2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Sonuca göre hamilesin canım inşaallah değerlerin katlanır bebeklerin seninle kalır

Sonuca göre hamilesin canım inşaallah değerlerin katlanır bebeklerin seninle kalır

İnşallah canım yaaa... İnan sevinemedim bile... Kendi kendime diyorum herhalde iki tane trasfer edildi ya biri düşüyor bir tutundu ondan hem kanamam var hem test pozitif... Ne yaparsın fakirin ekmeği umut...

demek tutunmuşlar canım ayy rabbim inş. sıkı sıkı tutunurlar annesine.
hayırlısı olsun inş. çok yorma kendini dinlenmeye çalış

İnşallah canım yaaa... İnan sevinemedim bile... Kendi kendime diyorum herhalde iki tane trasfer edildi ya biri düşüyor bir tutundu ondan hem kanamam var hem test pozitif... Ne yaparsın fakirin ekmeği umut...
hyr ya bende kanama ile öğrendim biliyorsun 70 di ilk değer 7 gün sürdü sonra bitti hatırlatırım şekerim. :)

Canım benim üzülme demek kolay zor bu belirsizlik.Savha Hacer arkadaşımızın da kanama ile başladı hamileleliği dediğin gibi biri düşüp biri tutunabilir.Allah hayırlısını versin .Annelik o kadar büyük fedakarlık ki ona kavuşmak için neler yapılıyor.Doktorun bu konuda ne diyor canım??

demek tutunmuşlar canım ayy rabbim inş. sıkı sıkı tutunurlar annesine.
hayırlısı olsun inş. çok yorma kendini dinlenmeye çalış

İnşallah tutunmuşlardır canım benimde tüm umudum bu yönde... Şimdi hastaneden aradılar 75 üzeri değer bizim için yeterli Cuma sabahı tekrar kan testi yaptıracağım inşallah iki katına çıkmış olur değer...

hyr ya bende kanama ile öğrendim biliyorsun 70 di ilk değer 7 gün sürdü sonra bitti hatırlatırım şekerim. :)

Evet canım hatırlıyorum ama bu kanamada değil otururken yatarken birşey yok ama bir ayağa kalkıyorum bir damla pembe kahverengi arası bir kan... Bir var bir yok işte bu gelgit insanı deli ediyor... İnşallah biran önce biter ve değerimde katlanır da Allahın izni ile bende sağlıkla yoluma devam ederim...

Şuan için her akşam iğne olmaya devam et ve Cuma sabah testi tekrarla dedi... Beklemekten başka bir çare yok şimdilik...

bende öyleydim işte kahve geldi sadece bir kere avcumun içi kadar kırmızı geldi ama belli adet kanı gibi değildi ki şuan çok normal bence değerin inş. sabır ve dua yükselicek değerin

amanda gözün aydın inşallah tutunurlar kuzuların sana
çalışıyor musun ayağa kalkmasan gidip yatsan iyi olur ayağa kalkınca oluyorsa kanaman

Aaaaaa amanda29 cnmmm super bi haber bende sonucu bekliyorum cnmm insallah rabbim kalbine gore verit cnm

canım inşallah değerin katlanarak devam eder sağlıklı ve hayırlı evladın/evladların olur

Kizlar iyi aksamlar nasilsinz nurduacim vardir bi hikmet hsg çektir bakalım.amandaya cok sevindim hayırli olsun artar ins degerin.hamislerede Allah nazardan saklasin

Kizlar iyi aksamlar nasilsinz nurduacim vardir bi hikmet hsg çektir bakalım.amandaya cok sevindim hayırli olsun artar ins degerin.hamislerede Allah nazardan saklasin
Ben iyiyim canım hamileleliğin bazı sorunlarıyla uğraşıyorum varislerim çıktı ağrı yapıyor bel ağrım var sol bacağıma basamıyorum.Her şeye rağmen çok şükür.Sen nasılsın neler yapıyorsun tedavilere devam mı??

Allah iyilik versin canm yok ben tedaviyi biraktim simdilik .olmazsa tup bebek heralde bahara kadar bakalim.bu ay clearbluenun ovu.testini aldim hakkima hayırlisi bekliyoruz vardir bundada bilmedigimiz hayır.canim valla yolu yariladin sen maşallah.bebise iyi bak öptüm

aminn canım sağol. Hakkında hayırlısı inşaallah tüp bbebeğe gerek kalmadan gelir bebisin.Evet canım yolun yarısını geçtim hamile kalmak sor süreç hamilelikte zor Allah yardımcımız olsun.Optum görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…