2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

ben daha ilk anneliği bile göremedim :)

Ayyy canım çok sevindim. Hadi gözün aydın :)
Çok çok teşekkürler kızlar yavaş yavaş alışıyorum kız annesi olmaya ama isim konusu çok zor tuba ne güzel hemen karar verebilmişsiniz siz
N nevereyim inşallah en hayırlı zamanda sen de bebek sahibi olursun canım

Canım bizim isim konusu daha bekarken belliydi. Eşimin de aklına yattı. Bana karışmadığı tek konu bu herhalde :)

minik bir prenses geliyormuş kızlarrrr
Dr kızın olacak deyince şok oldum. hala da inanamıyorum kendimi erkek fikrine çok alıştırmışım
ay inanmıyorum ne güzel bi sürpriz bu çok sevindim ayyyy darısı Yeşim le bana inş. çok şanslısınız kızlar ya bi kız bi erkek evladınız olucak 2 lezletide tadacaksınız

Topigi gorunce yazmak istedim bende 2.kez anne olmaya calisan biriyim. Tam 1 yil once dusuk yapinca 8 aydir denememe ragmen hala hamile kalamadim. Su an lh hormon tedavisi goruyorum. Kizim 8 yasinda kardesi olmasini cok istiyor bizde oyle ama Allahin takdiri tabiki.Masallah hamile kalanlar bayagi var burda. Insallah bende sizler gibi guzel haberler veririm en kisa zamanda.

amin inş. aslanpençesini bi araştırsana lh prolaktine çok iyi geliyor inş. en kısa zamanda bebeğine kavuşursun cnm

amin inş. burası yeri değil ama aslanpençesini bi araştırsana lh prolaktine çok iyi geliyor inş. en kısa zamanda bebeği ursun cnm
Aslan pencesi cayi iciyorum doktorum da hayit hapi verdi bir kutu bitiyor hormonun normal seviyeye indigini fark ediyorum cunku goguslerim agirmiyor ve sis degiller. Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin..

Aslan pencesi cayi iciyorum doktorum da hayit hapi verdi bir kutu bitiyor hormonun normal seviyeye indigini fark ediyorum cunku goguslerim agirmiyor ve sis degiller. Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin..
ha bide hayıt var ama ikisini tavsiye etmiyorlar ama dikkat li ol bende 30 ay sonra kavuştum 2 ci meleğime inş. rabbim kucağımada almak nasip eder.

benim de kızım 4,5 yaşında 2. istiyoruz bakalım bu daha ilk ay rabbim aratmasın hayırlısını versin inşlallah :)

Günaydın kızlar. Yeşim randevun kaçta senin? Ben 11 gibi gitmeyi düşünüyorum sağlık ocağına. İkimiz de güzel haberler alırız inşallah

ay inanmıyorum ne güzel bi sürpriz bu çok sevindim ayyyy darısı Yeşim le bana inş. çok şanslısınız kızlar ya bi kız bi erkek evladınız olucak 2 lezletide tadacaksınız
DRISI BAŞINIZA İNŞALLAH KIZLAR HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN HAYIRLI EVLATLARIMIZ OLSUN İNŞALLAH

Hic iyi degilim. Bebegin başının arkasında ödem gördü doktor. Kabustayım sanki.korktugum baßıma geldi. Radyolojiye sevk etti o da 4 bucuga randevu verdi eve gelfik simdi. Yerin dibine girmek istiyorumm.bu bebegimide kaybedicemm off Allahımm

Ya hemen kötü düşünme lütfen. Neden olurmuş peki bişey söyledi mi dr. Geçebilir falan dedi mi? Canım zor biliyorum ama iyi düşünmeye çalış.

Radyolojide detaylı ultrason sonucunu bi alalim dedi.ben dondum zaten o an bisey soramadim.kotu dusunme fln dedi ama zaten biliyo benim yapımı o an sadece agladim. Sizide uzmek istemezdim merak ettogijiz icin yazdim. Allah razı olsun hepinizden helal ediin hakkınızı

Canım burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor. Rabbimin izniyle inşallah kötü bişey çıkmaz

egeninannesi Deme canım ya çok üzüldüm Allahım hayırlısını versin dur bakalım bi dr a daha gidin bunda da vardır bi hayır
geçici bi durum olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…