Allah gönlüne göre versin canımbenim de kızım 4,5 yaşında 2. istiyoruz bakalım bu daha ilk ay rabbim aratmasın hayırlısını versin inşlallah :)
Aaaa çok üzüldüm. Ben çok sık takip edemiyorum sizi, daha önce de mi aynı şekilde düşükler yaşamıştın ki ? Allah rahman ismiyle merhamet etsin, evladını sağlıkla sana bağışlasın inşallah canımHic iyi degilim. Bebegin başının arkasında ödem gördü doktor. Kabustayım sanki.korktugum baßıma geldi. Radyolojiye sevk etti o da 4 bucuga randevu verdi eve gelfik simdi. Yerin dibine girmek istiyorumm.bu bebegimide kaybedicemm off Allahımm
canım benim bi tanem herşeyde hayır var sakin ol bi kaç dr git hatta prof falan Allahım canım ya dualarım seninle...Cok kotuyummm.
Gebeligi sonlandirmak gerekiyo dedidoktorum radyoloji raporunun ardindan. Yarin sabah gel dedi. Ama bennn nnası yapıcam Allahım sabır ver. Baska doktorkara gitcem yarin
Olur mu hiç öyle şey tabi ki yazacaksın paylaşacaksın bizimle nasıl ki sevinçlerimizi paylaştık üzüntülerimize paylaşacağız burada ben hiç böyle birşey duymamıştım gebelikte şimdi duyuyorumKabustayim sanki başım agridan çatlıyo. Ne umdum ne buldum
agliyodum zaten doktora giderken.o da bisey diyemedi ben nedenini sordum bilinmiyor dedi. Allahim deliricemmm
sizide üzdum be cnm. Yazmiyayim ben siz bebislerinizi dusunun iyi bakin onlara Allahima emanetsiniz.
Yazacaksın tabi niçin varız biz dertleşmek için o kadar çok endişeleniyorum senim için rabbim yardımcın olsun inş.Kabustayim sanki başım agridan çatlıyo. Ne umdum ne buldum
agliyodum zaten doktora giderken.o da bisey diyemedi ben nedenini sordum bilinmiyor dedi. Allahim deliricemmm
sizide üzdum be cnm. Yazmiyayim ben siz bebislerinizi dusunun iyi bakin onlara Allahima emanetsiniz.
Serepone yi 2 defa kullanıyorsanız kistte dönüşmesi normal bence biran önce dr değiştirin tecrübe ile sabit boşuna zaman kaybı tam sorununuz nedir bilmiyorum ama.Merhaba kızlar bişey sorcam size cevaplarsanız çok sevinirim çok kararsız kaldım çünkü bende yaklaşık 1.5 senedir 2 kez anne olmaya çalışıyorum son 5 aydır da doktor kontrolündeyim serophene tedavisi görüyorum yalnız yumurtalarım çatlamıyo ve kiste dönüşüyo bu seferde doktor doğum kontrol hapı veriyo bugün adetimin 2 günü yine gittim kontrole yine kist oluşmuş yine doğum kontrol hapı verdi bana ama bu defa kullanmak istemiyorum geçen ay 10 gün soğan kürü uyguladım diyorum bu ayda tekrar uygulasam olurmu acaba doğum kontrol hapı yerine
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için seropheneyi 3 kullanışımdı geçen ay bu ay kist oluştu benim yumurtam çatlamıyomuş canım çatlamayıncada kiste dönüşüyomuş 3 ten fazla kullanılmıyomu canımSerepone yi 2 defa kullanıyorsanız kistte dönüşmesi normal bence biran önce dr değiştirin tecrübe ile sabit boşuna zaman kaybı tam sorununuz nedir bilmiyorum ama.
Günde kaç tane içtin onu yazıcaktım eksik yazmışım eğer yumurta işe çok probleminiz yoksa 1 tane içmeniz yetiyor 5 gün boyunca günde birTeşekkür ederim yardımcı olduğunuz için seropheneyi 3 kullanışımdı geçen ay bu ay kist oluştu benim yumurtam çatlamıyomuş canım çatlamayıncada kiste dönüşüyomuş 3 ten fazla kullanılmıyomu canım
Ben günde 2 tane içtim canım bi sabah bide akşamGünde kaç tane içtin onu yazıcaktım eksik yazmışım eğer yumurta işe çok probleminiz yoksa 1 tane içmeniz yetiyor 5 gün boyunca günde bir
Arkadaşım soğan kürü 6 ay aralıkla yapılmalı diyor saraçoğlu. Bir de kistlerden çok çekmiş biri olarak şunu söyleyeyim, soğan kürü 4 cm in üstündeki kistlere fayda etmiyor. Ben de kistlerim yüzünden hamile kalamıyordum, uygulanan hormonal tedavi ile hamile kalabildim. Dr önce kisti boşalttı, sonra yumurtlamam, sonra da yumurtayı çatlatmak için iğneler verdi. Rabbime hamdolsun şimdi hamileyim. Darısı sana olsun inşallah.Merhaba kızlar bişey sorcam size cevaplarsanız çok sevinirim çok kararsız kaldım çünkü bende yaklaşık 1.5 senedir 2 kez anne olmaya çalışıyorum son 5 aydır da doktor kontrolündeyim serophene tedavisi görüyorum yalnız yumurtalarım çatlamıyo ve kiste dönüşüyo bu seferde doktor doğum kontrol hapı veriyo bugün adetimin 2 günü yine gittim kontrole yine kist oluşmuş yine doğum kontrol hapı verdi bana ama bu defa kullanmak istemiyorum geçen ay 10 gün soğan kürü uyguladım diyorum bu ayda tekrar uygulasam olurmu acaba doğum kontrol hapı yerine
Kabustayim sanki başım agridan çatlıyo. Ne umdum ne buldum
Hic iyi degilim. Bebegin başının arkasında ödem gördü doktor. Kabustayım sanki.korktugum baßıma geldi. Radyolojiye sevk etti o da 4 bucuga randevu verdi eve gelfik simdi. Yerin dibine girmek istiyorumm.bu bebegimide kaybedicemm off Allahımm
Canım benim şok oldum çok üzüldümCok kotuyummm.
Gebeligi sonlandirmak gerekiyo dedidoktorum radyoloji raporunun ardindan. Yarin sabah gel dedi. Ama bennn nnası yapıcam Allahım sabır ver. Baska doktorkara gitcem yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?