2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Hacercim Yeşimle face de görüştüm.2 doktora görünmüş onlar da aynı ümitli konuşmamışlar.Cuma günü proftan randevu almış.Gerçekten çok üzgün.Şu an yapacağımız şey dua etmek ben diyorum ki beraber yasin ya şafi okuyalım birlikten güç doğar.Derdi veren Rabbim dermanını da verir.Biz ondan isteyelim

Anladım cnm tm benim aklımada ordan yazmak gelmedi rabbim yardımcısı olsun inş.

Kızlar
Ayaktayken rahmimde bir baskı var ön kısmımı tutarak yürüyünce rahat ediyorum doktora sorayım mı sizce normal mi sizde de var mı
Bu arada bayağı yazmışsınız okuyamadım bir sıkıntı var galiba arkadaşların birinde rabbim yardımcısı olsun herşeyin hayırlısı

Cok kotuyummm.
Gebeligi sonlandirmak gerekiyo dedidoktorum radyoloji raporunun ardindan. Yarin sabah gel dedi. Ama bennn nnası yapıcam Allahım sabır ver. Baska doktorkara gitcem yarin

Rabbime sığın canım üzülme herşeyde vardır bir hayır başka doktora git hatta iki doktora git güzelce düşün söylemek kolay biliyorum ama yapabileceğin hiçbirşey yok veren almak istiyorsa alacak demektir ama onun bu dünyada yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun gelir dualarımız seninle
İsyan etme tamam mı inancını kaybetme
Selametle

Dünkü doktor kontrolüm Allaha şükürler olsun ki iyi geçti... Rahim duvar kalınlığım 12,5 olmuş veeeeeeeeeee
Transfer günüm16 Şubat Pazartesi öğleden sonra :) iki embriyo çözdürülüp durumlarına göre ikisi de transfer edilecek inşallah...
Bilmeyenler için Dondurulmuş Tedavi Benimkisi :)
Kullandığım ilaçlara yenileri eklendi,
Test tarihine kadar 3x1 Estrofem (devam)
Test tarihine kadar 1x1 Folbiol (devam)
Test tarihine kadar 2x1 Crinone Jel
4 gün kullanmak üzere 1x1 Prodnol
4 gün kullanmak üzere 1x1 Rulid

Aydacım gözün aydın tatlım inş. Ay sonu güzel haberlerinide alıcaz

BOL ŞANSLAR DİLİYORUM CANIM ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARTMASIN

Normal benimde oluyor.

normal diye biliyorum.Bebeğin plasentası öndeyse ondan da olur.Benim bebeğimin plasentası önde o yüzden bende çok oluyor.Dr gidince söyle bakalım için rhat eder.
Aydacım gözün aydın inşaallah güzel haberler verirsin en yakın zamanda

Aydacım gözün aydın tatlım inş. Ay sonu güzel haberlerinide alıcaz

BOL ŞANSLAR DİLİYORUM CANIM ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARTMASIN

Hepinize çok teşekkür ediyorum... Dualarınıza çok daha fazla ihtiyacım var artık...

Hayırli haberler ver artık ınş canım.ben bahari Bekliyorum hakkımiza hayırlisi.egenin annesine çok üzuldum ınş geçer .Rabbim sağlıkli sıhhatli evlât nasip cümlemize .

canım merakla sonucunu bekliyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlad/ evladlar nasip etsin inşallah

Cok kotuyummm.
Gebeligi sonlandirmak gerekiyo dedidoktorum radyoloji raporunun ardindan. Yarin sabah gel dedi. Ama bennn nnası yapıcam Allahım sabır ver. Baska doktorkara gitcem yarin

canım yaaa çok üzüldüm kesin kararmı bebeği aldırma

KIZLAR NERELERDESİNİZ
YEŞİM SENİ MERAK EDİYORUM İYİ MİSİN
YEŞİMDEN HABER ALAN VAR MI ?

Evet kızlar ya var mı bi haber alan. Ben de çok merak ediyorum

iyi değil kızlar ya prof gitmiş oda çok ümitli konuşmamış maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…