Anladım cnm tm benim aklımada ordan yazmak gelmedi rabbim yardımcısı olsun inş.Hacercim Yeşimle face de görüştüm.2 doktora görünmüş onlar da aynı ümitli konuşmamışlar.Cuma günü proftan randevu almış.Gerçekten çok üzgün.Şu an yapacağımız şey dua etmek ben diyorum ki beraber yasin ya şafi okuyalım birlikten güç doğar.Derdi veren Rabbim dermanını da verir.Biz ondan isteyelim
Cok kotuyummm.
Gebeligi sonlandirmak gerekiyo dedidoktorum radyoloji raporunun ardindan. Yarin sabah gel dedi. Ama bennn nnası yapıcam Allahım sabır ver. Baska doktorkara gitcem yarin
BOL ŞANSLAR DİLİYORUM CANIM ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARTMASINDünkü doktor kontrolüm Allaha şükürler olsun ki iyi geçti... Rahim duvar kalınlığım 12,5 olmuş veeeeeeeeeee
Transfer günüm16 Şubat Pazartesi öğleden sonra :) iki embriyo çözdürülüp durumlarına göre ikisi de transfer edilecek inşallah...
Bilmeyenler için Dondurulmuş Tedavi Benimkisi :)
Kullandığım ilaçlara yenileri eklendi,
Test tarihine kadar 3x1 Estrofem (devam)
Test tarihine kadar 1x1 Folbiol (devam)
Test tarihine kadar 2x1 Crinone Jel
4 gün kullanmak üzere 1x1 Prodnol
4 gün kullanmak üzere 1x1 Rulid
Normal benimde oluyor.Kızlar
Ayaktayken rahmimde bir baskı var ön kısmımı tutarak yürüyünce rahat ediyorum doktora sorayım mı sizce normal mi sizde de var mı
Bu arada bayağı yazmışsınız okuyamadım bir sıkıntı var galiba arkadaşların birinde rabbim yardımcısı olsun herşeyin hayırlısı
normal diye biliyorum.Bebeğin plasentası öndeyse ondan da olur.Benim bebeğimin plasentası önde o yüzden bende çok oluyor.Dr gidince söyle bakalım için rhat eder.Kızlar
Ayaktayken rahmimde bir baskı var ön kısmımı tutarak yürüyünce rahat ediyorum doktora sorayım mı sizce normal mi sizde de var mı
Bu arada bayağı yazmışsınız okuyamadım bir sıkıntı var galiba arkadaşların birinde rabbim yardımcısı olsun herşeyin hayırlısı
Aydacım gözün aydın inşaallah güzel haberler verirsin en yakın zamandaDünkü doktor kontrolüm Allaha şükürler olsun ki iyi geçti... Rahim duvar kalınlığım 12,5 olmuş veeeeeeeeeee
Transfer günüm16 Şubat Pazartesi öğleden sonra :) iki embriyo çözdürülüp durumlarına göre ikisi de transfer edilecek inşallah...
Aydacım gözün aydın tatlım inş. Ay sonu güzel haberlerinide alıcaz
BOL ŞANSLAR DİLİYORUM CANIM ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARTMASIN
normal diye biliyorum.Bebeğin plasentası öndeyse ondan da olur.Benim bebeğimin plasentası önde o yüzden bende çok oluyor.Dr gidince söyle bakalım için rhat eder.
Aydacım gözün aydın inşaallah güzel haberler verirsin en yakın zamanda
Hayırli haberler ver artık ınş canım.ben bahari Bekliyorum hakkımiza hayırlisi.egenin annesine çok üzuldum ınş geçer .Rabbim sağlıkli sıhhatli evlât nasip cümlemize .Dünkü doktor kontrolüm Allaha şükürler olsun ki iyi geçti... Rahim duvar kalınlığım 12,5 olmuş veeeeeeeeeee
Dünkü doktor kontrolüm Allaha şükürler olsun ki iyi geçti... Rahim duvar kalınlığım 12,5 olmuş veeeeeeeeeee
canım merakla sonucunu bekliyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlad/ evladlar nasip etsin inşallah
Cok kotuyummm.
Gebeligi sonlandirmak gerekiyo dedidoktorum radyoloji raporunun ardindan. Yarin sabah gel dedi. Ama bennn nnası yapıcam Allahım sabır ver. Baska doktorkara gitcem yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?