geldim canım geldim hemen bi yemek koydum eşimide yolladım Enes i alsın diye anca.Hacerrr doktordan gelmişsindir bir haber ver nasılsın bebişin nasıl???
Güzel haberlerle dönmüşsün canım bebişimizin iyi olmasına sevindim.Kanaman da bitmiş oh ne güzel.Canım benim sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil.Rahim ağzı yetmezliğinde dikiş atılıyor dimi canım inşaallah öyle bişey olmaz.geldim canım geldim hemen bi yemek koydum eşimide yolladım Enes i alsın diye anca.
bebişim çok şükür sağlıklı ense kalınlığı çok iyi pek bi yorum yapmadı kan verdim işte kanama alanımda şükür bitmiş progestanı artık kesebilirsin dedi 1 hafta daha kullanıp.
cinsiyet erken daha biliyorum ama erkek gibi geldi bana dedim güldü erken daha dedi sankim bende pipi gördüm gibi gibi ama bakalım kısmet artık sağlıklı olsunda gerçekten hiçte önemli değil 3 paşam olur evde nedim :)
3 hafta sonra çağırdı rahiö ağzına bakıcak leep olmuştum ya ben rahim ağzı yetmezlili olup olmadığına bakıcak yani şuan iyi gibi dedi gerçi inş. sıkıntı çıkmaz.
bizden haberler böyle annişler
sağol canım benim.Güzel haberlerle dönmüşsün canım bebişimizin iyi olmasına sevindim.Kanaman da bitmiş oh ne güzel.Canım benim sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil.Rahim ağzı yetmezliğinde dikiş atılıyor dimi canım inşaallah öyle bişey olmaz.
Anladım canım demek leep işleminden dolayı oldu.İnşaallah gerek kalmaz sen içini ferah tutsağol canım benim.
evet aynen öyle yapılıyor aslında sıkıntım yoktu ama leep işleminde biraz kazındığı için gerçi yapan dr çok az aldım hiç gerek olmucak demişti ama inş. öyle olur.
geldim canım geldim hemen bi yemek koydum eşimide yolladım Enes i alsın diye anca.
bebişim çok şükür sağlıklı ense kalınlığı çok iyi pek bi yorum yapmadı kan verdim işte kanama alanımda şükür bitmiş progestanı artık kesebilirsin dedi 1 hafta daha kullanıp.
cinsiyet erken daha biliyorum ama erkek gibi geldi bana dedim güldü erken daha dedi sankim bende pipi gördüm gibi gibi ama bakalım kısmet artık sağlıklı olsunda gerçekten hiçte önemli değil 3 paşam olur evde nedim :)
3 hafta sonra çağırdı rahiö ağzına bakıcak leep olmuştum ya ben rahim ağzı yetmezlili olup olmadığına bakıcak yani şuan iyi gibi dedi gerçi inş. sıkıntı çıkmaz.
bizden haberler böyle annişler
Allah razı olsun canımCanım hadi gözün aydın güzel haberler almışsın. Bi sıkıntı çıkmaz inşallah. Cinsiyet erkek olunca 12.haftada belli oluyor aslında ama senin dr da garantici herhalde. Gerçi sağlıklı sıhhatli olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil gerçekten
Canım benim korkma crinone mi kullandığın jel onu arkadaşım kullandı aynen kanaması oldu.Çok şükür bebeği sağlıklı doğdu bir aylık oldu şu an.Seninki de geçicidir öyle düşünüyorum.Bu sefer yavrularına kavuşacaksın Allahın izniyle ikisi de tutunsun sıkı sıkı 3 çocuğun olmuş olacak o zaman ne güzel.Dualar seninle canım Rabbim yüzünü güldürsün çarşamba gününü sabırsızlıkla bekliyorum:)
İyi olmana sevindim canım kuruntular hiç bitmiyor ki ah şöyle rahat bir insan olsak.Millet ailesinden gizliyor 9 ay bebeği hiçte dikkat etmiyor hatta kendi kendine wc de doğuruyor onlara şaşırıyorum.Ben günlerce beklemiştim kızımda doğmuyordu bir türlü :))Kontrolün yakınmış güzel haberlerle dön inşaallah.
Doğum günün kutlu olsun Tuğbacım Allah sağlıklı,mutlu ömürler versin inşaallah oğluşunla ve prensesinle..
