aminn canım nasılsın görüşmeyeli, bebişin nasıl dr randevun yakın mıamin canım selalarda okunuyor rabbim herkezin duasını kabul etsin.
iyi değilim kuzum ya bütün sinirlerim harap eşim yurtdışına çıktı ya gelemiyor hava şartlarından yarına alınmış uçuş bugün gitmem gerekti dr yarına zorla aldırdım randavuyu yarındanda pazartesiye baya bi tavır yaptı hastane başka yapabileceğimiz bir şey yok diye dün çok ağladım sinirimden başım hayla ağrıyor. eşimede bi dünya söylendim biliyorum onunda yapabilicek birşeyi yok ama ne yapayım işte sinirimi ondan çıkardım.aminn canım nasılsın görüşmeyeli, bebişin nasıl dr randevun yakın mı
Canım benim sakin ol sinir hem sana hem bebeğine zarar.Eşinin yanında olmaması üzmüş seni o da napsın canım elinde olan bişey değil.Yalnız gidemez misin hastaneye ya da anneni falan alıp gitsen.Hamileliğin bazı dönemleri böyle sinir patlaması oluyor relax olmak lazım sinirin kimseye faydası yok ama o an insan hakim olamıyor kendine.iyi değilim kuzum ya bütün sinirlerim harap eşim yurtdışına çıktı ya gelemiyor hava şartlarından yarına alınmış uçuş bugün gitmem gerekti dr yarına zorla aldırdım randavuyu yarındanda pazartesiye baya bi tavır yaptı hastane başka yapabileceğimiz bir şey yok diye dün çok ağladım sinirimden başım hayla ağrıyor. eşimede bi dünya söylendim biliyorum onunda yapabilicek birşeyi yok ama ne yapayım işte sinirimi ondan çıkardım.
sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor ?
ay canım ya erken başlamış bu kramplar ağrılar Allah yardımcın olsun aynı zamanda bol bol süt yoğurt falanda tüket. bel ağrısı da çok berbat zatenCanım benim sakin ol sinir hem sana hem bebeğine zarar.Eşinin yanında olmaması üzmüş seni o da napsın canım elinde olan bişey değil.Yalnız gidemez misin hastaneye ya da anneni falan alıp gitsen.Hamileliğin bazı dönemleri böyle sinir patlaması oluyor relax olmak lazım sinirin kimseye faydası yok ama o an insan hakim olamıyor kendine.
Ben de canım iyiyim.Bazı sıkıntılarım var bel ağrısı çekiyorum sol bacağıma vuruyor yürüyemiyorum topallıyorum.Bir de varis çıkmaya başladı bacaklarımda çok ağrı yapıyor ayakta kalınca.Gece sol tarafıma yatamıyorum ağrıdan.Dr a söyledim magnezyum verdi varise yapabilcek bişey yokmuş.Yolu yarıladım bundan sonra daha ağırlaşacam Rabbim yardım edecek inşallah.
evet canım dr ikinci gebelik daha ağar daha sıkıntılı olur dedi kızımda da çektim çünkü.ay canım ya erken başlamış bu kramplar ağrılar Allah yardımcın olsun aynı zamanda bol bol süt yoğurt falanda tüket. bel ağrısı da çok berbat zaten
evet biliyorum sinirin kimseye faydası yok ama işte ne bilim elde olmayan bi patlama neler yazdım adama
aman napim çeksin nazımı sonrada usandırmazsam iyi gerçi :)
çok heycanlanmıştım cuma görücem diye aslında bütün hırçınlığım bundan...
Canım benim zor işlemdi demekMerhaba kizlar..cok sagolun dualariniz, iyi dilekleriniz için.
