2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Bak bu. 7ci hafta bu bebişin eneste 7 buda 7 ama ult farklı tut sol oluyor ozaman bide ağrılar o batma varya solda hep.

Benim oğlumda sancılar batmalar sağdaydı. Bu sefer solda oldu. Bu sağ sol meselesi bende tuttu yani Hacerin de solda oluyormuş. Yeşim senin batmalar nerde oluyor?

Benim oğlumda sancılar batmalar sağdaydı. Bu sefer solda oldu. Bu sağ sol meselesi bende tuttu yani Hacerin de solda oluyormuş. Yeşim senin batmalar nerde oluyor?

Oglumda hatirlamiyorum. Ama bunda sağımda genelde ağrı-batma.bazen solda da olsa da. Ama o cinsiyet tahminine gore bebek kesenin sagindaysa kız solundaysa erkek deniyor. batmalar bebeğe işaretse bu tezde cok tutmuyo demekki. Amann muhabbet olsun iste :))

Yok kuzum ama nerden baktığına bağlı tam ult bakarken dr şunu dedim bebek solda demi oda başta anlamadı ama sonra evet solda dedi bence o teori tırt en başta sağ ağrıyordu benim sonra sola geçti batmalar ki benim solumdaki yumurta döllendi ha birde ilişkiden önce yumurta çatladıysa vs var ondan haberin varmı

Yumurtanın catladigi zamanda iliski oldu tabi. Ama hangi tarafta döllenme oldu bilmiyorum onu. Bende kist varya ondan dolayida sancı ve batmalarim oluyodu zaten.

Yumurtanın catladigi zamanda iliski oldu tabi. Ama hangi tarafta döllenme oldu bilmiyorum onu. Bende kist varya ondan dolayida sancı ve batmalarim oluyodu zaten.
Yumurta çatlamadan önceki ilişkilerde kız aynı gün plan ilişkide erkek diyorlar ya .
Ama salı dr söyle azyakın çeksin ult yorum yapabilelim belki cinsiyet tahmin eder ne dersin

Uyumusum. Sersem gibi kalktım şuan.
Tuğbiş 7 hafta var. Tabi senin kilon fazla olcak be cnm ben senin haftana geldigimde senden daha cok olurum kesin
Tuğba isim konusunda hic fikrim yok cnm. Cinsiyet bi belli olsunda ona gore artik
Akşam üstü uyuyunca bende fena oluyorum.Canım sen baya bir incesin boyun uzun kilon çok belli bile olmaz.

Koca mı dediniz sabah beri kavga gırla evde boğucam adamı nerdeyse ben anya diyorum o konya sabır ve Allahım aman neyse.
Şaka yaptım yeşimcim özelliklede yazdım kiloya hiç takılmıyorum ben verilir bence.
Noluyor böyle bu kocalara biz mi alınganız onlar mı çok sinirli .Allah evimizin huzurunu bozmasın.

Benide ekleyin tubişler ...
Dünden beri gözümün yaşı dinmedi moralim çok bozuk
Eklerim canım Yeşimden bir bakim:)

Canım senin benimle aynı.Benim kızım soldaydı batmalar da solda.Oğlumda sağdaydı batmalar bende de tuttu sağ sol meselesi:)

minik bir prenses geliyormuş kızlarrrr
Dr kızın olacak deyince şok oldum. hala da inanamıyorum kendimi erkek fikrine çok alıştırmışım

aaa hayırlı olsun Fatmacım çok sevindim rabbim iki ayrı çiçeğin kokusunu alacaksın
sağlıkla gelsin kuzum inşallah

minik bir prenses geliyormuş kızlarrrr
Dr kızın olacak deyince şok oldum. hala da inanamıyorum kendimi erkek fikrine çok alıştırmışım
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin inşaallah minik prenses.Ne güzel bir oğlun bir de kızın olacak.Başta inanmak zor oluyor bana da oğlun olacak dediklerinde şaşırmıştım şimdi alıştım ismini bile koyduk seviyorum ismiyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…