Allah razı olsun canım
aynen çok garantici adam ama erkek bu ya bize kız çıkmaz :)
hayırlısı ne ise o olsun geldi ya meleğim...
Ben de aynı şeyi düşünmüştüm hep hamile kalacağım bebeğim hiç doğmayacak 39+4 günlük doğdu kızım 9 ay 4 günlük mü oluyor o zaman:)Normal mi doğum yapmıştın canım sen.Ben epidural normal doğum yaptım.Teşekkür ederim canım hepimize inşallah.
Benim oğlum da 9 ay 11 günlük. Doğmayacak artık herhalde diyordum :) Annem de doğar doğar merak etme diyordu. Baya zor oldu ama doğdu :)
İnşallah güzel haberler alırım canım hayırlısıyla
Hayırlısı olsun günün baya geçmiş ..KiZlar 6 gun gecti test yaptim dun cikmadi yani bi ayda fiyasko amanda cim cnm guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyorummmm
KiZlar 6 gun gecti test yaptim dun cikmadi yani bi ayda fiyasko amanda cim cnm guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyorummmm
Canım benim çok üzüldüm sen elinden geleni yaptın,çok uğraştın.Allahtan ümit kesilmez inşaallah yüzün güler yarın ...Canım da benim de ara ara pembe kanamam oluyor dün akşamdan bu yana... Dün akşam Progesteron iğne oldum az önceye kadar bir şey yoktu az önce yine bir iki damla pembe kanamam oldubu akşamda iğne olup yarın sabah kan testine gideceğim ama bende de ümit yok sanırım... Moralmen çökmüş durumdayım tatlım... Nasip kısmet artık ne diyeyim...
Bi senle ben kaldik herhalde sen sansliain tup bebek yapabiliyorsun benim esim sozunu bile ettirmiyo yarinda ben gidecegim dktr a neden olmuyorum diye birbirimize guzel haberler veririz insallah arkadasimmmCanım da benim de ara ara pembe kanamam oluyor dün akşamdan bu yana... Dün akşam Progesteron iğne oldum az önceye kadar bir şey yoktu az önce yine bir iki damla pembe kanamam oldubu akşamda iğne olup yarın sabah kan testine gideceğim ama bende de ümit yok sanırım... Moralmen çökmüş durumdayım tatlım... Nasip kısmet artık ne diyeyim...
Bi senle ben kaldik herhalde sen sansliain tup bebek yapabiliyorsun benim esim sozunu bile ettirmiyo yarinda ben gidecegim dktr a neden olmuyorum diye birbirimize guzel haberler veririz insallah arkadasimmm
Benimdw hersey super rahim temiz piril piril dedi en son rahim rontgeni istedi bende ondam cok korkuyorum ilk kizimda da rontgenden sonraki ay hamile kaldim dktr gene istiyor ama cok acili birsey cesaret edip cekilemiyorum bakalim ne olcak benim halim suan ailede hem yengem hem ablam hamile insan ister istemez hevesleniyor nasip artik dktr uma diyorum anestezi vurilup cekileyim onuda kabul etmiyor hasta uyanik olmasi lazim diyo falan filan hayirlisi yarin gidicem bakalim ne diycekEvet canım ne yapalım bizim kaderde böyle yazılmış... Evet şanslıyım ama Aralıktaki tedavide kesin gözüyle bakıldı olmadı, doktor bilimsel bir açıklama bile yapamadı herşey yolunda gitmişti... Şimdi dondurulmuşla daha doğal bir işlem olduğu için yine %65 olumlu sonuç alırız dedi doktorum ama ne olacak bilmiyorum şimdilik durum pek parlak değil damla damla geliyor kırmızılar yarın sabahtan çok umutlu değilim...
Evet canım ne yapalım bizim kaderde böyle yazılmış... Evet şanslıyım ama Aralıktaki tedavide kesin gözüyle bakıldı olmadı, doktor bilimsel bir açıklama bile yapamadı herşey yolunda gitmişti... Şimdi dondurulmuşla daha doğal bir işlem olduğu için yine %65 olumlu sonuç alırız dedi doktorum ama ne olacak bilmiyorum şimdilik durum pek parlak değil damla damla geliyor kırmızılar yarın sabahtan çok umutlu değilim...
Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?