Bugun yapildi cvs. Zor bi islemdi venim icin.plasenta asagidaymis.yarim gun hastanede yattim.sonrasinda kan uyuşmazligi ignesi vuruldu. Agir kaldirmiycam, yol yasak vs. 10 gun rapor verdi doktor. Bundan sonrasi Allaha kalmis.bol bol dua etcem artik.
kizlar bide ben ilac olarak hicbisey kullanmiyorum. Coraspinle folbiol iciyodum.ayin 10 undan beri icmedim. Vitamin fln kullanmali miyim ki. Sormayi unuttum bugun doktora.
hadi bakalım inş. hayırlı sonuçlar çıkıcak coraspin neden bıraktın ki ? dr ara sor bence decavit falan başlanması gerekiyor artık öyle biliyorum ben corasprinide kullanmam gerekiyor bence dr sormalısın şimdi artık durumun farklı için daha rahat eder. yat bol bol dinlen ve dua et ev işi yemek bilmem neyle uğraşma sakın bırak hazır yesinler Allaha emanetsiniz ikinizde.Merhaba kizlar..cok sagolun dualariniz, iyi dilekleriniz için.
Bugun yapildi cvs. Zor bi islemdi venim icin.plasenta asagidaymis.yarim gun hastanede yattim.sonrasinda kan uyuşmazligi ignesi vuruldu. Agir kaldirmiycam, yol yasak vs. 10 gun rapor verdi doktor. Bundan sonrasi Allaha kalmis.bol bol dua etcem artik.
kizlar bide ben ilac olarak hicbisey kullanmiyorum. Coraspinle folbiol iciyodum.ayin 10 undan beri icmedim. Vitamin fln kullanmali miyim ki. Sormayi unuttum bugun doktora.
Merhaba kizlar..cok sagolun dualariniz, iyi dilekleriniz için.
Kizlar merhaba amanda cnm nasilsinnhakkin da hayirlisi insallah yesim cnmmmmm hic merak etme benim bir arkadasima annekarninda dawn sendromu dediler zeyneP kamile gitti bi ton test falan amaaaaa cocuk turp gibu dogdu masallah ve bunun gibi nice nice tanidiklarim var en gizli olanlari rabbim bilir korkma dua et benim kizima da karnim day ken ya deve ya cuce olcak deduler hic bir eser yok sen bol bol dua et hacercim cnm sen nasil sin tuba ya sen cnm ara ara girip bakiyorum sizlere ben son 3 aydir leke leke ile ugrasiyorum bu ay sadece addeten bir hafata once gordum ve iki gunum gecti hayir lisi insallah
Allah büyük canım hiç Bırakma kendini inşallah hayırlı sonuçlar ile yazarsın buraya bol bol dua edelimSagolun canlarim.yanimda oldugunuzu bilmek güç veriyo.şu karanlik gunler bi geçse diye dua ediyorum artik.
decavit alayim ozaman ben yarin tuğba. Guatr icin olani iciyorum zaten.o da 1 ay oldu kan tahlilide yaptirmak lazım. Allah biliyoya ilk duydugum zaman vazgecmistim herseyden o yuzden biraktim ilaclari. Yememede dikkat etmedim hic. Halada ettigim soylenemez ya
Allah büyük. ..
Kizlar merhaba amanda cnm nasilsinnhakkin da hayirlisi insallah yesim cnmmmmm hic merak etme benim bir arkadasima annekarninda dawn sendromu dediler zeyneP kamile gitti bi ton test falan amaaaaa cocuk turp gibu dogdu masallah ve bunun gibi nice nice tanidiklarim var en gizli olanlari rabbim bilir korkma dua et benim kizima da karnim day ken ya deve ya cuce olcak deduler hic bir eser yok sen bol bol dua et hacercim cnm sen nasil sin tuba ya sen cnm ara ara girip bakiyorum sizlere ben son 3 aydir leke leke ile ugrasiyorum bu ay sadece addeten bir hafata once gordum ve iki gunum gecti hayir lisi insallah
Cnm bakip cikioyom sizleri takip ediyorum bendr yogun akinti var ve 3 gunu geride biraktim bekleyevegim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?