2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Aminnn cnm seni bekliyim o zamn bende olmazsam 25 subatta yapayim testi

Bu topigi aradim bulamayinca yeni konu acmistim:) bizde ikinci cocugumuzu istiyoruz. Allah hepimize hayirlisini nasip etsinnn.. guzel haberler alalim insallaahhh. sevgilerr

Msjlarim gorunmuyordur umarım.
Yoksa cevap verilmeye değer görülmemek çok sinir bozucu!
est cnm olurmu hafta sonu malüm genelde hafta sonu sakin oluyor bizim topik.
elle anlayanlar varmış ama ben pek anlamıyorum o yöntemden pek bir şey kalmamış çarşamba gibi adet olmazsan istersen bi test yap ama erken belirtiler genelde psikolojik oluyor hep diyorum benim ilk belirtim göğüslerimdi adetteki gibi değil farklı bi dolgunluk vardı.
inş. hayırlı haberler alırsın.
Bu topigi aradim bulamayinca yeni konu acmistim:) bizde ikinci cocugumuzu istiyoruz. Allah hepimize hayirlisini nasip etsinnn.. guzel haberler alalim insallaahhh. sevgilerr
inş. Allah herkezin gönlüne göre versin cnm

Günaydın herkese güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşaallah. amanda29 test gününe az kalmış heyecanlandım güzel haberler bekliyorum senden.
egeninannesi Yeşimcim sen de inşallah güzel haberler yazarsın buraya..
Hamile kalmak isteyen arkadaşlar en kısa sürede mutlu haberleri alırsınız inşaallah

Günaydın canım. Amin inşallah güzel haberler alırız allahın izniyle. Hacer de bugün dr a gidecekti herhalde di mi ne yaptı acaba?

Günaydın canım. Amin inşallah güzel haberler alırız allahın izniyle. Hacer de bugün dr a gidecekti herhalde di mi ne yaptı acaba?
Aminn canım inşaallah.Evet Hacer dr a gidecekti gelse de yazsa .Hacercim merak ettik seni naptın??
Sen nasılsın Tuğbacım nasıl gidiyor

3.30 da gidicem cnm çok heycanlıyım ya dün bi sürüşey geçti aklımdan ya şöyleyse ya böyleyse diye demek elde olmuyormuş bu kuruntular hayırlısı ile bi gidip gelsem çok rahatlıcam.
sizler neler yaptınız hafta sonu yoktunuz.

Hoşgeldin canım.O kuruntular bende de var maalesef anne olmak her dakika kuruntu demek.Allahın izniyle bebeğinin iyi olduğunu göreceksin.Ben hafta sonu dışardaydım evde patladım sıkıntıdan dışarı çıkmak iyi geldi

iyi yapmışsın cnm hava nasıl düzeldi dimi biraz.
bzde dün dışarı çıktık hamile kıyafeti baktım ama yeni sezon bir şey yoktu kabu gibiydi hir bir şey olmuyor popom çok kötü görünüyor Allahtan bol gelen bi pantolon vardı atmamışım nasıl elime yapıştı sanırım alış veriş zamanıda gelmiş...

Hava güzel canım kar falan kalmadı.Ben de geçen hafta lcw baktım hamile kıyafetlerine çok kötüler kalmış giydim beni olduğumdan daha kilolu gösterdi onları giymektense giymemek daha iyi normal large buluz aldım o daha iyi durdu.Yeşim almıştı lcw den onlar gibi güzel yoktu .Kıızımdan kalan 2 elbisem var hamile giyimden almıştım hiç eskimediler hala güzeller onları giyiyorum bir de hamile pantolunu bol bir de hırkam var idare ediyorum onlarla.Ne var kız poponda sana öyle geliyordur üzme kendini

benimde vardı da bizim geline verdim eteğide bulamadım hiç bişey olmuyor nettekiler çok güzel ama denemeden de almak istemiyorum artık çarşı marşı çıkıcam bi yerlere bakalım bi gideyimde dr

Evet canım az kaldı... Ama dün gece kullandığım vajinal jel ile birlikte kanlı akıntı geldi dünyam başıma yıkıldı... Doktora mesaj çektim devam etmiyorsa sorun yok dedi, sabah da hemşire aradı bazen jeli kullanırken rahimi çizebiliyorsunuz aktif bir kanama yoksa sorun yapma tekrar ederse görüşelim dedi... Şimdi tuvalete gitmeye korkuyorum inan...
Ne olur kızlar dua edin hayırlısı ile kavuşayım yavru(ları)ma... Dün gece hiç uyuyamadım şimdi de güya çalışıyorum... Çarşamba sabah test yaptıracağım Allah izin verirse...

cnm benim inş. rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.
elinden geldiği kadar kafanı dağıt aklına geldimi başka bir şey düşün birazda olsa işe yarıyor. stres olma yeterki.

Aminn canım inşaallah.Evet Hacer dr a gidecekti gelse de yazsa .Hacercim merak ettik seni naptın??
Sen nasılsın Tuğbacım nasıl gidiyor

Hamdolsun idare ediyorum canım. İyi olmaya çalışıyorum. Aynen evhamlarla kuruntularla devam işte. Haftaya kontrol var. Gün sayıyorum. Allahtan çocukla birlikte zaman çabuk geçiyor. Bakalım hayırlısı inşallah.

Aynen canım kucağımıza alana kadar böyle devam edecek. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.
Benim de geçen hafta eşim nerdeyse her gün evdeydi kar yüzünden. Dün işe gitti işte ben de temizlik yemek falan yaptım.

Rabbim yardımcın olsun canım. Meleklerin sıkı sıkı tutunsun inşallah sana..

evet ya erkekler evde olunca bi iş yapılmıyor çokta dağılıyor ...
güzel senelere iyiki doğdun

evet ya erkekler evde olunca bi iş yapılmıyor çokta dağılıyor ...
güzel senelere iyiki doğdun

Evet ya aynen. Gözünün içine baktım valla işe gitsin diye :)
Çok sağol canım arkadaşım. Hep birlikte güzel senelere inşallah

Canım benim korkma crinone mi kullandığın jel onu arkadaşım kullandı aynen kanaması oldu.Çok şükür bebeği sağlıklı doğdu bir aylık oldu şu an.Seninki de geçicidir öyle düşünüyorum.Bu sefer yavrularına kavuşacaksın Allahın izniyle ikisi de tutunsun sıkı sıkı 3 çocuğun olmuş olacak o zaman ne güzel.Dualar seninle canım Rabbim yüzünü güldürsün çarşamba gününü sabırsızlıkla bekliyorum:)

İyi olmana sevindim canım kuruntular hiç bitmiyor ki ah şöyle rahat bir insan olsak.Millet ailesinden gizliyor 9 ay bebeği hiçte dikkat etmiyor hatta kendi kendine wc de doğuruyor onlara şaşırıyorum.Ben günlerce beklemiştim kızımda doğmuyordu bir türlü :))Kontrolün yakınmış güzel haberlerle dön inşaallah.

Evet ya aynen. Gözünün içine baktım valla işe gitsin diye :)
Çok sağol canım arkadaşım. Hep birlikte güzel senelere inşallah
Doğum günün kutlu olsun Tuğbacım Allah sağlıklı,mutlu ömürler versin inşaallah oğluşunla ve prensesinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…