2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Yeşim bu cvs yanlış yazmadım umarım.
inş. iyi geçer tatlım dün okudum baya nerelerden ne testtlerden temiz çıkmış mutlaka sende bakmışsındır tevvekkül Allahın izni ile herşey güzel olucak temiz çıkıcak Allaha emanetsiniz minikte sende.

amin canım selalarda okunuyor rabbim herkezin duasını kabul etsin.

aminn canım nasılsın görüşmeyeli, bebişin nasıl dr randevun yakın mı
iyi değilim kuzum ya bütün sinirlerim harap eşim yurtdışına çıktı ya gelemiyor hava şartlarından yarına alınmış uçuş bugün gitmem gerekti dr yarına zorla aldırdım randavuyu yarındanda pazartesiye baya bi tavır yaptı hastane başka yapabileceğimiz bir şey yok diye dün çok ağladım sinirimden başım hayla ağrıyor. eşimede bi dünya söylendim biliyorum onunda yapabilicek birşeyi yok ama ne yapayım işte sinirimi ondan çıkardım.
sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor ?

Canım benim sakin ol sinir hem sana hem bebeğine zarar.Eşinin yanında olmaması üzmüş seni o da napsın canım elinde olan bişey değil.Yalnız gidemez misin hastaneye ya da anneni falan alıp gitsen.Hamileliğin bazı dönemleri böyle sinir patlaması oluyor relax olmak lazım sinirin kimseye faydası yok ama o an insan hakim olamıyor kendine.
Ben de canım iyiyim.Bazı sıkıntılarım var bel ağrısı çekiyorum sol bacağıma vuruyor yürüyemiyorum topallıyorum.Bir de varis çıkmaya başladı bacaklarımda çok ağrı yapıyor ayakta kalınca.Gece sol tarafıma yatamıyorum ağrıdan.Dr a söyledim magnezyum verdi varise yapabilcek bişey yokmuş.Yolu yarıladım bundan sonra daha ağırlaşacam Rabbim yardım edecek inşallah.

ay canım ya erken başlamış bu kramplar ağrılar Allah yardımcın olsun aynı zamanda bol bol süt yoğurt falanda tüket. bel ağrısı da çok berbat zaten
evet biliyorum sinirin kimseye faydası yok ama işte ne bilim elde olmayan bi patlama neler yazdım adama
aman napim çeksin nazımı sonrada usandırmazsam iyi gerçi :)
çok heycanlanmıştım cuma görücem diye aslında bütün hırçınlığım bundan...

evet canım dr ikinci gebelik daha ağar daha sıkıntılı olur dedi kızımda da çektim çünkü.
Hormonlar sinirleri tavan yaptırıyor her zaman hamile değilsin ya çeksin siniri:))
13. haftaya gelmişsin büyümüştür bebişin çok merak ediyor insan sürekli görmek istiyor.Neyse az kalmış annesi bebişinle randevuna sana bay bay yapacak gülümseyecek inşaallah.

Kizlar merhaba amanda cnm nasilsinnhakkin da hayirlisi insallah yesim cnmmmmm hic merak etme benim bir arkadasima annekarninda dawn sendromu dediler zeyneP kamile gitti bi ton test falan amaaaaa cocuk turp gibu dogdu masallah ve bunun gibi nice nice tanidiklarim var en gizli olanlari rabbim bilir korkma dua et benim kizima da karnim day ken ya deve ya cuce olcak deduler hic bir eser yok sen bol bol dua et hacercim cnm sen nasil sin tuba ya sen cnm ara ara girip bakiyorum sizlere ben son 3 aydir leke leke ile ugrasiyorum bu ay sadece addeten bir hafata once gordum ve iki gunum gecti hayir lisi insallah

Merhaba kizlar..cok sagolun dualariniz, iyi dilekleriniz için.
Bugun yapildi cvs. Zor bi islemdi venim icin.plasenta asagidaymis.yarim gun hastanede yattim.sonrasinda kan uyuşmazligi ignesi vuruldu. Agir kaldirmiycam, yol yasak vs. 10 gun rapor verdi doktor. Bundan sonrasi Allaha kalmis.bol bol dua etcem artik.
kizlar bide ben ilac olarak hicbisey kullanmiyorum. Coraspinle folbiol iciyodum.ayin 10 undan beri icmedim. Vitamin fln kullanmali miyim ki. Sormayi unuttum bugun doktora.

