2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Göğüs ağrısı da normal canım süt yapımına hazırlanıyor göğüsler.Bende de oldu.Rahat ol canım benim dr da bebişini görünce bütün endişelerin bitecek
Canım ya eşler bazen çok sinir olabiliyorlar.Sanki hamileliği onlar yaşıyor.Bebişin iyidir canım endişenme o da stresten etkileniyor ah elde olsa da sinirlenmesek.
Sinirli koca da hiç çekilmiyor Allah yardım etsin benim eşim de bazen işteki sinirini stresini benden çıkarıyor o zaman deli oluyorum çok üzülüyorum.Allah yardımcımız olsun.
Beni sağlık ocağından gebelikle ilgili hiç aramadılar sağlık ocağında ilaç yazdırmaya gittim yine bişey sormadılar.

Tuğba kızının ismi çok hoşuma gitti sağlıkla doğsun minik prenses.Ben de face isterim

Aminn canım hamileyken de hiç çekilmiyorlar. Bazen diyorum sen mi hamilesin ben mi belli değil.
Çok ilginç canım oğlumda ilk hastaneye kontrole gittiğim gün aramışlardı hamile misiniz diye. Çok şaşırmıştım nerden öğrendiler diye :) Bu sefer de sağlık ocağında gebelik testi yaptırdığım için hemşire hemen kaydımı yaptı zaten.

Bizim sağlık ocağındakilerin içi geçmiş o zaman çalışmıyorlar.Senin ordakiler çalışkan yani.Eski evimdekiler iyiydi ev ziyareti yapardılar sonra arardılar nasılsın diye.Uzak olmasaydı kaydımı almazdım ordan.

memnun oldum Tugbacım adaşım :)

Öyle olması gerekiyor zaten. Mecburlar gebeleri takip etmeye. Allah korusun gebenin başına bişey gelse sorumlu bile tutulabiliyorlar. Sağlık ocağında ebe gelinimiz var ordan biliyorum. İlgilenmemeleri garip yani. Bu arada ben de memnun oldum canım

Uyumusum. Sersem gibi kalktım şuan.
Tuğbiş 7 hafta var. Tabi senin kilon fazla olcak be cnm ben senin haftana geldigimde senden daha cok olurum kesin
Tuğba isim konusunda hic fikrim yok cnm. Cinsiyet bi belli olsunda ona gore artik

Koca mı dediniz sabah beri kavga gırla evde boğucam adamı nerdeyse ben anya diyorum o konya sabır ve Allahım aman neyse.
Şaka yaptım yeşimcim özelliklede yazdım kiloya hiç takılmıyorum ben verilir bence.

Ahahaa herkes dertliymis kocalardan yahuuu...ne sinir bozucularrr yawww :))))
Kizlarr konu degiseyim sinirler yatişsin biraz
7-8-9. Haftalardaki usglerde bebegin bulundugu yer ilk ve ikincilerde fark varmi? Erkek sola yakin kız bebek saga yakin diye bi tez var ya...

Benide ekleyin tubişler ...
Dünden beri gözümün yaşı dinmedi moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…