmuşum. Dr uyarmaya başladı. Bu iştahla nasıl dikkat edicem bilmiyorum

_myth_ sende de mi uyuz eş var yoksaa... ben hic girmiyim o konuyo sinir oluyorum cunku bazen gamsizlıgina vurdumduymazlıgina biseyleri hep ertelemesineee....
Neysee sıkma canını diycemde olmuyo ki..
saglik ocagi mı veriyo randevu cnm. Yoksa sen mi gidiyosun tsh icin fln.
benim saglik ocagi bişey demedi de.
gerci okul aciliyo gidemem zaten saglik ocagina. Salı günü içinde izin alıcam müdürden artik.
hacerr sinir etme beni yaw 60 ım ve mutluyum sekerim napiyimm yiyorumm.sukur.şu gobegim küculmesin en büyük korkum valla

Uyuz olsa iyi sinirli bizimki. Sinirlendi mi gözü hiçbirşeyi görmüyor. Tabi bütün sinirini benden çıkarıyor. Aman neyse ya idare edicez naapalım da hamileyken daha zor oluyor. Bi de benim gibi evhamlı olunca.
Canım sağlık ocakları kendileri arayıp gelin diyorlar. Kadın doğumdan randevu alınca online olarak sistemden görüp çağırıyorlar ama nadir de olsa çağırmadıkları oluyor. Kendin gidip kayıt yaptırabilirsin. Gebelik boyunca 4 kere kalp atışı dinliyorlar. Sen çalıştığın için gitmen zor olur belki ama benim için çok iyi oluyor. En azından kalp atışını duyup biraz rahatlıyorum
Ben düşünüyorum da oğlumda her ay 2 kilo alıyordum. Bunda 1 kilo alıyorum dr hala dikkat et diyor

Hı sinirli ise kötü tabi. Kırıcı olur. Allah sabir versin sana.
Saglik ocağı kaydim var. Gittim tatilde de. Kalp atışı fln dinlemedi.
senin doktorda bi alemmis.
hic kilo almayayim isterseniz deseydin
egede bende aynen her ay iki kilo aldim
ayy kizin olacak yaa... isim düşündünüz mu. Senin face yokmu tugba

Aminn canım zor valla. Aynen hiç kilo almasam dr un baya hoşuna gidecek de bu iştahla imkansız tabi :) canım bizim isim konusu biraz ilginç. Ben hz Ömer'in oğlunun ismini koydum oğluma. O zamanlarda kişiler babalarının ismiyle anılıyormuş. O yüzden oğlumun adı Abdullah Ömer oldu. Şimdi de kızıma yine hz Ömer'in kızının ismini koymayı düşünüyorum allah izin verirse. Hafsa yani. Ama oğlumuza babasının ismini verince kıza da benim ismimi veririz o zaman dedim. Hafsa tuğba olacak yani inşallah :) face var bu arada atarım özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…