Güzel ve anlamlıymış. Adıyla sağlikla yaşaşın insallah prensesin
Göğüs ağrısı da normal canım süt yapımına hazırlanıyor göğüsler.Bende de oldu.Rahat ol canım benim dr da bebişini görünce bütün endişelerin bitecekKasık agrisi fln gecti. Arada göğüs ağrim oluyo. Endiseleniyorumda biseymi var diye. Sali gunu bi gelsede gitsem doktora bi rahatlasam. Uykularım bile bölük pörçük. Stres oldum bikac gundur.o da baş agrisini arttırıyo
Allah yardımcımız olsunnn
Canım ya eşler bazen çok sinir olabiliyorlar.Sanki hamileliği onlar yaşıyor.Bebişin iyidir canım endişenme o da stresten etkileniyor ah elde olsa da sinirlenmesek.Merhaba kızlar. Biraz moralim bozuktu eşimden dolayı giremedim. Çok stres yaptım. İnş bebişim iyidiryeşimcim benim de salı günü sağlık ocağında kontrolüm var. Kalp atışlarını dinleyeceğiz. İki gün bana da geçmez şimdi. Bu arada ben de 4 kilo aldım. 54 tüm 58 olmuşum. Dr uyarmaya başladı. Bu iştahla nasıl dikkat edicem bilmiyorum
Sinirli koca da hiç çekilmiyor Allah yardım etsin benim eşim de bazen işteki sinirini stresini benden çıkarıyor o zaman deli oluyorum çok üzülüyorum.Allah yardımcımız olsun.Uyuz olsa iyi sinirli bizimki. Sinirlendi mi gözü hiçbirşeyi görmüyor. Tabi bütün sinirini benden çıkarıyor. Aman neyse ya idare edicez naapalım da hamileyken daha zor oluyor. Bi de benim gibi evhamlı olunca.
Canım sağlık ocakları kendileri arayıp gelin diyorlar. Kadın doğumdan randevu alınca online olarak sistemden görüp çağırıyorlar ama nadir de olsa çağırmadıkları oluyor. Kendin gidip kayıt yaptırabilirsin. Gebelik boyunca 4 kere kalp atışı dinliyorlar. Sen çalıştığın için gitmen zor olur belki ama benim için çok iyi oluyor. En azından kalp atışını duyup biraz rahatlıyorum
Ben düşünüyorum da oğlumda her ay 2 kilo alıyordum. Bunda 1 kilo alıyorum dr hala dikkat et diyor
Tuğba kızının ismi çok hoşuma gitti sağlıkla doğsun minik prenses.Ben de face isterimAminn canım zor valla. Aynen hiç kilo almasam dr un baya hoşuna gidecek de bu iştahla imkansız tabi :) canım bizim isim konusu biraz ilginç. Ben hz Ömer'in oğlunun ismini koydum oğluma. O zamanlarda kişiler babalarının ismiyle anılıyormuş. O yüzden oğlumun adı Abdullah Ömer oldu. Şimdi de kızıma yine hz Ömer'in kızının ismini koymayı düşünüyorum allah izin verirse. Hafsa yani. Ama oğlumuza babasının ismini verince kıza da benim ismimi veririz o zaman dedim. Hafsa tuğba olacak yani inşallah :) face var bu arada atarım özelden
Göğüs ağrısı da normal canım süt yapımına hazırlanıyor göğüsler.Bende de oldu.Rahat ol canım benim dr da bebişini görünce bütün endişelerin bitecek
Canım ya eşler bazen çok sinir olabiliyorlar.Sanki hamileliği onlar yaşıyor.Bebişin iyidir canım endişenme o da stresten etkileniyor ah elde olsa da sinirlenmesek.
Sinirli koca da hiç çekilmiyor Allah yardım etsin benim eşim de bazen işteki sinirini stresini benden çıkarıyor o zaman deli oluyorum çok üzülüyorum.Allah yardımcımız olsun.
Beni sağlık ocağından gebelikle ilgili hiç aramadılar sağlık ocağında ilaç yazdırmaya gittim yine bişey sormadılar.
Bizim sağlık ocağındakilerin içi geçmiş o zaman çalışmıyorlar.Senin ordakiler çalışkan yani.Eski evimdekiler iyiydi ev ziyareti yapardılar sonra arardılar nasılsın diye.Uzak olmasaydı kaydımı almazdım ordan.Aminn canım hamileyken de hiç çekilmiyorlar. Bazen diyorum sen mi hamilesin ben mi belli değil.
Çok ilginç canım oğlumda ilk hastaneye kontrole gittiğim gün aramışlardı hamile misiniz diye. Çok şaşırmıştım nerden öğrendiler diye :) Bu sefer de sağlık ocağında gebelik testi yaptırdığım için hemşire hemen kaydımı yaptı zaten.
memnun oldum Tugbacım adaşım :)Tamam canım
Bizim sağlık ocağındakilerin içi geçmiş o zaman çalışmıyorlar.Senin ordakiler çalışkan yani.Eski evimdekiler iyiydi ev ziyareti yapardılar sonra arardılar nasılsın diye.Uzak olmasaydı kaydımı almazdım ordan.
memnun oldum Tugbacım adaşım :)
Benide ekleyin tubişler ...
Dünden beri gözümün yaşı dinmedi moralim çok bozuk
Benim buda solda gibi
Merhaba. Nasilsin cnm?İyi geceler hamişler
Yahu yazılarım niye gelmiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?