Canım benim zor işlemdi demek Benim de plasentam aşağıda.Dikkat et kendine canım taktir Allahın.
Senin ayında ben de folbiol kullanıyordum ayrıyetten kan sulandırıcı iğne clexcane .Demir hapını 4. ayda verdi folbiol 3. aydan sonra kullanılmamalı.Bir de şu an magnezyum kullanıyorum kramplar için.
Sen bence coraprine devam et ihmal etme.Benim doktorum eğer güzel besleniyorsan sebze,et,süt ürünleri,yumurta yiyorsan ayrıyetten vitamin takviyesi gerekmez dedi.

hadi bakalım inş. hayırlı sonuçlar çıkıcak coraspin neden bıraktın ki ? dr ara sor bence decavit falan başlanması gerekiyor artık öyle biliyorum ben corasprinide kullanmam gerekiyor bence dr sormalısın şimdi artık durumun farklı için daha rahat eder. yat bol bol dinlen ve dua et ev işi yemek bilmem neyle uğraşma sakın bırak hazır yesinler Allaha emanetsiniz ikinizde.

Canım Allahın izniyle güzel sonuçlar alırsın inşallah. Ben de internetten bakmıştım zor bir işlem gerçekten. Bol bol dinlen. Dualarımız seninle. Canım ben coraspini 3 ay dolunca bıraktım. Decavite başladım. Onun içinde folik asit de olduğu için folik asiti de bırakmıştım. Sadece tiroid ilacımla decavit içiyordum yani.

Hadi hayırlısı canım. Sen de aramıza katılırsın inşallah bi an önce

Sagolun canlarim.yanimda oldugunuzu bilmek güç veriyo.şu karanlik gunler bi geçse diye dua ediyorum artik.
decavit alayim ozaman ben yarin tuğba. Guatr icin olani iciyorum zaten.o da 1 ay oldu kan tahlilide yaptirmak lazım. Allah biliyoya ilk duydugum zaman vazgecmistim herseyden o yuzden biraktim ilaclari. Yememede dikkat etmedim hic. Halada ettigim soylenemez ya
Allah büyük. ..

Allah büyük canım hiç Bırakma kendini inşallah hayırlı sonuçlar ile yazarsın buraya bol bol dua edelim
Vitaminler veya ilaçlar konusunu pek bilmiyorum şu an hiç bişey kullanmıyorum ben vinalac kullanıyordum o da bitti Dr ne yazacak bakalım şimdi

Sağol canım iyim Allaha Şükür beklemedeyim bugün transferin 5.günü heyecanla 25 şubatı bekliyorum test için...
Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı ne ise ona razıyım canım...
Seninde müjdeli haberlerini bekliyoruz canım...

Çok çok geçmiş olsun canım benim inşallah bu olumsuz günleri hayırlısı ile atlatırsın da hamişliğin tadını çıkarırsın...
Kendine çok dikkat et canım salma kendini Anne demek güçlü olmak güçlü kalmak demek biliyorsun... O minnoş bir doğsun hepimiz yerine poposundan ısırırsın...

Kızlar Merhaba yeniden.dukkan açma telasindan giremiyorum sık sık. Hamilelik takvimlerini görünce hoşuma gidiyor.güzel günlerdi☺belki bir daha nasip olur.
bat 28 subat bende.beyaz akıntı devam ediyor.1 2 gün azalmisti yumurtlamadan sonraki 3.gün falan.ağır kaldirirken eğilirken esnerken kasiklarima batanlar var.uzanınca geçiyor. Bir de felaket yorgunluk.hiç huyum değildir gündüz uyumak. Geçen gün dolmuşta içim geçmis yakın mesafede bile.
bir de sorum var parmakla gebelik öğrenenler varmış. Doğrusunu bilen varsa anlatabilir mi nasıl olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…