2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Evettttt Kızlarrrrrrrrr,

Dün akşam 18:05'de bebişlerime kavuştum Allahın izni ile... Herşey gayet güzel geçti iki embriyo çözdürüldü ve ikisine gayet güzel çözüldü diye bilgi verdi embriyolog... Transferde rahat sayılırdı ve iki güzel ışığımı dolu dolu gözlerle emanet aldım, hayırlısı ile ayrılmayız inşallah... Bir saat dinlendikten sonra çıktık hastaneden, dışarıda yemek yedik ve eve gelince hemen uyudum :))))))))
Bugünde işe gitmedim izin verdim kendime... Karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanırım normal onun dışında da iyim çok şükür... Ve Test Tarihimmmm 25 Şubat

Canım nasıl sevindim bu habere anlatamam... Rabbim hayırlısı ile güzel sonuçlarla karşılaştırsın... Derdi veren Allahım dermanını da verir... Seni kocaman öpüyorum bebişini de kendine de iyi bak canım...

Öncelikle hem sizin hem bebeğiniz için hakkınızda hayırlısı ne ise Allah onu nasip etsin. Benzer durumları çok yakın bir arkadaşım yaşadı 6. ayında gebeliği sonlandırılacaktı. Karından alınan sıvı üzerinden testler yapıldı. Sonlandırılmadı hamilelik ama takip edilecek dendi üzerinden çok zaman geçti tam hatırlamıyorum detayları ama maşallah şimdi çok sağlıklı 12 yaşında bir kızı var... Ümidinizi kaybetmeyin sakın.

hayırlı haberlerini alacağız inşallah allahın izniyle 25 şubat bekle bizi

Sende bu ay guzel haberler al iki kuzunada saglikla kavus insallahh

Çok teşekkür ederim ilginize, umut dolu paylaşımınıza umarim bende iyi haberler alarak atlatirim bu gecmek bilmeyen günleri...

Ne güzel iki bebek inşaallah tutunur sağlıkla.Test tarihine de az var çok heyecanlı 25 şubatta sevinçli haberi bizimle paylaşırsın inş.

Oh oh hadi bakalım gelsin 25 şubat rabbim hayırlı haberler almak nasip etsin cnm benim

Ne güzel iki bebek inşaallah tutunur sağlıkla.Test tarihine de az var çok heyecanlı 25 şubatta sevinçli haberi bizimle paylaşırsın inş.

Teşekkür ederim canım inşallah... Evet test için de çok beklemeyeceğim (tabi şuan çok uzun geliyor ama :))))
5.gün embriyosu olduğu için 10 gün sonraya veriyorlar canım...

merhaba arkadaşlar benim de randevum var bugün 14.45 de buralar kara büründü bakalım gidebilecek miyiz..Hala daha yağıyor Samsunu hiç bu kadar karlı görmedim.

Tubacım kar var ha oh oh berrakla keyfini çıkarın burasıda çok soğuk.
İnş gidersiniz miniği gör insan çok özlüyor demi.

merhaba arkadaşlar benim de randevum var bugün 14.45 de buralar kara büründü bakalım gidebilecek miyiz..Hala daha yağıyor Samsunu hiç bu kadar karlı görmedim.

İstanbul da aynı canım yaaa hayat felç resmen...
Sabah işe gelirken ne zorlandım...
İnşallah hayırlısı ile gidebilirsinde güzel güzel haberlerle dönersin...

Tubacım kar var ha oh oh berrakla keyfini çıkarın burasıda çok soğuk.
İnş gidersiniz miniği gör insan çok özlüyor demi.
evet canım hiç bu kadar kar yağmamıştı Samsuna.Doktora gittim canım bebişimi gördüm büyümüş baya 383 gr olmuş.uyuyordu dr dürttü dönsün diye ölçüm yapacaktı inat etti dönmedi ağzını açtı elleriyle bay bay yaptı:))Bacak yapısı çok düzgün dedi..Karnın aç herhalde dedi dr ben de sabah kahvaltısıyla duruyordum ondan dedi.İşlerim vardı yemek yemeye vaktim olmadı.Yani yemek yemeyince bebekte yatıyor enerjisi kalmıyormuş onu anladım

İstanbul da aynı canım yaaa hayat felç resmen...
Sabah işe gelirken ne zorlandım...
İnşallah hayırlısı ile gidebilirsinde güzel güzel haberlerle dönersin...
İstanbul hava şartlarından çok etkileniyor kalaballık olması sebebiyle normalde bile trafikte ilerlemek zor Allah kolaylık versin.Doktora gittim canım bebişimi gördüm büyümüş baya 383 gr olmuş.uyuyordu dr dürttü dönsün diye ölçüm yapacaktı inat etti dönmedi ağzını açtı elleriyle bay bay yaptı:))Bacak yapısı çok düzgün dedi..Karnın aç herhalde dedi dr ben de sabah kahvaltısıyla duruyordum ondan dedi.İşlerim vardı yemek yemeye vaktim olmadı.Yani yemek yemeyince bebekte yatıyor enerjisi kalmıyormuş onu anladım

Merhaba hamis ler ve adayları. Bende aranıza katılabilir miyim?
17.ayında olan bi kızım var. Abla olsun istiyoruz ocaktan beri. Aslında her anne gibi acabalarim var. Adet görünce Uzulmedim de sevinmedim de.nötr oldum.ama korunmuyorum da.sat 1 subat bat 28 subat bende.14 subatta yumurtladim.o günden beri de akıntım ve kasık batmalari var.kafayı takmış değilim. Çünkü ben faranjit le kızım grip ve dış çıkarmayla bogusuyoruz.birde Burom var kosturdugum. Çok belirgin batmalar ve bol akıntı var.bu kadar erken olması ihtimali düşük diye düşünüyorum. Sizce???

Yerim ben o minnaki aç bırakma tubişim sık sık yazını okudukca görmüş gibi oldum ve inan karşımda kucağımda gibi sevdim oğlunu ay çok heyecanlanıyorum ben ya.
Ayşedurmaz umarım en kısa zamanda bebeişin gelir aslında en güzeli fazla ara vermeden doğurmak geç oldu bizimki de ama çok isterdim şuan arkadaş gibi büyümelerini.

Canım benim duygularımı içten hissetmen beni çok etkiledi duygulandım Aç bırakmamam lazım yoksa hemen uyku moduna giriyor
Abdominal tuğbacım ne güzel iyi haberlerle dönmüşsün. Darısı hepimizin başına inşallah..
Çok şükür canım iyi bebeğim az az sık yemek yemek lazım yoksa uyuyor bebekler:))Darısı senin diğer arkadaşlarımın başına.Yeşim de inşaallah güzel haberlerle buraya yazar inşaallah

tuğbacım maşallah büyüyor kuzucuğun ne tatlı ya aç kalınca halsizlik düşmüş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…