- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
ben daha ilk anneliği bile göremedim :)
minik bir prenses geliyormuş kızlarrrr
Dr kızın olacak deyince şok oldum. hala da inanamıyorum kendimi erkek fikrine çok alıştırmışım
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin inşaallah minik prenses.Ne güzel bir oğlun bir de kızın olacak.Başta inanmak zor oluyor bana da oğlun olacak dediklerinde şaşırmıştım şimdi alıştım ismini bile koyduk seviyorum ismiyle :))
ben daha ilk anneliği bile göremedim :)
Çok çok teşekkürler kızlar yavaş yavaş alışıyorum kız annesi olmaya ama isim konusu çok zor tuba ne güzel hemen karar verebilmişsiniz sizAyyy canım çok sevindim. Hadi gözün aydın :)
ay inanmıyorum ne güzel bi sürpriz bu çok sevindim ayyyy darısı Yeşim le bana inş. çok şanslısınız kızlar ya bi kız bi erkek evladınız olucak 2 lezletide tadacaksınızminik bir prenses geliyormuş kızlarrrr
Dr kızın olacak deyince şok oldum. hala da inanamıyorum kendimi erkek fikrine çok alıştırmışım
amin inş. aslanpençesini bi araştırsana lh prolaktine çok iyi geliyor inş. en kısa zamanda bebeğine kavuşursun cnmTopigi gorunce yazmak istedim bende 2.kez anne olmaya calisan biriyim. Tam 1 yil once dusuk yapinca 8 aydir denememe ragmen hala hamile kalamadim. Su an lh hormon tedavisi goruyorum. Kizim 8 yasinda kardesi olmasini cok istiyor bizde oyle ama Allahin takdiri tabiki.Masallah hamile kalanlar bayagi var burda. Insallah bende sizler gibi guzel haberler veririm en kisa zamanda.
Aslan pencesi cayi iciyorum doktorum da hayit hapi verdi bir kutu bitiyor hormonun normal seviyeye indigini fark ediyorum cunku goguslerim agirmiyor ve sis degiller. Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin..amin inş. burası yeri değil ama aslanpençesini bi araştırsana lh prolaktine çok iyi geliyor inş. en kısa zamanda bebeği ursun cnm
ha bide hayıt var ama ikisini tavsiye etmiyorlar ama dikkat li ol bende 30 ay sonra kavuştum 2 ci meleğime inş. rabbim kucağımada almak nasip eder.Aslan pencesi cayi iciyorum doktorum da hayit hapi verdi bir kutu bitiyor hormonun normal seviyeye indigini fark ediyorum cunku goguslerim agirmiyor ve sis degiller. Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin..
benim de kızım 4,5 yaşında 2. istiyoruz bakalım bu daha ilk ay rabbim aratmasın hayırlısını versin inşlallah :)
DRISI BAŞINIZA İNŞALLAH KIZLAR HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN HAYIRLI EVLATLARIMIZ OLSUN İNŞALLAHay inanmıyorum ne güzel bi sürpriz bu çok sevindim ayyyy darısı Yeşim le bana inş. çok şanslısınız kızlar ya bi kız bi erkek evladınız olucak 2 lezletide tadacaksınız
MERAK ETME HERŞEY GÜZEL OLACAKKMerhaba kizlar.yeni geldik hastaneye. 11 de randevum bekliyoruz . Çok heyecanlı ve tedirginim.
Tugba inşallah cnm
Hic iyi degilim. Bebegin başının arkasında ödem gördü doktor. Kabustayım sanki.korktugum baßıma geldi. Radyolojiye sevk etti o da 4 bucuga randevu verdi eve gelfik simdi. Yerin dibine girmek istiyorumm.bu bebegimide kaybedicemm off Allahımm
Radyolojide detaylı ultrason sonucunu bi alalim dedi.ben dondum zaten o an bisey soramadim.kotu dusunme fln dedi ama zaten biliyo benim yapımı o an sadece agladim. Sizide uzmek istemezdim merak ettogijiz icin yazdim. Allah razı olsun hepinizden helal ediin hakkınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?