2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

İkinci kez hamilelik yaşayan arkadaşlar, gebeliğinizi öğrenmeden önce nasıl belirtiler oldu bu sefer? yoksa ilk gebelikle aynı şeyler miydi?? Paylaşırsanız çok sevinirim...=)))))Bizim de 4 yaşında bir oğlumuz var inş kardeş istiyoruz.. Her adet öncesi yaşadığım sıkıntıları yaşıyorum bu sefer ama göğüs ucum ciddi biçimde sızlıyor sanki.. Oğlumda da böyle olmuştu o yüzden merak içindeyim. Biraz da mide bulantım var ama o da adet öncesi yaşadığım bir sıkıntı. Kafam karışmış durumda..

Kızlar günaydın,
Öğleden sonra Transferim var Allah izin verirse... Ne olur dua edin hayırlısı için... Şuan işyerinde telefon gelmesini bekliyorum hastaneden...
CANIM BENİM İNŞALLAH BU SEFER RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK
HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

Yeşimden yeni bir haber var mı kızlar? Nasıl üzüldüm anlatamam... Rabbim hayırlısını ve sabrını versin...

Kızlar günaydın,
Öğleden sonra Transferim var Allah izin verirse... Ne olur dua edin hayırlısı için... Şuan işyerinde telefon gelmesini bekliyorum hastaneden...
Günaydın canım Allah hakkında hayırlısını versin şans ve dua seninle olsun.Şu an heyecan doruktadır.Rabbim yüzünü güldürsün inşaallah

Yeşimle görüştüm bekliyor bir doktora daha görünecekmiş inşaallah bir mucize gerçekleşir bebeği sağlıklı olur(

amanda ve yeşim dualarımız sizinle kızlar hayırlı haberlerle dönün inşallah

Kızlar günaydın,
Cnm benim dualarımız seninle inşallah hayırlı haberler ver bize rabbim yanında olsun dileğini isteğini hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

Yeşimle görüştüm bekliyor bir doktora daha görünecekmiş inşaallah bir mucize gerçekleşir bebeği sağlıklı olur(
Ay cnm inşallah rabbim yüzünü güldürsün bende rahatsız etmemek için çok yazmak istemiyorum ama yanlız bırakmakta istemiyorum.
Bugün mü gidicekmiş dr

Kızlar cok sagolun. Destek oldunuz hep. Hakkınızı helal edin. Bugün bi docente gittim. Cvs testinin mutlaka yapilmasi gerektigini o test yapilmadan gebeligin sonlandirilmasinin mumkun olmadığını belirtti. Yani kendi doktorumun sali gunu direk bu gebelik sonlanmali demesini dogru bulmadı. Hatta bugünkü doktor eger cvs testi olumlu cikar kromozomsal bi anomali yoksa ense kalinliginin zamamla normale döndüğü gebelerin oldugunu soyledi. Bi umut dogdu icime ister istemez.
cuma günü yapılacak cvs testi. Profesör yapacak. Karnimdan igneyle girilip bebegin eşiğindennparca alinip gönderilecek. Rabbim insallah yavrumu bana bagislar. Sali gununden beri yasadigim strese uykusuz istahsiz gecirdigim gunlere inat bugün bebeğimin hala kalbi atiyo, hala eli kolu hareket ediyordu yaa... sözün bittigi yerdi iste.. mucizem direniyorsa bende direnicem.. dualarınizi eksik etmeyin noolur.

Yeşimcim güzel bir gelişme olmuş.Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşaallah.Sağlıkla doğmasını Allahım nasip eder inşaallah.Aklımdasın hep dua ediyorum sana.

egeninannesi canım hep aklımdasın. Ben de çok fazla rahatsız etmek istemiyorum ama dualarımız seninle. Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah..

Yeşimcim bir umut işte nasıl sevindim rabbim yardımcın olsun dualarım seninle bitanem inş. herşey yoluna giricek.

Rabbim dualarımızı duyacak evladını sağlıkla inşallah sana bağışlayacak inşallah arkadaşım
Bu süreçte yıprandın epeyi sen güçlü ol arkadaşım inşallah güzel haberlerini alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…