2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Hacerrr doktordan gelmişsindir bir haber ver nasılsın bebişin nasıl???
geldim canım geldim hemen bi yemek koydum eşimide yolladım Enes i alsın diye anca.
bebişim çok şükür sağlıklı ense kalınlığı çok iyi pek bi yorum yapmadı kan verdim işte kanama alanımda şükür bitmiş progestanı artık kesebilirsin dedi 1 hafta daha kullanıp.
cinsiyet erken daha biliyorum ama erkek gibi geldi bana dedim güldü erken daha dedi sankim bende pipi gördüm gibi gibi ama bakalım kısmet artık sağlıklı olsunda gerçekten hiçte önemli değil 3 paşam olur evde nedim :)
3 hafta sonra çağırdı rahiö ağzına bakıcak leep olmuştum ya ben rahim ağzı yetmezlili olup olmadığına bakıcak yani şuan iyi gibi dedi gerçi inş. sıkıntı çıkmaz.
bizden haberler böyle annişler

Güzel haberlerle dönmüşsün canım bebişimizin iyi olmasına sevindim.Kanaman da bitmiş oh ne güzel.Canım benim sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil.Rahim ağzı yetmezliğinde dikiş atılıyor dimi canım inşaallah öyle bişey olmaz.

sağol canım benim.
evet aynen öyle yapılıyor aslında sıkıntım yoktu ama leep işleminde biraz kazındığı için gerçi yapan dr çok az aldım hiç gerek olmucak demişti ama inş. öyle olur.

sağol canım benim.
evet aynen öyle yapılıyor aslında sıkıntım yoktu ama leep işleminde biraz kazındığı için gerçi yapan dr çok az aldım hiç gerek olmucak demişti ama inş. öyle olur.
Anladım canım demek leep işleminden dolayı oldu.İnşaallah gerek kalmaz sen içini ferah tut

Canım hadi gözün aydın güzel haberler almışsın. Bi sıkıntı çıkmaz inşallah. Cinsiyet erkek olunca 12.haftada belli oluyor aslında ama senin dr da garantici herhalde. Gerçi sağlıklı sıhhatli olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil gerçekten

Allah razı olsun canım
aynen çok garantici adam ama erkek bu ya bize kız çıkmaz :)
hayırlısı ne ise o olsun geldi ya meleğim...

Teşekkür ederim canım hepimize inşallah.
Benim oğlum da 9 ay 11 günlük. Doğmayacak artık herhalde diyordum :) Annem de doğar doğar merak etme diyordu. Baya zor oldu ama doğdu :)
İnşallah güzel haberler alırım canım hayırlısıyla

Allah razı olsun canım
aynen çok garantici adam ama erkek bu ya bize kız çıkmaz :)
hayırlısı ne ise o olsun geldi ya meleğim...

O hiç belli olmaz. Ben de öyle diyordum :) Evet canım her şeyin hayırlısı. Bizim için en iyisini Rabbim bilir

KiZlar 6 gun gecti test yaptim dun cikmadi yani bi ayda fiyasko amanda cim cnm guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyorummmm

Ben de aynı şeyi düşünmüştüm hep hamile kalacağım bebeğim hiç doğmayacak 39+4 günlük doğdu kızım 9 ay 4 günlük mü oluyor o zaman:)Normal mi doğum yapmıştın canım sen.Ben epidural normal doğum yaptım.

KiZlar 6 gun gecti test yaptim dun cikmadi yani bi ayda fiyasko amanda cim cnm guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyorummmm
Hayırlısı olsun günün baya geçmiş ..

Canım da benim de ara ara pembe kanamam oluyor dün akşamdan bu yana... Dün akşam Progesteron iğne oldum az önceye kadar bir şey yoktu az önce yine bir iki damla pembe kanamam oldu bu akşamda iğne olup yarın sabah kan testine gideceğim ama bende de ümit yok sanırım... Moralmen çökmüş durumdayım tatlım... Nasip kısmet artık ne diyeyim...

Canım benim çok üzüldüm sen elinden geleni yaptın,çok uğraştın.Allahtan ümit kesilmez inşaallah yüzün güler yarın ...

Bi senle ben kaldik herhalde sen sansliain tup bebek yapabiliyorsun benim esim sozunu bile ettirmiyo yarinda ben gidecegim dktr a neden olmuyorum diye birbirimize guzel haberler veririz insallah arkadasimmm

Bi senle ben kaldik herhalde sen sansliain tup bebek yapabiliyorsun benim esim sozunu bile ettirmiyo yarinda ben gidecegim dktr a neden olmuyorum diye birbirimize guzel haberler veririz insallah arkadasimmm

Evet canım ne yapalım bizim kaderde böyle yazılmış... Evet şanslıyım ama Aralıktaki tedavide kesin gözüyle bakıldı olmadı, doktor bilimsel bir açıklama bile yapamadı herşey yolunda gitmişti... Şimdi dondurulmuşla daha doğal bir işlem olduğu için yine %65 olumlu sonuç alırız dedi doktorum ama ne olacak bilmiyorum şimdilik durum pek parlak değil damla damla geliyor kırmızılar yarın sabahtan çok umutlu değilim...

Benimdw hersey super rahim temiz piril piril dedi en son rahim rontgeni istedi bende ondam cok korkuyorum ilk kizimda da rontgenden sonraki ay hamile kaldim dktr gene istiyor ama cok acili birsey cesaret edip cekilemiyorum bakalim ne olcak benim halim suan ailede hem yengem hem ablam hamile insan ister istemez hevesleniyor nasip artik dktr uma diyorum anestezi vurilup cekileyim onuda kabul etmiyor hasta uyanik olmasi lazim diyo falan filan hayirlisi yarin gidicem bakalim ne diycek

canım hakkında ne hayırlısı ise o olsun

Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...

Canım hayırlısı olsun. İnşallah değerin artmaya devam eder de gelir bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…