Sonuca göre hamilesin canım inşaallah değerlerin katlanır bebeklerin seninle kalırKızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Sonuca göre hamilesin canım inşaallah değerlerin katlanır bebeklerin seninle kalır
demek tutunmuşlar canım ayy rabbim inş. sıkı sıkı tutunurlar annesine.Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
hyr ya bende kanama ile öğrendim biliyorsun 70 di ilk değer 7 gün sürdü sonra bitti hatırlatırım şekerim. :)İnşallah canım yaaa... İnan sevinemedim bile... Kendi kendime diyorum herhalde iki tane trasfer edildi ya biri düşüyor bir tutundu ondan hem kanamam var hem test pozitif... Ne yaparsın fakirin ekmeği umut...
Canım benim üzülme demek kolay zor bu belirsizlik.Savha Hacer arkadaşımızın da kanama ile başladı hamileleliği dediğin gibi biri düşüp biri tutunabilir.Allah hayırlısını versin .Annelik o kadar büyük fedakarlık ki ona kavuşmak için neler yapılıyor.Doktorun bu konuda ne diyor canım??İnşallah canım yaaa... İnan sevinemedim bile... Kendi kendime diyorum herhalde iki tane trasfer edildi ya biri düşüyor bir tutundu ondan hem kanamam var hem test pozitif... Ne yaparsın fakirin ekmeği umut...
demek tutunmuşlar canım ayy rabbim inş. sıkı sıkı tutunurlar annesine.
hayırlısı olsun inş. çok yorma kendini dinlenmeye çalış
hyr ya bende kanama ile öğrendim biliyorsun 70 di ilk değer 7 gün sürdü sonra bitti hatırlatırım şekerim. :)
Canım benim üzülme demek kolay zor bu belirsizlik.Savha Hacer arkadaşımızın da kanama ile başladı hamileleliği dediğin gibi biri düşüp biri tutunabilir.Allah hayırlısını versin .Annelik o kadar büyük fedakarlık ki ona kavuşmak için neler yapılıyor.Doktorun bu konuda ne diyor canım??
bende öyleydim işte kahve geldi sadece bir kere avcumun içi kadar kırmızı geldi ama belli adet kanı gibi değildi ki şuan çok normal bence değerin inş. sabır ve dua yükselicek değerinEvet canım hatırlıyorum ama bu kanamada değil otururken yatarken birşey yok ama bir ayağa kalkıyorum bir damla pembe kahverengi arası bir kan... Bir var bir yok işte bu gelgit insanı deli ediyor... İnşallah biran önce biter ve değerimde katlanır da Allahın izni ile bende sağlıkla yoluma devam ederim...
AaaaaaKızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
sendemi kan verdin ?Aaaaaaamanda29 cnmmm super bi haber bende sonucu bekliyorum cnmm insallah rabbim kalbine gore verit cnm
canım inşallah değerin katlanarak devam eder sağlıklı ve hayırlı evladın/evladların olurKızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Verdim cnm ama negatif sokulmem icin hap verdi rontgen i cekrircez artik nasik dayancam bilmiyomsendemi kan verdin ?
hadi yaVerdim cnm ama negatif sokulmem icin hap verdi rontgen i cekrircez artik nasik dayancam bilmiyom
Ben iyiyim canım hamileleliğin bazı sorunlarıyla uğraşıyorum varislerim çıktı ağrı yapıyor bel ağrım var sol bacağıma basamıyorum.Her şeye rağmen çok şükür.Sen nasılsın neler yapıyorsun tedavilere devam mı??Kizlar iyi aksamlar nasilsinz nurduacim vardir bi hikmet hsg çektir bakalım.amandaya cok sevindim hayırli olsun artar ins degerin.hamislerede Allah nazardan saklasin
Allah iyilik versin canm yok ben tedaviyi biraktim simdilik .olmazsa tup bebek heralde bahara kadar bakalim.bu ay clearbluenun ovu.testini aldim hakkima hayırlisi bekliyoruz vardir bundada bilmedigimiz hayır.canim valla yolu yariladin sen maşallah.bebise iyi bak öptümBen iyiyim canım hamileleliğin bazı sorunlarıyla uğraşıyorum varislerim çıktı ağrı yapıyor bel ağrım var sol bacağıma basamıyorum.Her şeye rağmen çok şükür.Sen nasılsın neler yapıyorsun tedavilere devam mı??
aminn canım sağol. Hakkında hayırlısı inşaallah tüp bbebeğe gerek kalmadan gelir bebisin.Evet canım yolun yarısını geçtim hamile kalmak sor süreç hamilelikte zor Allah yardımcımız olsun.Optum görüşmek üzere.Allah iyilik versin canm yok ben tedaviyi biraktim simdilik .olmazsa tup bebek heralde bahara kadar bakalim.bu ay clearbluenun ovu.testini aldim hakkima hayırlisi bekliyoruz vardir bundada bilmedigimiz hayır.canim valla yolu yariladin sen maşallah.bebise iyi bak öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?